belki ilginizi çeker
  1. · nükleer başlıklı kız
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · sözlük yazarlarının itirafları
  2. · ugg
  3. · ismail yk
  4. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  5. · insanın hayatına sıçan şeyler
  6. · zongul ducks
  7. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  8. · dünyanın en mükemmel üçlüleri
  9. · 16 mart 2008 beşiktaş trabzonspor maçı

nukleerbasliklihatun  

1. altıncı nesil yazar. hoşgelmiş.
    (vela, 23.04.2009 15:21)
  2. hoşgelmiş nesildaş yazar.
    (biletli, 23.04.2009 16:00 ~ 16:01)
  3. (bkz: nükleer başlıklı kız)
    (karyatid, 23.04.2009 16:07)
  4. tehlikeliyim ulan ben gibisinden önyargı yaratan yazar.
    (stains, 21.07.2009 03:01)
  5. çok sevdiğim kadın bu kadın.

kırmızılı pembeli, bi' güzel saçları var mesela, yüzü de bi ayrı tatlı, kıskanma duygusu yerine, öpe öpe bitirme isteği yaratıyor insanda. pek güzel bakıyor ve çok da güzel bir ismi var.

ama sadece çerçevesi bunlar. ona sorsan, 'kaybettiklerine ağlamayan ruhsuz kadın.' diye tanımlar kendisini. oysa benim için çok daha fazlası. uykusuz herhangi salak bi' gecenin salak bi' saatinde rahatsız etmekten çekinmediğim/çekinmeyeceğim, bi' görüşebilsek, yanaklarını kızartana kadar öpüp ruj izine boğacağım, hiçbir şeyimi gizlemeden, olduğu gibi anlatabildiğim, muhabbetine bayıldığım, özlenesi çılgın bi' kadın o.

komiktir, kendisiyle zamanında üye olduğumuz bi' sitede, dünyanın en gereksiz kavgalarından birini etmişliğimiz var. iki amazon daha tanımadan 'ıyy o mu, sevmiyorum ben onu' moduna girmişken, bir iki yıl sonra yine aynı sitede, kendisini hatırlamadan muhabbete başlayışım, sevişim, sevişim, daha bi' çok sevişim, sonra zamanında o kavgaları ettiğim kadın olduğumu öğrenişim, unutmuş oluşuma gülüşü, benim daha da çok gülüşüm..

artık tanıyorum ve hep hayatımda bi' yerlerde olsun, bana hep şimdi dediği gibi 'kadınım' desin ve kocaman gülümsesin istiyorum.

seviyorum onu ben. evet.
    (sleeplessbeauty, 25.07.2009 14:34)
  6. (bkz: honey)
    (ruhanileştirilmiş, 19.08.2009 23:45)
  7. güzel bir müzik zevki olan yazar.
    (sleepyhead, 17.09.2009 19:03)
  8. kırmızı kafalı, yanakları sıcakken elleri buz tutan, sık hasta olan, melankolinin kız kardeşi olan, hayatı iplemeyen, fransızca okuyup fransızcaya fransız kalan, bol bol yazan, es-es fanatiği, "her zaman umut vardır bebişim" deyip de en çözülmez vakaları bile meşru kılma yeteneğine sahip olan, çok geveze, çok meraklı , herkes kadar saçma bir yazarımdır kanımca.
    (nukleerbasliklihatun, 27.09.2009 00:44)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil