belki ilginizi çeker
  1. · lisede tüm erkeklerin hasta olduğu hatun
  2. · uyuşturmadan masaj yaptırmaya gitmek
gündem
  1. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  2. · uludağ sözlük
  3. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  4. · darwin i bitiren balık
  5. · babaların garip huyları
  6. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  7. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  8. · mazhar alanson
  9. · eski sevgiliyi sevmek

oğlunuz göğüslerime bakıyor diye şikayet eden hoca  

1. tiçır: - oğlunuz ders esnasında göğüslerime bakıyor beyfendi..
    baba - haksız da değilmiş hani...
    anne - harun??
    baba - şey.. vay ibne! gösteririm ben ona...

ehehe, şaka tabi. böyle bir konuşma geçmedi. asıl olayı anlatayım da azcık eğlenelim...
    lise yılımın ilk aylarıydı. ergenliğin zirve kısmına tırmanıyoruz o zamanlar. suratımdaki sivilcelerden dünya haritası yaratılır sil baştan, o haldeyim. hatta coğrafya hocası dünya haritasını odasında unuttuğu vakit beni çıkardırdı tahtaya. sonrasında herkesi sırayla yanıma çağırıp, yüzümde süveyş kanalını arattırır, öyle not verirdi. bense ders bitiminde lisede tüm erkeklerin hasta olduğu hatunu her tenefüs izler, sıkıntıdan sivilcelerimi patlatırdım. bildiğiniz üzere bu hatun lise 1. sınıfta bile olsa, lise 3. sınıfta okuyan en piç, en şerefsiz ve en zengin erkekle çıkar, biz diğer sap erkeklerde lise bitimine kadar o erkeğe içten içe söverdik. sadece benim derdim değil bu, milli bir dert.

o vakitler karşı cinse duyduğumuz ilgi, bırakın kuşun ötüp ötmemesini, tırnaklarıma kadar hissediliyor usta. dedik ya en zirvesindeyiz ergenliğin. beynim tamamen bacak arasına sıkışıp kalmış, çıkmıyor şerefsiz. sağ ve sol yumurtalıkla, sağ ve sol beyin yer değiştirmiş gibi. güzel diye tabir edebileceğimiz herhangi bir hoca içeri girip ''günaydın'' dese, sırada oturan tüm er kişilerden, ''ooyyyhhşşş'' sesi çıkıyordu. sonra haliyle hep beraber tuvalet izni alıyorduk tabi. neyse, neyse... ben asıl olaya geleyim siz sıkılmadan;

görev: öğretmen
    uzmanlık alanı: kimya(bence fizik olmalıydı)
    isim: unknown(söliyeyim de azıma sıçın sonra di mi?)

kimya hocamız değişmişti. iyiki de gitmiş diyorum. karı 76 yaşında, 3. emekliliğini bitirmiş afedersin ama halen, ''yok haş iki o, yok sodyum sülfat, yok maddelerin birim taşları olan atomlar ve maddelerin birbiriyle etkileşimlerini inceleyen bu bilim dalı aslında bize çok fayidesi(faydası) olan bıdı bıdıbıdı'' ulan kendi ömrünü yemiş bizimkine gelmiş sıra. bıraksana karı! dinlen lan artık! neyse işte o karı zorla emekli edilince yerine hiper, über hatta pascal züberbühler tadında güzelliğe sahip kimya hocası atandı. yani şimdi düşünüyorum da acaba o yaşlı karı gitmeden evvel the curious case of benjamin button filmini maksimum derecede hızlı yaşayıp, the curious case of kimya hocası şekline mi çevirdi nedir. çok güzeldi, taştı vesselam. bu hocanın kimya dersine geldiğini biz er kişiler anca nisan ayında anlayabilmiştik. zira arkasını dönerek tahtaya yazdıktan sonra tüm algılarımızı kapatıyor, derse(!) odaklanıyorduk cümleten. benim ders anındaki bu abazan dalgınlığımı farkeden x hanım, şahsımı tahtaya kaldırdıdı ve;

- bu bileşimin denklemini çöz bakalım..

hadeee.. aldın mı başını? lan ben zaten bileşen olmuşum, sen ne diyosun? o esnada öyle üstüme üstüme gelerek, ''çözsene olum'' diyor ki, sanarsın o 95 lik göğüsler konuşuyor bangır bangır. ister istemez o ikisine cevap vermek zorunda kalıyorsun. bunu farkeden bizim afet derhal dışarı davet etti beni. ama ben halen işin dalgasındayım. acaba bodruma mı gidecez diye düşünüyorum. fantezi yapcak, iple merdiven korkuluklarına bağlayıp baştan çıkaracak beni diye düşürkeeen; ''demek göğüslerime bakarsın ha'' demez mi? ulan sıçtık! 2 saniye göz gezdirdiğimiz uzvunu kıymete bindirdi. yani bi kadın hem lise hocası olacak hem 95'liklere sahip olacak ve bakılmayacak öyle mi? nerde yaşıyormuşsun sen hoca ya? ilk defa biri göğüslerine bakıyor olamaz, inanmam. sonra ailemi aradu bu, derhal burda olmalarını ve benle ilgili çok önemli bir mevzuyu konuşmak istediğini söyledi. yarım saat içinde geldi bizimkilerde. ulan bi işiniz çıksın, gelemiyorum deyin, çarşıda gezin iki aşıklar gibi ama yoook, illa, ''ay oğlumuza noldu, kimi dövdü yine acaba, kimi elledi?'' falan paniğe kapılın. annen baban mı var derd.. neyse.

- buyrun? bir sorun yoktur umarım...
    - oğlunuz dersle değil, uçkuruyla ilgileniyor beyfendi..
    - anlamadım?
    - saatlerdir göğüslerime odaklanıyor hayasızca! (hassiktir lan! burnuma burnuma sokan sensin. 2 saniyelik göz kaymasını sanki tecavüz etmişim gibi lanse ediyor pis karı.)
    - ne? doğrum mu lan!?
    - baba hayır tabiki ya.. (o esnada kaç kişi benim yerimde olmak ister lan? allah belamı versin)
    - ...
    - ya baba valla bak.. öyle bi terbiyesizlik yapmam. deli miyim ya?
    - neyse beyfendi tamam. bu seferlik kapatalım konuyu. umarım akıllanmıştır(bana bakarak)
    - sen eve gelde sorarım ben sana... (eminim sen de bakmışsındır baba. eminim annem senle bu yüzden arabada tartışmıştır. eminim evliliğinizi tekrar sorgulamışsınızdır. eminim ''onlar neydi lan öyle'' demişsindir...)

derken geçti böyle bir gün. karı sayemizde göğüslerini reklam etti aileme. inanır mısın 2 ay osbir çekmedim bu rezillikten sonra. biraz daha zorlasam ibne bilem olurdum. insanı acaip etkiliyor birader, öyle böyle değil...
    (yumurtaza, 13.03.2009 23:02 ~ 03.04.2009 17:49)
  2. her ne kadar göğüs uniseks bir kavram olsa da, bu şikayeti yapan bir bayan öğretmendir.

yani en azından öyle umuyorum. zira diğer seçenek akla gelince bile durum ilginçleşiyor.
    (merdaneli çamaşır makinesi, 13.03.2009 23:04 ~ 23:12)
  3. (tremonti, 13.03.2009 23:10)
  4. hoca-oğlunuz göğüslerime bakıyor,
    veli-hanım tüfeği getir.
    hoca-her öğretmene karşı öğrencisi böyle şeyler hissedebilir.
    veli-hanım iki fişek getir, öldürülecek ipne sayısı ikiye çıktı.
    öğrenci-kaçalım kaçalım kaçalım, sen ve ben (bkz: beyoğlu mızıkacıları).
    şeklinde bir olaya malzeme olabilecek hocadır.
    (kurban, 13.03.2009 23:19 ~ 23:21)
  5. salak bir hocadır. salakça bir davranıştır. bakabilir normaldir.böyle bir tepki vermesi anormaldir asıl. suçu kendinde aramalıdır. giyimine dikkat etmelidir.
    (yazarım çok can yakarım, 13.03.2009 23:20)
  6. - oğlunuz göğüslerime bakıyor , sayın veli !
    -nası yani , nereye bakıyormuş ?
    -göğüslerime bakıyor , göğüslerime.
    -vay geri zekalı , öğretemedim ki ibneye , kırk yıllık yoğurtçuyum böyle kase görmedim halbuki ...
    (kim oldugumu bilirsin sen, 14.03.2009 00:31)
  7. - oğlunuz göğüslerime bakıyor.
    + tahtaya bakıyor işte hoca hanım daha ne istiyorsunuz.
    (condom kursunu, 14.03.2009 00:32 ~ 00:32)
  8. (koşarken ayağına giren kramp ile yere yığılan adam, 14.03.2009 00:32)
  9. - oğlunuz göğüslerime bakıyor sayın veli.
    + vay it.
    - evet.
    + olmamış bu.
    - bakıyor valla.
    + çok ayıp.
    - bakmasa neyse.
    + yanlış.
    - evet?
    + dediği kadar varmış.
    (elpinoras, 14.03.2009 02:22)
  10. (hayatı karı kız futbol muhabbetinden ibaret erkek, 14.03.2009 04:02)
  11. (yata yata paslandık, 17.03.2009 08:12)
  12. - beyefendi oğlunuz göğüslerime bakıyor
    +hocahanım biz sülale boyu süt işindeyiz, okuyacam diye tutturmasa bunu da bir mandıraya koyardık
    -anlamadım?
    (girişyıkımtelaş, 17.03.2009 09:32 ~ 09:32)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil