o s c a r 

adana çık aradan

1. 4. nesil yazar.
    hoşgeldin aramıza !
    (yasal uyarı, 06.06.2007 13:36)
  2. hoşgelmiş yazar.

ayrıca amiga'da harika bir platform oyunuydu.
    (kane, 06.06.2007 13:48)
  3. sanıyorum ki, sıkı bir "tenissever".
    (epilofs, 08.06.2007 02:48 ~ 02:48)
  4. maceraperest bir ruh, ingiltere, alaska ve hollanda semalarında yaşam mücadalesi vermiş bir fenomen. şov dünyasının parıltılı sahne ışıklarının ardından hayal kırıklıkları yaşamış, her açıdan ortak kadere sahip olduğum insan. hatta misyonu güçlü vizyonu zamanın ötesinde olan kişi. yeşil kırmızı karşıyaka atkısı ile diyarbakırspor taraftarı muamalesi görmüş insan. hatta bir dakika bu olayı anlatmalıyım...

yıl: 2006
    yer: tophane
    püfür pürfür nargile tellendirilmekte, o sırada ksk atkısı boynunda olan oscar'ın yanına garson gelir. oscar sipariş verir ve garson der ki;

- ooo sen de bizdensin ha, diyarbakırlısın...
    * karşıyaka abi bu diyarbakır değil
    - tamam, tamam diyarbakırlısın sen de...
    * abi karşıyaka atkısı bu
    - tamam ya diyarbakırlı, toprağım...

bunun dışında murphy itine karşı mücadelemde hep yanımda olan, 11 senelik kardeşim. gelecek hayallerimizin ortak noktada buluştuğu, kavgamızın aynı olduğu kişi. polisin mütamadiyen kimlik sorduğu, telsizden gbt'ye soktuğu, şair ruhlu alkolik. hayatta anlatmak istediklerimi tam olarak anlayan tek ama tek kişi.
    (1925, 08.06.2007 15:18)
  5. ileri ikilide muazzam bir uyum yakaladığım nesildaş.

o ortalıyor ben atıyorum, ben ortalıyorum o çakıyor golü, o derece.
    (insomniaque, 14.07.2007 15:18 ~ 15:18)
  6. seviyorum ama kimi
    en tatlı birisini
    nasıl anlatsam sana
    ilk harflerime baksana

şeklinde bir şiiri kendisine armağan ettiğim -ki gönlümün zenginliğindendir, kendisi sevilecek bir "tür" olduğundan değil- , görmüş geçirmiş, dedeme bile magic mushroom tavsiye etmiş ( deden de gitseydi hollanda'ya bık bık vık vık....), gönlü gözünde, son derece efendi, kaliteli bir dolma kalem piridir efen'im kendileri.

(bkz: uyu artık)
    (bkz: o sınavlara ben girmiycem)
    (stellina, 14.08.2007 04:47)
  7. (bkz: oscar)
    (headfucker, 09.09.2007 18:33)
  8. nesildaşım selam ederimm...
    (billy, 15.10.2007 15:52)