gündem
  1. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  2. · colin kazım richards
  3. · her yerinden öpüyorum rüştü
  4. · beşiktaş
  5. · the twilight saga new moon
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  8. · cem uzan vaatlerine inanan insanlar
  9. · gençlerbirliği

o benim cumhurbaşkanım olmayacak akımı  

1. niyeyse bu akıma destek veren insanlar ahmet necdet sezer'in de tüm türkiye'nin cumhurbaşkanı olduğunu iddia ederler garip bir biçimde.

bu ne yaman çelişki anne
    (burada ayıp diye birşey yok, 28.08.2007 16:58)
  2. bundan 7 sene önce başlayan akımdır. yüzde 53 'lük kesim bugun lafı söylerken geriya kalan kısım ise geçen 7 yılda bu lafın hakkını vermişlerdir.
    (seanpenn, 28.08.2007 17:12)
  3. halkın oy potansiyeli sayesinde bol bol söylenen söz.

(bkz: kendi düşen ağlamaz)
    (seqtomik, 28.08.2007 17:19)
  4. ahmet necdet sezer ile görevde bulunduğu süre içerisinde sezar diye dalga geçilmesi, her reddettiği yasa tasarısının ardından akp düşmanı olarak adlandırılmasından çok da farklı olmayan bir durumdur.
    nasıl ahmet necdet sezer belli bir kesim tarafından kendilerine ait olarak görülmediyse abdullah gül de milli görüş ile yakından uzaktan alakası olmayan halk tarafından kolay kabullenilemeyecektir.

olur da görevini çok başarılı yapar, tarafsızlığını korur ve onayladığı kararların türkiye cumhuriyetinin yararına olduğuna halkın tümünü ikna eder, o zaman herkes gönül rahatlığıyla "bu benim de cumhurbaşkanım" der.
    (belmonte, 28.08.2007 17:45 ~ 17:46)
  5. an itibariyle geçmiş olsun denecek akım.
    (x sentos, 28.08.2007 18:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil