usta bir yazardır
bekir coşkun çok da severek okurum
internetten yazılarını. fakat bu konu anlamsız bir
polemikten öteye gitmemiştir kanımca.
recep tayyip erdoğan'ı hiç beğenmem, bekir coşkun'un da çoğu söylemine katılırım ama burada çok açık bir durum var bence. mesela ben burda recep tayyip erdoğan'ı beğenmem diye yazıyorum. bekir coşkun ise bir
gazeteci. yani senin/benim
vekilim sayılabilecek biri aslında ve senden/benden daha çok kişiye ulaşıyor gazeteci olma vasfıyla. dolayısıyla oh ne güzel düşündüklerini yazsın beğendiklerini beğenmediklerini dile getirsin biz de dört köşe olalım ohh ben de olsam böyle yazardım helal olsun diye sevinelim. ama a.g benim
cumhurbaşkanım değil lafını okuduğumda açıkçası bana da saçma gelmiştibirşeyler . açıkçası söylemde bir hata vardı. belki de bu polemiği yaratan sadece yanlış kelimelerin seçilmiş olması.
abdullah gül'ün cumhurbaşkanım olmasını istemezdim. onu cumhurbaşkan olarak görmek istemem. yaptığı işleri beğenmiyorum, samimi bulmuyorum, güvenmiyorum vs demek başka, benim cumhurbaşkanım olamaz demek başka bir tını yaratıyor. ben de hiç istemiyorum ama olacaksa olacak ve biz beğenmeden katlandığımız çoğu politikacı gibi ona da katlanacağız. maalesef yazdıkların bir işe yaramadı ve bu halk onu aday gösteren partiye oy verdi sevgili bekir coşkun. sen, benim cumhurbaşkanım olamaz dediğinde ise senin gibi kelimeleri güzel kullanmayı bilen biri bile bazen yanlış ifadeler kullanabiliyorsa, her defasında kaba söylemler ve hatalı üsluplar kullanan rte elbette sana, o zaman çık git diyecek. buna şaşırmaktan daha saçma birşey olamaz. ve bunun üstüne kalkıp
duygu sömürüsü yapmanın da bir anlamı olduğunu sanmıyorum.