|
|
- fiyatları biraz tuzlu olsa da, güzel salataları, pizzaları olan, gmall'da bir bar-restoran.
- bir diğer şubesi de kanyon levent'te açılmış olan, kocaman salatalarıyla önce gözünüzü sonra midenizi doyuran, ben salata yemem diyenlere de sağlıksız* fakat güzel yemekler sunan, *"good food fast" sloganlı restaurant.
- salataları göz doyuran ama makarnaları göz doyuramayan ama lezazetiyle budur dedirten güzel mekan.
- (bkz: nam nam)
- bebeklerin beğendikleri yemekleri yerken çıkardıkları sesin ingilizcesidir. artık yansıma seslerimizi de ingilizceden alıyorsak helal olsun her birimize. yakında köpek havlamalarına bark bark deriz.
.... and "bi sktr git" he murmured.
- inanılmaz güzel tatlıları olan ve pizzaları bir orduyu doyurabilecek kadar büyük olan mekandır
- atv de tam olarak ne zaman yayınlandığını çözemediğim penguenli animasyonlu eğlencelik şeyde bir hareketlenme,bir olay veya anlatılmak istenilen bir durum karşısında penguen bünyesinden yansıyan sestir versiyonları da vardır
(abece, 30.06.2006 04:48 ~ 04:57)
- sloganı "good food fast" olan, son olarak izmir balçova kipa alışveriş merkezine de bir şube açmış, türlerine oranla biraz daha pahalı, brooklyn lager isimli ilk defa tattığım bir bira markasının satışını üstlenmiş fast food mekanı. hakkını veriyorlar; gerçekten servis süresi oldukça hızlı.
- balığı hafif pişirerek yaptıkları ton balıklı salatası çok acayip olan bir mekan.
- alış fiyatı üzerinden yüzde bin kar koyarak satış yapan güzel cafe-bar.
- burgerleri diyorum ve susuyorum
|