|
|
- erkeklerin pek şahit olmadığı fakat kızların birbirlerini avutmak için sıkça kullandıkları teselli şekli *
(triny, 22.03.2004 16:36)
- teselli ettiğiniz arkadaşa söylediğinizde hıçkırık ve salya sümük içerisinde "bööğğğ ama ben onu seviyoruummm" şeklinde bir cevap alarak, karşınızdaki arkadaşın kafasına bir adet sıkmak sureti ile ortamdan sızma zamanızın geldiğini gösteren ve genelde işe yaramadığına şahit olduğunuz teselli cümleciği
(triny, 22.03.2004 20:18)
- (bkz. seni bırakarak o kaybetti)
- (bkz. komik yalanlar)
- eğer bunu söyleyen kişi karşı cinsten ise size yazıyo olması muhtemeldir
- o zaman öyle demiyodun fatma sen de ne dengesizsin diyip üzüntüyü unutup arkadaşın moronluğuna kafayı takmayı sağlayan söz öbeği.*
- muhtemelen arkadaşına yazılan insan sözüdür
-o seni haketmiyo koskoca ben varken hem dimi ehehe
+yaa bi siktr git yaaa! böhühüüüü!
-iyi be iyi ne bok yersen ye!(prozac, 24.06.2007 20:04 ~ 17.08.2007 02:13)
- bir akraba ziyaretinde tanıdığım 70'lerinde bir amcanın şu sözleriyle benim için meşruluk kazanmış olan teselli;
"bir insanın yanından bir güzellik geçer, görmez. demek ki o güzelliği hak etmemiştir. ne onu görmeyi, ne de güzelliğiyle zenginleşmeyi..."
- partnerinin yanlış hareketleri ve ayran gönüllülüğü nedeniyle kötü davranışlara uğrayan veya terkedilen insanlar için doğru bir sözdür. çünkü giden insan, gelenin gideni aratacağından henüz habersizdir. insanlar insanları birçok ablakça nedenden terk edebiliyor, kadınlar istiyor ki hem erkek gibi erkek olsun hem de feminen olsun, hem yakışıklı olsun hem zengin olsun, hem bulaşık yıkasın hem maço olsun. erkekler istiyor ki hem namuslu olsun, hem yatakta herbirşeyi fevkalade yapsın, hem tecrübeli olsun, hem bakire olsun, hem zeki ve kendi ayakları üstünde duran biri olsun hem de erkeğin her dediğine boyun eğip yerini bilsin.
bu kadar ablakça beklentiler içerisinde, terkedenin terkedileni haketmemiş olduğu da maalesef bir gerçektir.
|