|
|
- umursamazlığında dibinde, aşağılamanın doruklarında oha falan bir sözdür. nerede ve nasıl duyduğunuz da çok önemli tabi. mizansen:
gözler yarım açık, garfield rahatlığında, bezgin bezgin muhattabınıza bakıyorsunuz; o ise yumak bekleyen nermal gözleri ve oddie saflığında merak ve istek ile beklemede ağzınızdan çıkacak her lafı.
işte böyle bir anda garfield timsali karizma sıçan siz, bu lafı patlatsanız; oddie'nin kıçına tekme yemiş hali ve nermal'ın kuru üzümlere kafası gömülmüş tipi karışımı bir yüz ifadesi oluşur karşınızdakinde.
- (bkz: orgazmik sözler)
- (bkz: i don't give even a shit to you)
- 4-5 kere söylendiği takdirde insanı acayip rahatlatan bir cümledir.
- (bkz: anlatım bozukluğu)
- (bkz: öss 2006)
- (bkz: bir izmarit kadar değersizsin bu dünyada)
- (bkz: hayvansın rıza)
(dlord, 31.12.2005 22:10)
- (bkz: eski sevgiliye yapılacak işkenceler)
(bkz: eski sevgili)
- (bkz: 2005)
(bkz: 2006)
(bkz: yeni yıl)(camel, 31.12.2005 23:51 ~ 23:51)
- efsane bir söz. böyle ağızdan tam anlamı ile çıkmadan bile deşarj edebilme özelliğine sahiptir. force'dur, ormanda 1500 kaplan gücündedir, oh be...
- genelde tam tersi bir halet-i ruhiye sahibi insanın dudaklarından dökülen söz öbeğidir, dışarıdan görünüm için etkili ve iyidir ama içeriyi toparlamadıktan sonra ne işe yarar havalı, sakin ve sallamaz görünmek.
- (bkz: ha siktir)
- hayvan gibi serseri bir insanın ağzına acaip yakışan, hiçbişiyi sallamadığını gösterir cümle
- (bkz: anlatım bozukluğunun amına koymak)
- (bkz: bak biliyosan anlatmıyım)
- genelde tam tersi bir durumda olan insanın ağzından dökülen sözlerdir.
-o kadar sikimde bile değilsin ki anlatamam tülay.
+yapma be o kadar kötü mü yani? takma kafana geçer bebeğim.
- (bkz: sgbçk)
- - o kadar sikimde bile değilsin ki anlatamam.
+ belli.
- nasıl?
+ eve gidince düşün anlarsın.
neden böyle bir örnek verdim çünkü "sikimde bile değilsin" diyen insan her ne kadar olayın şiddetini anlatmak istese de olayın özü(bana göre) seçtiği kelimelerden bir kuyruk acısı tadında birşeylerin dediği kişi ile yaşadığını belli etmektedir. kelimeler önemlidir. ı ıh olmadı. demeyin böyle. eşek değilse karşıdaki anlar. çok zekiyim ben.
- (bkz: gelirse ekime kadar gelmezse sikime kadar)
|