belki ilginizi çeker
  1. · o benim işte
  2. · en çok tanışılmak istenen sözlük yazarı
  3. · bütün girdilerini hatırlayabilen yazar
  4. · kullanıcı adlarının kökeni
  5. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  6. · seri eksi oy veren ibnenin bayan olması
  7. · altıncı nesil yazarlar kimdir
  8. · hayatındaki doğru insanı bulmuş insan
  9. · dondurmayı yalayarak bitiren zihniyet
  10. · öpüşürken elleri koyacak yer bulamamak
gündem
  1. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  2. · yaran diyaloglar
  3. · domuz gribi
  4. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  5. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  6. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  7. · günün tek şarkılık özeti
  8. · polis kimseyi dövmez
  9. · zımpara kağıdı ile 31 çekmek

o ben değilim  

1. genellikle kendini savunma anında kullanılan sözdür.

-necati seni dün arkadaşlar cafede başka bir kızla görmüşler !
    -ne cafesi ,ne kızı?
    -bizim kafe işte.sakın inkar etmeye kalkma. al bak resminizi çekmiş , gördüm seni alçak!bana bunu nasıl yaparsın !?
    -hani bakim nerde ! (hasstirr)
    -al işte al.alçakk !!!
    -haaa ha ha haaa ayy canım ya o ben değilim ki ! benim bir kuzen varya , hani dayıoğlu olan , memati.işte o resimde ki o.hem aşkolsun nasıl beklersin benden böyle birşey ?
    -necatii aşkımm... biran ne kadar da korktum beni aldattın diye
    -aşkolsun pıtırcıım ben yaparmıım hiç.
    -yapmazsın dimii aşkummm
    -yapmam bebeim yapmam...

ukteci : mavinehir
    (n excantric matmazel, 02.02.2009 23:35 ~ 23:36)
  2. (bkz: o sensin)
    (animation lover with pixar, 02.02.2009 23:37 ~ 23:38)
  3. altıncı nesil cilveli yazar.
    (kerkinilen kele, 11.02.2009 09:37)
  4. (bkz: tanıdığı kişiyi arabayla ezmeye çalışmak)
    gibi doğruluğu yüzde 100 olan bir başlık açmış aynı zamanda hoşgelmiş yazar.
    (gulersem, 27.02.2009 19:39)
  5. yanlış adres diyebilmek isterdim sana
    geri döndüğünde bana
    senin için ağlayan , ölen biten
    o ben değilim
    lakin işte ne sen ne ben unuttuk onu
    bendim sen gittiğinde ağlayan
    dön bana diye yalvaran
    yanlış zaman diyebilmek isterdim sana
    geldiğinde bana
    seni sorusuz sualsiz seven
    gel deyince gelip, dur deyince duran
    o ben değilim
    lakin ne kalbim ne beynim unuttuk onu
    bendim işte tek seven seni...
    (karyatid, 27.02.2009 20:13 ~ 20:17)
  6. anlatsın dinleyelim yazarı.
    (deşifreetmebeni, 24.03.2009 14:09 ~ 19.08.2009 19:00)
  7. eskiden anlatılan bir fıkranın bitiş cümlesidir:

çocukluk çağlarında birbirinden ayrılmak zorunda kalan iki arkadaş, yıllar sonra karşılaştıklarında birbirlerini tanımak için bir parola kararlaştırılar. biri ben "ben o'yum" dediğinde diğeri "ben de o'yum" diyecektir. aradan uzun yıllar geçer arkadaşlardan birinin işleri kötü gider. her nasılsa ayrıldığı arkadaşının izini bir şekilde bulur ve işleri iyi gittiği anlaşılan arkadaşından yardım istemek için kapısını çalar ve kendini tanıtmak için "ben o'yum" der. işleri iyi olan arkadaş, durumu anlamıştır ve kurtulmak için "iyi ama o ben değilim" der.
    (kaynak kişi, 24.03.2009 19:56 ~ 28.03.2009 10:43)
  8. (bkz: devrimcilik ayağı yapanların mal olması/@3388837)
    (bkz: dağda birbirini siken pkklı köpekler/@3388803)

enteresan olmayan yazar. üzüntü ile izliyorum. pkk'lı ve devrimci ayrımını yapamamış, devrimin ne olduğunu kavrayamamış, bunun ziyadesinde hakaret etmeden fikir beyan edebilmeyi özümseyememiş kişi.

son girilerine bakıyorum ve gerçekten kendisine yazık ettiğini düşünüyorum. bu tür olayları sikiş-sokuş tarzı infial yaratmaktan öteye gidemeyecek, tespit ve çözüm yapabilmekten uzak şekilde dillendirmesinin bu ülkeye hiçbir faydası yok. eğer bilinçli şekilde yapıyorsa, küfrettiği bölücülerden ne farkı kalır ki.

bir de enteresan bir kafatası taşıyor anlaşılan. devrim kavramı gibi kutsal bir kelimeyi böyle gereksiz ve bilgisizce kullanmaktan çekinmiyor. her düşünceye bir yere kadar saygı duyulabilir. ama iş hakarete, saçmalamaya, konuşulabilirlikten ziyade kutuplaşmaya giderse ortada ne duyulacak saygı kalır ne de hoşgörü...

birçok konuda hep kavga yaratıcı şekilde küfürlü girişler yapmış. buradan anlaşılan amacı çözüm üretmek, tartışmak değil. amacı infial yaratmak. kime hizmet ediyor veya hizmet ettiği düşünceyle ne kadar yanlış yapıyor farkında mı bilemem. ama oturup düşünmeli.

bu gidişle uçacak yazardır. umarım kısa zamanda "yazar" olmak nedir, bunun bilincine vararak faydacı yaklaşımlarla paylaşıma hizmet eder. çünkü tekamülün yolu budur.
    (albastropos, 27.04.2009 21:12)
  9. devrimcilere "polisle iyi geçinin yoksa devrim yapamazsınız" nasihati veren yazar.

(bkz: @3388916)

ben de diyorum niye devrim olmuyor anasını satayım, meğer olay polisle iyi geçinmekteymiş.

o da emekçi değil mi diye soruyor. emek var emek var, emekten emeğe çok fark var demek istiyorum kendisine. mesela hitler'in ordusundaki askerlerde belli bir emek harcadı sonuçta. e o zaman devrimciler nazistlerle iyi geçinmezlerse devrim yapamazlar. bu da devrimcilere ders olsun.

devrimciler panikte.
    (onurene, 27.04.2009 21:23 ~ 21:24)
  10. pkk'lının mal olduğunu bilen ve devrimciyle pkklı'yı ayırabilen yazardır. adam olan herkese saygı gösterir. fakat bazen aşırı derecede dolar ve ne söylediğini bilmez. nereye hizmet ettiğini kendi de bilmez zira bu ülkede hizmet edilecek bir kurum bulamamaktadır. ülkücüsünden de devrimcisinden de nefret eder. slogan atmak yerine çalışmayı tercih eder. diğer kişilerin de bunu yapmasını ister. sözlüklerden uçmaya da alışkındır.
    (o ben değilim, 27.04.2009 21:23 ~ 21:23)
  11. bu ülkenin en büyük sorunu bu değil mi? ya bizden ya onlardansın ya amerikanın uşağı ya büyük devrimci deniz'in askeri. yesinler sizi. faşistin de devrimcinin de götüne koymadan ülkenin ilerlemeyeceğini bilen yazardır. ayrıca tüm devrimcileri değil türkiye'deki devrimcileri kasteden yazardır. ülkemizde devrim yapmak isteyenlerin asıl amacını bilmeyenlere selam ederim ayrıca. devrim halkı yanına almak mıdır halk ile catısmak mıdır ntv muhabiri öldü bas komiser oldü bunları kim ve neden oldürdüemniyet ile 6 saat catısabilecek mühimmata sahip olan kişiler kahraman polis ise nazi askeri. hey gidi...
    (o ben değilim, 27.04.2009 21:34 ~ 21:37)
  12. son zamanlarda okuduğum güzel girilerden bazılarının sahibi. az böylelerinden burda.
    (always alone, 27.04.2009 21:38)
  13. kendisine ilkokul çocuklarının ayar vermeye çalıştığını düşünen şahsiyettir.zira kendisi de ilkokulda çelik ayna demiştir "dediğin anana demediğin babana" demiştir.

ayrıca aynaya bakarak "yazmaz" camdan dışarı bakarak "yazar".
    (o ben değilim, 27.04.2009 21:57 ~ 21:58)
  14. (bkz: o benim işte)
    (bir şeyler olacak yarın, 15.05.2009 22:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil