görseller
nurseli idiznurseli idiz
nurseli idiznurseli idiz
belki ilginizi çeker
  1. · zekai tunca
  2. · salıncakta iki kişi
  3. · nail kırmızıgül
  4. · ergenekon operasyonu
  5. · darbe gerçekleşseydi ülkeyi kimler yönetecekti
  6. · manken şarkıcı sunucu soyunucu oyuncu yazar
  7. · güneşi gördüm
  8. · şöhret
  9. · kanal t
  10. · saklambaç
gündem
  1. · zongul ducks
  2. · aşk ı memnu
  3. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  4. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  5. · ezel
  6. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  7. · öğretmenler günü
  8. · caner erkin
  9. · noob

nurseli idiz  

1. biz zamanlar saklambaç isimli programı sunan hatun kişi, şimdilerde show tvde türkiyenin yıldızları isimli yarışmada jüri üyeliği yapmaktadır.
    (joeykeys, 19.04.2004 01:00)
  2. (bkz. şarap)
    (tenement funster, 19.04.2004 01:38)
  3. 43. yaş gününü barda kızıyla eğlenerek kutlayan nurseli idiz kendisini yakalayan magazi muhabirleri ile şöyle de bir diyaloğa girmiş:
    "-doğum gününüzde kimler vardı?
    -bülent ecevit
    -kızınızın ismi nedir?
    -turgut özal"
    (chixculub, 17.04.2006 17:46)
  4. şu an atv de yayınlanan şöhret adlı televizyon dizisinde rol almaktadır.
    (halfelf, 17.04.2006 18:27)
  5. bu ablanın gençlik aşkı bülent ersoymuş.
    bülent ersoy operasyon geçirince 3 gün odasından çıkmadan ağlamış.

(bkz: tarkan dönse hayranları ne yapar)
    (oert, 01.11.2007 23:31)
  6. istinye park'ta tesettürlü olarak görüp şaşırdığım kişi.
    cemil ipekçi ile güzel bir arkadaşlığın temellerini atabilecekleri kanısına vardım.
    (blacksunshine, 27.01.2008 15:48)
  7. nurseli çamlıbel. cem idiz'le evlenip ayrıldı. halen ayrıldığı eşinin soyadını taşıyor. duygulu, duyarlı ve iyi bir oyuncudur.
    (la vie en rose, 25.03.2008 21:36)
  8. kendisine en başarılı ayarı şüphesiz ki kaan sezyum vermiştir.

"nurseli idiz atatürk kılığına girmiş sevgili günlük. o ne be sevgili sevgili sevgili? nurseli idiz’in amacı cumhuriyet’e sahip çıkmakmış sevgili günlük. bıyık takıp frak giyip atatürk kılığına girmeye çalışmakla cumhuriyet’e sahip çıkıldığını bu zamana kadar bilseydim ben de atatürk olurdum. hatta fotoşopla hepimizi atatürk yapardım.

nurseli hanım atatürk’ün çok sevdiği içki olan rakıyı biraz fazla mı kaçırdı acaba? ya böyle şeyler rakı kafasıyla bile yapılamaz. acaba nurseli hanım evine yağlı boya yaptırdı ve yeni badanalanmış evde geceyi mi geçirdi?"

http://www.radikal.com.tr/...
    (nvr ws a crnflk grl, 05.07.2008 14:57 ~ 14:58)
  9. mustafa kemal' e değil düpedüz winston churchill e benzemiş üstüne üsttük kalkıp külhani pozlar vermişdir hatun kiş. gereksiz yersiz absürd bir iş yapmıştır yakışmamıştır.
    (hobitimben, 05.07.2008 15:04)
  10. genç nurseli idiz esmerdi. ast'ın gözde oyuncularındandı. vanya dayı'nın, kadıncıklar'ın yetenekli, güzel oyuncusu...
    sonra istanbul'a gitti, sarışın oldu.
    sanki bu yer ve renk değişimiyle birlikte, ortalıkta daha çok görünmeye ama sanat kariyeri açısından da giderek kaybolmaya başladı.
    sahnenin yerini tv ekranı, ince siluetinin yerini kiloları, yorgunluğu ve agresifliği aldı.
    bir çok insan eski, başarılı esmer nurseli idiz'i yad etti.
    50 yaşa giriş sendromu gibi geliyor bana, son çıkışı.
    hüzün verici...
    (cohen, 05.07.2008 15:11)
  11. iyi kadın rolünün bir türlü yakışmadığı, yakıştıramadığım, atatürk kılığına girmesine ise hala bir anlam veremediğim insan

herzamanda korkmuşumdur kendisinden, neden bilmem?, ama bana yaklaşmasın mümkünse...

-anneeee!!!korkuyorum...

kötü kadınıda baya ii canlandırmış hani...
    (mayıs, 05.07.2008 15:18)
  12. ergenekon operasyonunda göz altına alınan son kişi.
    (robi ve cuma, 18.09.2008 13:43)
  13. ergenekon kapsamında gözaltına alınarak beni yarmış kişidir. kızım manyak mısın nesin? ne işin var senin?

bana bakın nurseli falan neyse de zekai tunca ya dokunursanız canınızı yakarım. o adam evinde tank da saklasa, uçaksavar da barındırsa ona ellemeyeceksiniz. zekai' nin kılına bi zarar gelirse, o hükümeti devirir. sorumluları champs elysees de sallandırırım.
    (alkolik2000, 18.09.2008 16:15)
  14. star tv ana haber bülteninde tam olarak olmasa bile, ucundan kıyısından cumhuriyet kadınları projesi yüzünden gözaltına alındığını söylemiş insan. ancak uğur dündar'ın sorularına suya sabuna dokunmayan cevaplar vermek için yuvalağın köşelerini buldu kendisi. özellikle son soru olarak içerdeyken size bir baskı yapıldı mı ya da tavsiye verildi mi sorusuna? ağlamak üzere olduğunu saklama gülümsemesiyle hayır diyerek cevap verdi. cumhuriyet kadını dediğin böyleymiş demek.
    (kurutulmus kelebek, 22.09.2008 19:41)
  15. dün akşam katıldığı haydi gel bizimle ol programında ergenekon soruşturmasında içerde neler oldu sorusuna -çok iyi muamele yapıldığını söyleyerek yarmış kişidir.
    (jack nicholson, 26.09.2008 14:40 ~ 14:40)
  16. tiyatronun büyüğü.
    (kurdeşendöken, 11.03.2009 21:43)
  17. avukatının anlattığı kadarıyla kalabalık bi erkek grubuyla birlikte olduğu bir sırada avukatına dönerek:
    'burada olanlardan bi tek sana vermedim.' demiş insan.
    (hepberaber, 13.08.2009 02:48)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil