inanılmaz seksi bir vucuda sahip resmi milli dansözümüz.yurt dışında
turkish oryantal "sanatını" yerine getirmekle kalmayıp, yeri geldiğinde sting'le öpüşür, gider yurtdışında buluşur, londra halk kahvesinde simit-gazoz falan içer. ayrıca çok ilginç, çok çirkin olmasına rağmen diğer dansözlerin aksine çift kaşarlı tost kıvamındaki bir güzellikte vucuda sahiptir.
(bkz:
dansöz)
(bkz:
savaş ay)
asena'ya yüz ifadesi ile de dansıyla da benzemektedir. suratı bende hipodramdan veya kaçak mezhabadan kaçmış izlenimi bıraktı. şimdilik fazla yorum yok.
esquire dergisi 2006 yılında bu bayanla bir röpörtaj yapmış, röpörtajdan notlar;
muhabir: m
nuran sultan : n
m: seks senin için ne ifade ediyor?
n: hayatımın büyük bölümünü ifade ediyor.
m: dans etmek mi, sevişmek mi?
n: her ikisi de.
m: oryantal olmasaydın ne olurdun?
n: revü kızı olmak isterdim.
.... böyle gidiyor.
kendisi süpriz doğum günü partileri için veya bu gibi süprizlerde otel odasında yastık arkasından falan çıkabiliyomuş.burdan bütün arkadaşlarıma beni tanıyan herkese söylüyorum bu kadını doğum günümde yastığımın arkasında istiyorum gerçekten sadece seyredicem valla dokunmıycam bile belki sadece para yapıştırırım
kafayı seks ile bozmuş dansöz. tamam hoş vücudu seksi falan ama abartmamak lazım sonra çıkıpta "ayy dansözlere şu gözle bakılıyor yok bana ahlaksız teklif geliyor çok üzülüyooruuomm" diye sızlanıyorlar. sen dansını et kardeşim biz de alkışlayalım bize ne senin cinsel hayatından...
(billy, 09.01.2008 14:26)
fiziği ne kadar güzelse yüzü o kadar çirkin dişi kişi.
(prozac, 03.03.2008 19:39 ~ 19:41)
star haber e göre g8 in dokuzuncusu olacakmış, berlüskoni tarafından davet edilmiş, berlüskoni asenayı da izlemiş fakat tercihi nuran sultan olmuş.
gayet hoş bir bayandır, dans kıyafetinin alanı bayağı azdır. oralardan kazasız belasız dönmesi istenmektedir.
(kurban, 18.01.2009 20:02 ~ 20:03)
an itibariyle saba tümerin konuğu olmuş kişi, g8 zirvsine gidecekmiş fakat bir numarasını göremedik
kese kağıdı efsanesine en uygun gördüğüm güzel vücutlu dansöz.
dans etmiyor bu kadın. taş gibi bi vücuda sahip olması dışında bi numarasını göremedik henüz. anca saç savur başka bişey yok. ha bi de meme var. bolca. nası taşmıyor büstiyerinden anlamadım. nasıl bi sistemse bize de söylesin kullanalım.
edit:
duygusuz a göre çift taraflı bant sayesinde taşmıyormuş. adam meme uzmanı, ben güveniyorum kendisine bu konuda. bir de, bizde o kadar meme olmadığı için kullanmamıza gerek yokmuş, boşuna bant ziyan etmemek lazım
*(heroine, 14.06.2009 01:55 ~ 16.06.2009 00:45)
yüzü çirkince fekat vücudu harika olan oryantel bacı.
inceden adonis kasına sahip dansöz. ayakkabı boyasıyla boyanmış üstüne cilalanmışcasına parlak cildiyle beni ekrana kilitledi. nasıl bir ten rengi lan o, karamel olmuş karı. çok aciip.
taş ötesidir. ötesidir!
disko kralı'nda fatih ürek'in göbeğine öpücük kondurduğu hatun kişi. acaba o an fatih abimizin (!) yerinde olmak isteyen kaç er kişi vardır merak ediyorum.
en az atilla taş kadar güzel popüler kültür eleştirileri yapmaktadır. ve evet, bütün bunları sol memesiyle yapmaktadır slkjdflkjsds.
lan manyah mısınız her konuktan hakkı devrim kültür seviyesi bekliyosunuz? pıncırlar sizi.
ayni zamanda sesi de bir garip. belki bana öyle geliyor ama yetişkinliğe geçemeyip arada kalmış gibi bir sesi var. o vücuda hiç yakışmıyor be kızım o ses!
kese kağıdının kullanım alanlarından biri.
(demerol, 14.06.2009 04:22 ~ 04:22)
programın ortalarına doğruydu sanırım. disco kralındaki çiş yasağı dolayısı ile bünyemin fizyolojik sınırlarını zorlayan bir idrar kesesi ile mücadele ettiğim anlardı.
derken stüdyoya bişey girdi... insan desem, değil. bu kadar çekici bir insan olamaz. melek desem, değil. renk uymuyor. sanrı desem, değil. kameralar falan çekebiliyor, ekranda gözüküyor. gölgeside var hem. venüs-mars karışımı bir uzaylı olduğu konusunda mutabık kaldım. cildindeki parlaklık gözlerimizi aldı. sürdüğün krem olayım nuran dedim kendi kendime. beni yatağa bağlasın, kırbaçlasın sabahlara kadar. o kadar diyorum.
lakin yolda görsem tanımam. tanıyabilmem için ya aynı oryantal kıyafetini giymesi lazım, yada hiçbir şey giymemesi lazım. yüzüne bakmayı unutmuşum çünkü. yuh bana.
isim içerisinde "sultan" geçmesinin kup ölçüsünü c'den başlattığının kanıtlarından. bir başkası için (bkz:
nadide sultan)
kendisindeki meme, zannediyorum ki kimsede yoktur. facebook'ta "
nuran sultan'ın memeleri" diye sayfa olsa hayranı olurum, o kadar. vücudunun geri kalanı da epey güzel ama o göğüsler (kibarlaştım bak) ne öyle yahu? resmen öküz gibi bakarken yakalıyorum kendimi.