belki ilginizi çeker
  1. · 30 kasım 2007 gençlerbirliği trabzonspor maçı
  2. · trabzonspor
  3. · boztepeden bakarken küfür etmek
  4. · türkiye futbol federasyonu
  5. · berat albayrak
gündem
  1. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  2. · ibrahim üzülmez
  3. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  4. · ugg
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · 2012
  7. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  8. · işkolik
  9. · akrep burcu erkeği

nuri albayrak  

1. futbolu ticaretten ayırmayan, tüccarlık konusunda kimsenin eline su dökemeyeceğini düşündüğüm, trabzonspor'un şanlı tarihinde şanlı başarısızlıklara imza atmış tipi kayık insan.
    (edım, 29.07.2007 00:25)
  2. trabzonsporun başına gelen en talihsiz olaylardan biri,basiretsiz görüntüsünün hakkını veren kıt futbol bilgisine sahip,yerel sömürge...
    (kemenche, 04.08.2007 20:31)
  3. federasyonu tehdit edecek kadar futboldan anlamayan kravatlı insan(cık).
    (guenhwyvar, 29.08.2007 11:29)
  4. trabzon limanı'nın sahiplerinden. limanı görünce "paşam bırak klüp işlerini falan böyle bir limana sahipsin, keyfini çıkar." demek istediğim kişidir.

trabzonspor için işlerinden fedakarlık ettiğini söylemişti, sanırım göreve başladığı ilk günlerdi.
    (milan rapajc, 30.08.2007 18:09)
  5. http://www.ntvspor.net/...

ne kadar gereksiz bir başkan hatta bırakın başkanı, gereksiz bir insan olduğunu yukarıdaki linkte göreceğiniz gibi alakasız zamanlarda yaptığı alakasız küçük emrahvari demeçlerle gün geçtikçe kanıtlayan canlı. şahsen trabzonsporlu olsam herhalde bu canlı varlığın başkanlıktan çekilmesi için birşeyler yapmaya çalışırdım.
    (kaşıntı, 04.11.2007 16:41)
  6. durmak yok yola devam diyerek hızla ve seri bi şekilde ikinci lige doğru gitmemize sebep olan akpli trabzonspor başkanı...
    (bitanesindenbitanesine, 02.12.2007 00:30)
  7. trabzonspora yaptıkları için edilen küfürleri,beslenen kini,yetesiz bulduğu için hayali stad projesiyle ilgili reklam panolarını süsleten sistem adamı.
    not:artık kendisinin bir hata olmadığını,bilerek getirildiğini,başarısız değil aksine başarılı olduğunu verilen görevi yerine getirdğini düşünüyorum.
    (kemenche, 05.02.2008 15:32)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil