belki ilginizi çeker
  1. · denizli ufo müzesi
gündem
  1. · dünyanın en seksi şarkısı
  2. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  3. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  4. · mutluluk veren küçük şeyler
  5. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  6. · google wave
  7. · giyotine yolladılar gitmedim
  8. · oyun siteleri
  9. · convallaria majalis

nuri sözkesen  

1. kendisi funika holding'in yönetim kurulu başkanıdır.ayrıca bir ufo delisidir.uzaya ve uzaylılara olan bu merakı nereden gelmektedir bilmiyorum ancak kendisinin kurduğu bir ufo müzesi bile vardır.önceleri beyoğlu büyükparmakkapı da olan bu müze,artık denizli'deki funika satış mağazasındadır.müze sayesinde satışlar ikiye katlamıştır o ayrı mesele.yine kendisinin yaptığı açıklamalara göre,en erken 2008 yılında uzaya ilk giden türk turist olmayı hedeflemektedir.bundan 2 sene önce turist olarak giden diğer kişinin bu yolculuk için harcadığı para 20 milyon dolarmış.bakalım kendisi ne kadar bayılacak merak konusu.denizli'nin çınar meydanına uzay mekiğini de indereceği rivayetler arasında yer almakta.kutluyoruz kendisini.
    (fitnefücur, 25.07.2006 19:12 ~ 19:17)
  2. başına sıktığı kurşunla intihar eden işadamı.

- evet, kriz bizi teğet geçti.

http://www.hurriyet.com.tr/...
    (ptt, 07.10.2009 23:01)
  3. ölüm haberi ile önce şoke olmama ardından da hüzne boğulmama sebep olan uzak bir aile dostudur. krizin göbeğinden vurduğu tekstil şehirlerinden biri olan denizlide durumun ne boyutta oldugunun bir göstergesidir. allah rahmet eylesin demekten daha fazlasını yapmamız gerektiğini düşündürendir.
    (zsa zsa zsu, 07.10.2009 23:18)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil