|
|
- senaristliğini yaptığı dizilerde, diziyi sürükleyici kılıcak yeni konular bulmak aşamasında tükendiğinde karakterlerin kişiliklerini değiştirip, dizinin 20. bölümünden sonra kötü bir karakteri birden iyilik meleği (veya tersi) bir karaktere dönüştüren ve bundan da hiç gocunmayıp "ben ne mükemmel yaratıcı bir senaristim" edalarında dolaşan pembe dizi piyasa senaristi.
(tünel, 08.03.2005 02:13)
- enrikalı dizilerin annesi.gerçek yaşamında bu kadar entrika yapıyormudur şeklinde düşünmekden kendimi alamadığım,hal böyle ise korkutucu bulduğum ve kaleminde yaratıcılık bulamadığım;popüler dizi senaristi.
- brezilya dizisi tadında dizlere hasta olan annelerimiz varolduğu sürece daha çok ekmek yiyeceğini düşündüğüm insan.
bir röportajında (sanırım kara melek'ten bahsediyordu) ''bilmem kaçıncı bölümde x kişisi için yeni bir rol yazdım ama okuyanlar yahu sen onu öldürmemiş miydin dediler'' şeklinde akla zarar bir beyanatta bulunmuştur. aklınıza gelebilecek her türlü kimin eli kimin şeyinde bellisiz dizinin yazarıdır. ama açıklayıcı olsun diye en bilinen ve bela gibi dizilerinin ikisini söyleyeyim: kara melek ve melekler adası.
|