o da beni seviyor   

adana çık aradan

1. 2001 yapımlı barış pirhasan filmi, en bi başrolünde lale mansur vardır.
    (bınar, 09.02.2005 16:16)
  2. bazen, mutluluktan(farkında olmadan) yüksek sesle kendi kendinize söylediğiniz söz.
    (esdora, 09.02.2005 16:44)
  3. (bkz: bir ay doğar)
    (alexandrian, 17.04.2006 23:59)
  4. 38.antalya altın portakal film fesivali'nde en iyi ikinci film seçilen,alevilik ve sunnilik ayırımlarına değinen "o da beni seviyor" başrolündeki ece ekşi'ye de juri özel ödülü,lale mansur'a da 7.sadri alışık ödüllerinde en iyi kadın oyuncu ödülünü kazandırmıştır.

gül dirican'ın doğudaki dut ağacı adlı öyküsünden uyarlanan film farklı insanların "aynı"ları paylaşmasını anlatıyor,ve aitsizliğin çaresinin sürgün oluşunu...
    (chansonnn, 11.03.2007 15:21)
  5. belki çok iyi diye tanımlayamayız ama rahatça diyebilirim ki çok ama çok tatlı bir film.
    müzikleri mare nostrumdan.
    (miçemez, 02.04.2007 00:30)
  6. spoiler
    'gül dirican'ın hikayesine eklemeler yapan barış pirhasan filmi.lale mansur,serra yılmaz,taner birsel,cezmi baskın,tuncel kurtiz,uğur polat, ayla algan,burak sergen gibi usta oyuncularınn bir arada renklerdiği yegane filmlerden.oldukça samimi ve insana dair olan bu filmde başrol karakteri esma karnesinin kırıklarla dolu olmasından dolayı bir nevi sürgüne,köye gönderilir,din dersinden bile zayıf alan esma köyde öğrenmesi gerekenlerin dışında hayata dair çok şey öğrenir.hayatta en çok sevdiği kişi olan saliha teyzesi ailesinin istemediği bir adama aşık olup ankaraya taşınmıştır,fakat sevdiği adam bambaşka biri çıkınca onun öldüğü yalanıyla köy topraklarını satıp parayla ankaraya dönmek istemektedir.bu sırada köyden sıyrılıp ankarada üniversite okumak isteyen esmanın ailesiyle din dışında her konuda yakın olan alevi hüseyin'in tek umudu saliha'dır.topraklarda saliha gibi kendisininde payı olan hüseyin'e filmdeki deyişle esma'nın gönlü bulanmaktadır.yani aşık olur.fakat izleyiciye tam olarak hüseyin'in esma'yı mı saliha'yı mı sevdiği açıklanmaz.sonlara kadar esma o da beni seviyor diye mutludur.ta ki hüseyin kalp kolyenin içine kendi resmini koyup esmaya verip ardından da esma'dan saliha'nın resmini isteyene kadar. esma üzülür sinirlenir.sinirini çıkarmasına vakit kalmadan salihanın öldü dediği kocası gelir köye herkesin piknikte olduğu alana ve saliha bıçaklar kocasını. ardından deli diye hastaneye yatırırlar saliha'yı.gitmeden evvel yazmayla kolyeyi bırakır saliha esmaya. ve daha önce verdiği seni ankaraya yanıma alıcam bakarsın belki hüseyin de ziyarete gelir sözünü tutacağını söyler.esma artık çocuk değildir büyümüştür.ama yanlış anlayarak büyümüştür.çoğu izleyicinin düşüncesine göre hüseyin resmi tapular için istemiştir ve korkmasın o da esma'yı seviyordur.
    spoiler
    (chansonnn, 05.07.2007 17:24 ~ 17:32)
  7. esma rolündeki şebnem ece ekşi şu anda boğaziçi üniversitesi kimya bölümünde okuyor.küçüklüğünden beri bale yapıyor ayrıca.benim tanıdığım kadarıyla da gayetle inek bir kardeşimiz olmuştur hep.yani filmde çok güzel rol yapmış
    (nomennocry, 22.09.2007 00:55 ~ 00:57)
  8. malatya' da çekilen film.
    (quasi magistra, 22.09.2007 01:34)
  9. (bkz: haluk piyes)
    (bkz: ece ekşi)
    (bkz: lale mansur)
    (iki nokta üst üste biri altta biri üstte, 25.11.2007 18:56)
  10. izlemedim henüz ama bu müziklerin olduğu film kötü çıkmaz ! ha birde lale mansur var. müneccimlikse müneccimlik: güzel film.
    (ben hakimim masum bey, 31.08.2008 01:31)