görseller
oğuz çetin 

belki ilginizi çeker
  1. · arda turan ın aydemir akbaş yürüyüşü
  2. · ali şen
  3. · futbolcu lakapları
  4. · bilgin gökberk
  5. · 21 kasım 2007 türkiye bosna hersek maçı
  6. · attığı gole üzülen futbolcu
  7. · kulübüyle özdeşleşen futbolcular
  8. · imparator
  9. · efsane 11
  10. · ertuğrul sağlam ın beşiktaş ın başına gelmesi
gündem
  1. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  2. · yılmaz özdil
  3. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  4. · çok istenip de olunamayan meslekler
  5. · ugg
  6. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  7. · zongul ducks
  8. · rüyamız
  9. · karma police

oğuz çetin  

1. fenerbahçenin unutulmaz kaptanı,kırıta kırıta oynayan doğuştan teknik futbolcu
    orta sahanın beyni
    51 kez milli formayı giymiş eski oyuncu,yeni teknik adam
    (jamal, 11.06.2004 22:57)
  2. gençlerbirliği'nin yeni teknik direktörü
    (lethe, 08.10.2004 22:52)
  3. teknik, zeka dolu playmaker. 2004 yılında bahçeşehir'de eski futbolcuları bir araya getiren turnuvada mehmet özdilek ile birlikte ayakta kalan iki futbolcudan biri olmuştur.

ne metin tekin, ne rıdvan dilmen, ne aykut kocaman, ne hami mandıralı ne de tanju çolak...
    (makaveli, 15.09.2006 14:17)
  4. hayatta oğuz çetin omurgasına sahip, o sahadaki aynı duruşu sergileyen adamdan korkarım. önce korkmam aslında yanına yaklaşır ensesine vurup ekmeğini almaya çalışırım amma kafasını geriye çekince de geriye çekilirim, şöyle durup bir daha süzerim.

o omurga hiç bükülür mü diye de arada düşünürüm, nostaljiye takılıp oğuz'un sahada eğildiği anları yakalamaya çalışırım hep.
    (man on the moon, 29.08.2007 00:13)
  5. sahalarda seyretmeyi özledim ben bu adamı. süper sporcuydu. ben kendimi bildiğimde fenerbahçe'de aykut, rıdvan ve bir de oğuz vardı. tuttuğum takımı sevmemi onlar sağlamıştı.

2008 avrupa şampiyonasında milli takım gol attıkça fatih terim'i çeken kameralarda köşeden çıkıp fatih terim'e sevinçle sarılan oğuz'u görünce aklıma geldi bunlar.
    (recai pengül, 26.06.2008 12:37)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil