belki ilginizi çeker
  1. · o değil de
  2. · önce o de yi ayır
  3. · o değil de bir ilhan irem vardı noldu
  4. · sık alkol alan erkekte gizli eşcinsellik vardır
  5. · yasaklanması gereken şeyler
gündem
  1. · tahrik edici erkek kokuları
  2. · onur öymen
  3. · ismail yk
  4. · yeşim salkım
  5. · geniş aile
  6. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  7. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  8. · anormal
  9. · giren çıkan

o değilde  

1. altıncı nesil yazar kişi, o değil de hoş geldi.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 08.07.2009 01:33)
  2. yapılan yazım yanlışı yüzünden acı acı düşünen yazardır.

(bkz: adminim nick değişmiyormu)
    (bkz: ayrıca +rep vercem dostum)
    (o değilde, 10.07.2009 01:51)
  3. yanlış yazılmadığını varsayarsak, en çok "o değil de bir ilhan irem vardı, noldu?" cümlesine yakıştığını düşündüğüm kelime öbeği.

edit:imla
    (barfly, 10.07.2009 01:54 ~ 11.07.2009 13:39)
  4. -o değilde bir ajdar vardı n'oldu ona?
    +bak anma adını çıkar, mıkar mazallah ya!...
    (goddess of puppets, 10.07.2009 02:01)
  5. (bkz: önce o de yi ayır)
    (kizilotesi, 22.07.2009 14:59)
  6. nick alırken kimse o nicki alan yazara karışamaz. nick seçilen, keyfi bir olgudur. seçerken tüm kurallar göz ardı edilebilir. dil bilgisi kurallarına uymak diye bir zorunluluk yoktur. kişinin kendi hoşuna giden harfleri bir araya istediği biçimde getirmesiyle oluşur. belki o kurallara karşı geliyordur yazar. belki ilkokulda o kuralı yok etmek çok uğraşmıştırda nickiyle hıncını alıyordur. size ne kardeşim kendi nickimi dil bilgisi kurallarına uyarak yazmak istemiyorum.

sözlük kurallarında yazı yazarken imla kurallarına uyulmalıdır deniliyor. nickiniz de imla kuralı olmalıdır demiyor.

tekrar diyorum size ne kardeşim nickimden, size ne?
    (o değilde, 02.08.2009 01:45)
  7. nickindeki dil bilgisi hatası ile ilgili ben zaten seni denemek için yaptım der gibi aziz yıldırımsal bir çamura yatma savunması yapmış yazar. gerçi bana ne bundan bilmiyorum. neblim lan gece gece canım sıkıldı maydanoz olayım dedim şlkgşlkhk. belki de bir yazarın nick seçerken canının istediği harfleri bir araya getirme özgürlüğü kadar gerçek olan başka bir yazarın da istediği şeyle taşak geçme özgürlüğünün ayaklar altına alındığını hissettiğim için.

özgürlük istiyoz!

edit: "... başlıktır" diye tanım yaptı az önce de. kesin bilerek çiğniyor bu sözlük kuralını. gammazlamasanıza len!
    (yenisekme, 02.08.2009 02:12 ~ 02:21)
  8. açtığı başlık altında yazılan yorumlarla bahsettiği konunun doğruluğunu süper kanıtlamış olan yazar

(bkz: sırf entry sayım artsın diye giri yazan yazar)
    (vlad, 02.08.2009 02:12)
  9. biraz gergin ve törpülenmesi gereken altıncı nesil yazarımız. öncelikle hoş geldini bir borç bilip selamlarım kendilerini. naçizane fikrimi kendisiyle paylaşmak istiyorum, megalomanlıkla karıştırlımasını da istemem. her şey güzel ve hoş, fikirlerini güzel bir şekilde paylaşmana rağmen sözlükte iyisiyle kötüsüyle herkes bildiği veya öğrendiği deneyimleri bir şekilde başlık altlarına sıkıştırıyor. bazıları beğenmiyor eksiliyor bazıları beğenip artılıyor veya ayar vermek için de bazı sözcük dokundurmaları yapabiliyor. bunlara takılmadan veya alınmadan yola devam etmek gerektiğini düşünmek gerek. yazar kimseye bir yazıyı beğendirmek zorunda değildir. ayrıca açtığı başlık altında gördüğü yorumlardan ötürü de alınmamalıdır.
    (castiel, 02.08.2009 02:31)
  10. (bkz: çaylak)

uzun süre "de" öyle kalmayı düşünüyor olmalı.
    (always alone, 18.10.2009 21:37 ~ 21:59)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil