görseller
oğuz haksever 

belki ilginizi çeker
  1. · bombay theme music
  2. · umarım kendilerini de dahil ediyorlardır
  3. · kendinden üçüncü şahıs gibi bahsetmek
  4. · erhan ertürk
  5. · müslümanlar rönesanslarını kaybetmişlerdir
  6. · aşık olunan kişinin başkasıyla öpüştüğünü görmek
  7. · ümmet kandoğan
  8. · ve insan
  9. · ogün samast
  10. · ntv nin hükümet yalakası insanların elinde olması
gündem
  1. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  2. · colin kazım richards
  3. · aşk ı memnu
  4. · ugg düşmanı ezik kızlar
  5. · bir kadının bilmesi gerekenler
  6. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  7. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  8. · sürekli küfredilen meslek mensupları
  9. · bi tur binem mi

oğuz haksever  

1. ntv'de ve insan programını hazırlayıp sunan haberci. önceleri atv'de hafta sonu haberlerini sunardı. sonra ali kırca ile ntv'ye geçti ve orada kaldı.

(bkz: o an)
    (fecisi, 03.03.2007 16:41 ~ 16:42)
  2. her daim ciddi olan ve her daim ciddi konuları ele alan ntv habercisi.
    (strutter, 20.09.2007 15:29)
  3. o an ların aslında ne demek istediklerini muhteşem ses tonu ile bize ulaştıran haberci.
    (shin, 19.06.2008 17:48)
  4. fotoğraftan anlayan bir insan olduğunu national geographic fotoğraf yarışmasında jürilik yapmasından anladığım gazeteci.ee o kadar programda fotoğraf göre göre insan uzmanlaşıyormuş demek ki zamanla
    (sazak, 19.06.2008 18:21)
  5. ve insan adlı program yüzünden zaten iyi olmayan diksiyonu berbat hale geldi bu adamın. haber sunamıyor. haber metninin aktığı ekranı iyi okuyamıyor, kekeliyor, bir kelime bazen 1 dakikada zor çıkıyor ağzından, uzatıyor da uzatıyor. haberleri de fotoğraflar için okuduğu metinler gibi okumaya çabalıyor, bocalıyor, eline yüzüne buaştırıyor. ilerleyen bölümlerde iki lafı bir araya getirip doğru dürüst cümle bile kuramıyor. telefon bağlantısı kurduğu veya konuk ettiği insanlara berbat sorular soruyor. sorunu başıyla sonunu arasında kilometreler olabiliyor zaten. biraz daha fazla diksiyon çalışması gerek.
    (chixculub, 26.01.2009 17:11)
  6. ve insan denen bence bu ülkedeki en kaliteli programlardan birini sunan haberci. ve insan'daki o anlar bölümündeki fotoların yorumunu fotolara saatlerce bakarak yazdığı rivayet edilir. çok kaliteli oluşum ve programların içersinde yer almıştır. çok kaliteli bi televizyoncudur.
    (kowalski, 14.07.2009 03:18)
  7. koooskoca ntv'de bu adamdan daha iyi haber sunabilen biri yoksa yuh derim, ki var; biliyoruz. hala neden oğuz haksever'de ısrar ediyorlar bilmiyorum. mümkünse fotoğraflara üç noktalı yorumlar yapmaya devam etsin, onu iyi yapıyor çünkü. haber sunmayı ise işi bilenlere bıraksın.
    (noscho, 02.09.2009 13:33)
  8. (bkz: @3923063 )
    (elpinoras, 09.09.2009 16:23)
  9. 2010 avrupa kültür başkenti istanbul'dan manzaralar diyerek sel felaketini sunan, ayarın en güzelini veren spiker.
    (brevibakter, 09.09.2009 16:36)
  10. (sohodo serhan, 09.09.2009 16:37)
  11. sel felaketini anlatırkenki samimiyeti ve babacanlığı ile beni kendisine hayran bırakmıştır. yok efendim senin suçun, hayır efendim senin suçun diyenlerin içinde , hayatını kaybeden bir vatandaşa kardeşimiz diyerek duruşunu çok güzel ifade etmiştir.
    sanırım edebiyattan da çok iyi anlıyor. onunla edebiyat konuşabilmeyi gerçekten çok isterdim hem de çok.
    (yüzbir dalmaçyalının yüzüncüsünün sahibesi, 12.09.2009 16:11)
  12. aralarındaki benzerlikten dolayı tayfun talipoğlu ve nebil özgentürk ile kardeşler mi acaba ? sorusu sürekli kafamı meşgul etmekte. bu durum bende uykusuzluk ve iştahsızlığa neden olduğu için şu an panik içindeyim...*
    (dolar işareti, 12.09.2009 16:48 ~ 16:49)
  13. iyi niyetli gamsız adam. programında güncel haberlere hoş yorumlar yapıyor, süper ayar veriyor ama cümle kurmakta ciddi ciddi zorlanıyor. leblebi demeden leb i anlatamıyor.
    (tuatara, 08.10.2009 03:04)
  14. dün ki kamu emekçileri grevi sırasında ntv ekranından, "hayat durdu diyorlar. hayır efendim hayat'ın durduğu falan yok. aynı devam ediyor. her şeyi ezbere konuşuyorlar" minvalinde sözlerle açıkça grev kırıcılık yapmıştır.
    (piqolet, 26.11.2009 15:51)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil