görseller
nymphadora 

belki ilginizi çeker
  1. · gastronomi ve mutfak sanatları
  2. · nymphadora tonks
  3. · suicidal silence
  4. · nymphadora ile ay yay yay tequila zirvesi
  5. · annenin sözlükte yazar olması
  6. · itü sözlük radyosu djleri
  7. · blue note
  8. · kadıköyde bira ayrı güzeldir zirvesi
  9. · bira patates ketcap mayonez tuz hardal
  10. · yaran msn diyalogları
gündem
  1. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  2. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  3. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · aşk
  6. · rasim ozan kütahyalı
  7. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  8. · deivson rogerio da silva bobo
  9. · hidrolojik döngü

nymphadora  

sayfa  / 4
  1. 5. nesil düşünen, spiritüalizme ucundan kıyısından bulaşmış, araştırmacı, meraklı, arada bir korkan yazar. hoşgelmiş.
    (mordevrim, 20.11.2008 11:52)
  2. sözlükteki perilerden biridir.
    (albertkamuvicdanı, 20.11.2008 11:53)
  3. (bkz: nymphadora tonks)
    (cuore sportivo, 26.11.2008 04:35)
  4. gece saat dörde gelirken canı sıkılan bu yazara montla sıç reçetesi uzatmıştım. lan allah belamı versin ne bileyim. öğrendikte iyi mi oldu sanki? ne değişti? umarım canı hiç sıkılmaz diyebileceğim nesildaşım.
    (mecaaz, 05.12.2008 10:56)
  5. çokta yardımsever.
    (ses işçisi, 08.12.2008 22:47)
  6. lûle kardeşliğindeki ismimin ne olacağını harıl harıl düşünürken karanlıklardan bir ses yükseldi. evet bu doralûle(nymphadora nın kardeşlikteki adı) nin sesiydi. adın epilûle olsun dedi. benimsedim sevdim. isim anneme buradan bir kez daha teşekkür ederim.
    (epitaph, 09.12.2008 04:41 ~ 04:42)
  7. gün itibarıyla aşık olduğunu duyurmuş yazar...
    ayrıcana potter serisindeki tonksu hatırlatan çok hoş bir ismi var
    (ceza aka keskinkılıç, 11.12.2008 03:38)
  8. kanımın kolay kaynadığı minik kardeşim benim, artık statü sahibi üstelik. *
    hem de en sevdiğim statü, son derece kediymiş. *
    hayırlı olsun bakalım.
    (uçuçböceği, 13.12.2008 00:09 ~ 00:23)
  9. 90 lık karışık kaset ve chris rea sayesinde hiç alaksız ve son derece tesadüfü şekilde karşılaştığım uzun zamandan beri görmediğim arkadaş .

(bkz: şaka gibi)

(bkz: şaşı bak şaşır)
    (samalith, 24.12.2008 08:09)
  10. bilgisayar konusunda engin bilgileri(!) olan arı. ayrıca radyodaki yayını(90'lık karışık kaset) dinlemeniz için tehdit eden, ev arkadaşı kedi olan güzide bir yazardır kendileri.
    (king of the west, 26.12.2008 22:33)
  11. sabahın 07:30'unda telefonla bile istek parça alan, dinleyicilerin 'yuh artık bu kadarı da olmaz' diye çemkirmelerinden korkan dicey. yok 'annem aradı', yok gülmeler falan. yalan söylemeyi beceremiyor.

düzelti: bunları baskı altında yazdım. hiçbir şekilde kanıt olarak kullanılamaz. imza. (gözümün çapağıyla bu kadar yazabildim ya)
    (camel, 30.12.2008 07:42 ~ 07:47)
  12. bütün gece istek yağmuruma katlanmış olan biricik radyo diceyidir.arada bir patlayacak gibi oldu ama o kadar kibar ki dinleyicilerine karşı,kıyamadı çaldı hepsini *

ps. anneye yalan söylemek caiz değildir.*
    (deathcomp, 30.12.2008 08:00 ~ 08:03)
  13. mümkünse kendisiyle heybeliada'da bir ev alıp içerisine de martı ve iran kedisi doldurmak istiyorum biliyorum imkansız--yazara yazar seslenmekte--ama olsa süper olurdu arada gider eve bakıp geri gelirdik, vallahi son vapurun saatini biliyorum bu sefer yürüyerek geri dönmeyiz söz..neyse ben bu insanı çok sevdim bu kadar, çokta duygusal kendisi hani her ne kadar değilim dese de bu satırları okurken, yok öylesin ben anlamam..dur sana da bir hediye bırakayım ve kaçayım.

(bkz: hediye)

not: içinde ne var ben de bilmiyorum sözlük biliyor, bakınızı o verdi..açınca bi msnden titret be annem.
    (enfazlaellikarakterolabilir, 30.12.2008 21:12)
  14. sabahın yedisinde (7) (baya bildiğin 7, sabahın) hiç tanımadığı birine sms çekerek, "ben zirveye bir arkadaşımı getirebilirmiyim acıbağğğ" demiş. sonra öğleden sonraki zirveye uyuyakaldığı için gelmemiş, bir sonraki zirvede nametag i kaybolmuş, bunun suçunu da bana atmış, beni bikbik manyağı yapmış yazardır.
    (heathcliff, 30.12.2008 21:25)
  15. sözlüğe gelmeden itü sözlük radyodan tanıştığım, yayınlarını sevdiğim, sabahladığım günlerime eğlence katan itü sözlük yazarı, 90 lık karışık kaset dj'i, güzel insan. ve tüm bunlar için itüsözlük'teki ilk girimi nickaltına yazdığım paşa isimli kedinin sahibi.
    (03 00, 01.01.2009 00:30 ~ 06:45)
  16. gece gece diyeceğim ama aslında sabahın bu saatinde benim için 90lık karışık kasette şebnem çalmış beni mutlu etmiş muhteşem insan sözlük yazarı radyo dj'i. ayrıca bu sözlüğün gizli güçlerinden olabilir kendisi wondrousu bile devirebileceğine inandığım korktuğum insan.
    (03 00, 02.01.2009 05:31)
  17. bildiğin şımarık ulen bu!bi diline düşerseniz yandınız,bütün gün laf sokar durur.dinleyicilerinin arkasından dedikodu yapar bi de.öyle de terbiyesiz falan yani *
    şaka bir yana severek dinlediğimiz dicey kişisi!
    (deathcomp, 02.01.2009 05:37)
  18. çok güzel iyi dinlemeler diyen dicey. iyi ki dinliyoruz.
    (eazy, 02.01.2009 05:40)
  19. sabahın köründe yaptığı kaçak yayına yanlışlıkla tıkalamamdan dolayı dinlediğim ve çaldığı tüm şarkılarla anıları depreştirip beni komaya sokmaya kararlı dj arkadaşımız.

(bkz: ben ölmeden önce bir sürü hayalim vardı)
    (fittirifiti, 02.01.2009 06:28)
  20. klavyesine susturucu takmasını tavsiye ettiğim fetiş yazar dj.
    (fittirifiti, 02.01.2009 06:37)
  21. insanın sevgi pıtırcığı olmasına neden olan kediciğin sevgi pıtırcığı sahibesidir kendileri.
    (pofuduk pamuk, 02.01.2009 08:51)
  22. muhtemelen köle olarak sözlük radyosunda çalıştırılan yazar.

şirin girdi gerçi. sabahın köründe "sezen aksu-ne kavgam bitti ne sevdam" çalıyor. deli gibi.
    (alik, 03.01.2009 07:17)
  23. şeker mi şeker sözlük ablası! yazardır kendisi. ayrıca hep gülmek zorundadır sanırım. en morali bozuk anında bile sürekli ben mutluyum demeye çalışır bu haliyle. hoş sohbetmiş ayrıca onu da öğrenmiş olduk. ama kimi zaman da dinleyicilerini satıp, kaçak yayın yapıyormuş (çok pis yakalarım). araştırmacı yazarlığım bugün bunu gösterdi. bu açıklamadan anlaşıldığı gibi kendisi radyo dj'i aynı zamanda*. bu arada radyoda minik dediği kedisi paşa pek minik falan değildir efendim. hayvancağızı üç buçuk ayda ne ile beslemişse bildiğiniz panterdir kendisi. giriyi "beyaz mod on" şekilde yazarsak;

o bir sözlük ablası

o bir polyanna

o bir itü sözlük radyo dj'i

o bir kedi sever

o bir nutella sever

o bir itü sözlük meleği

gizli not: ayrıca kendisi 03 00'ın sözlükte en çok korktuğu yazar olur. kendisi bir anda bütün karizmamı, birkaç bin yılda toparlanamayacak kadar, yerlere serebilecek güçtedir. valla.
    (03 00, 04.01.2009 08:49)
  24. gecenin bir yarısı 90'lık karışık kaset'i dinleyip ''bu seferki daha iyi gibi olmuş lan hakket'' dememin akabinde küçük bir tebrik için kapısını çaldığımda, tebriği iletiş tarzımı anlamayarak ''ne lan bu açıkla çabuk'' tarzında cümleler kuran, uykusuz beyine tokmak gibi lafları indiren bir yazar o, peri bir dj.
    (phillytominny, 04.01.2009 08:58)
  25. 90'lık karışık kaset'te jim carrey'den somebody to love'ı çalmasının bile kalbimi çalmaya yettiği dj kişisi. kanım ısındı resmen.

edit: ne demişim de bu giri en sevilmeyenlerime girmiş anlamadım. arkandayım giri! jim carrey'nin de, programın da arkasındayım. seri eksi oy veren ibne, sana sesleniyorum:
    you need to somebody to love / you better find somebody to love . . . love!
    (beyazleblebi, 04.01.2009 17:35 ~ 22:54)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil