ntvspor   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. (bkz: ntvspor net)
    (ephendy, 21.06.2007 18:24)
  2. önümüzdeki günlerde kurulacak olan yeni televizyon kanalı. ntv'nin spor içerikli programlarını ve yayın hakkının elinde olduğu ligleri yayınlayacaktır.
    (eskiunited, 29.11.2007 05:21)
  3. türkiye'nin en kaliteli medya oluşumunun, bilinçaltımızda yılllardır bekleneduran yeni kanalı... ocak ayında yayın hayatına başlayacağı söylenmekte... geçen sene bu zamanlarda da cold case test sürüşleriyle donatılmış e2 yayınını devreye soktular, hayata renk taşıdılar... şimdi de spor kanalı olduğunu iddia eden kendini şımartan kanalların yanında, sporu gerçekten bilen, yaşayan ve yaşatan bir ekiple yola çıkıyorlar.. fuat akdağ koordinatörlüğünde okay karacan, güntekin onay, murat kosova, ali okancı gibi kaliteli spikerleriyle ve mutfağındaki süper ekiple karşımıza geliyorlar.. alman-italyan-ispanya futbol ligleri, beko basketbol ligi, atletizmin her branşı, düzeyli spor-magazin (football mundial vs) programlarıyla geliyorlar... iyi ki varsın ntv, her alanda süpersin...

edit: okay karacan ayrılmış ekipten, çok yazık... geri gelmeli bence...
    (isparoz, 03.12.2007 16:50 ~ 07.12.2007 11:09)
  4. premier league, la liga, bundesliga (bu ikisi zaten var)
    tbl, euroleague, uleb cup, ve hatta acb (ispanya) ve lega basket a (italya)'den güzel maçlar
    nba maç yayınları ve özel programları
    futbol mundial tarzı klas programlar
    elbette avrupa'dan futbol (eski efsane haliyle)
    formula 1 (kesinlikle olmalı), moto gp ve özelprogramları
    tenis müsabakaları - grand slam'ler
    atletizm müsabakaları, şampiyonalar, golden league
    artakalan vakitlerde diğer sporlar (bisiklet, voleybol, etc.)

bir de bunların yanında artistik patinaj şampiyonalarını yayınlamaları durumunda 7 gün 24 saat başından kalkmayacağımı taahhüt edeceğim kanal.
    (littlemy, 03.12.2007 17:02)
  5. 11892 h 12800 frekansında test yayınına başlamış bulunan kanal.
    (raptor, 04.01.2008 00:38)
  6. haber, belgesel, tartışma, spor programlarıyla kanıtlanan ntv kalitesinin, cnbc-e, e2 ile dizi ve filmlere de taşınmasının ardından, şimdi de sporun her alanına taşınacağı tematik kanal oluşumu. 3 ocak 2008 itibariyle görüntülü test yayına başladılar ve enfes spor belgeselleriyle ve kenan onuk sesinin nostaljisiyle gönlümüzü yine çaldılar... ntv logosunun olduğu her yerde olduğu gibi "kaliteyi izlemeye devam edin"
    (isparoz, 04.01.2008 17:15 ~ 15.07.2008 12:58)
  7. digitürk 79.kanal'dan da yayına başlamış. şimdilik test yayının da sanırım, iki gündür aynı şeyleri veriyor çünkü. fekat 1992 dream team'i ni ve rakiplerini tekrar izlettikleri için şimdiden teşekkürü hakediyor. dream team'i saymaya gerek yok zaten de hırvatlarda drazen petrovic, radja, kukoc, divac litvanya da sabonis, kurtinaitis, sarunas marciulionis i izleyip anılarımız canlandırdı sabonisin amiral rabinsona üst üste yaptığı iki blok beni yeniden yerimden fırlattı. bir de eski maçları izledik sayesin de fenerin meşhur m.city galibiyeti, türkiye'nin almanya'yı yenmesi gene garrincha lı botafogo yu yenmesi. ayrıca zico, pasarella, maradona belgeselleri aman tanrım harika bir kanal haftasonu da ispanya ligi maçları var valla dadından yenmiyor.
    (korelle, 11.01.2008 16:58)
  8. ercan taner ile anlaşmışlardır. kendisi bu ülke topraklarının en heyecan verici maç sunan adamıdır bence. ntvspor'a da böylesi yakışırdı zaten. kendilerinden dileğim kabloluda da bu kanalı yayınlamaları ve en kısa zamanda premier ligi fox tv adlı rezaletten kurtarmaları.
    (eomer, 13.01.2008 04:03 ~ 04:03)
  9. pazartesi akşamı* 2 tane nba maçını arka arkaya verecek olması itibariyle takdirimi kazanmakla kalmamış üstüne teşekkürü de haketmiş orgazmik kanal. biri 20:30'da boston - new york; diğeri de 22:30'da, utah - los angeles clippers.

edit: link de koyayım da bi bokluk çıkarsa bana gelmeyin;

http://www.ntvspor.net/...

şimdi oldu.
    (hayalet, 19.01.2008 13:25 ~ 13:32)
  10. bu aralar dergilerde, gazetelerde ve billboard'larda sürekli reklamı dönen, ntv'nin yeni spor kanalı. reklamları gerçekten mükemmel olmuş. filenin üstünden smaç basarken bir burcu esmersoy, smaca giden kaan kural'a blok yapmaya çalışan murat kosova, plonjon yapan ercan taner, gole sevinen ersin düzen ve güntekin onay'lı reklamlar, bence bir televizyon kanalının yaptığı en iyi reklamlar arasında. bir de o reklamlardaki takım elbiseli, ciddi halleri yok mu; işte onlar beni benden aldı.

ayrıca "türkiye'de spor kanalı iş yapmaz" endişemin ne kadar yersiz olduğunu da göstermiş bir kanaldır ntv spor. 24 saat kaliteli yayın yapıyorlar. umarım böyle devam ederler.
    (noscho, 09.04.2008 00:12)
  11. (bkz: murat kosova)
    (bkz: kaan kural)
    (blondestorm, 09.04.2008 00:19)
  12. yıllardır farkında olmadığım "spor kanalı olsa da izlesek" şeklindeki bilinçaltı isteğimi çok güzel bir şekilde karşılamakta(kanal açılınca farkettim). hakikaten de yıllardır "lan ne zaman başlar ki spor haberleri?" şeklindeki soruları ntv ve cnntürk'ü izlerken sorardım. saat başlarındaki haberler sonrası spor haberleri çıktığında kendimi şanslı hissederdim(bazen yayınlamazdı köftehorlar).

ama şimdi bir açıyorum günün alakasız bir saatinde, alttan akıyor haberler, kenarda maç sonuçları, puan durumları, gol kralları, ortada bazen sporla ilgili bir program, bazen maç özeti var. sabahları 7 10 diye süper bir program var mesela, konukları, haberleri falan güzel(celal pir adamımsın).

ntv'ye teşekkür ediyoruz(basketbol ligi anlatımlarında yaptıklarını unutmadım ama daha). reklamları harika, yayınları güzel. umarım atletizmdir, amerikan futboludur, beyzboldur, bunlar gibi sporları da katarlar bünyelerine.
    (sycrone one, 09.04.2008 00:41 ~ 00:43)
  13. yakın bir zamanda kablo tv'den de yayına başlayacağını duyuran kanal.
    (phoarbix, 27.04.2008 13:31)
  14. ıssız bir adaya düşersem yanıma alacağım üç şey.
    (merdaneli çamaşır makinesi, 10.05.2008 19:10)
  15. nihat'ın oynadığı güzel bir reklam filmine sahip spor kanalı.reklam müziğinde vokal bilge kösebalaban,şarkı ise grubun resmi sitesinde mevcuttur.
    (absent, 18.05.2008 02:39)
  16. gün geçtikçe gözümden düşen spor kanalı. kurulum aşamasında iken her türden sporlarla ilgili haberler, programlar, canlı müsabakalar vereceğini duyurmuştu ancak %90 futbol hala. tamam futbol dünyada en çok takip edilen spor ama bir spor kanalı varsa ortada ve bu kanal ntv bünyesinde ise insan arada okçuluk, triatlon, golf, kış sporları gibi yurdumuzda insanların varlığından bile haberi olmadığı sporları da görmek istiyor. sadece yabancı spor kanallarının çektiği belgeselleri alıp dublajlayarak büyük spor kanalı olunmuyor. tamam kanal yeni ama bir atılım bekliyor insan. test yayınına girdiği ilk günden tek farkı salt futbol konuşulan programlar. sabahları yayınlanan 7-10 programında takipçilerin ağızlarına bir parmak bal çalıp yine futbola dönülüyor. buradan kanalın yöneticiliğini yapan fuat akdağ'a hiç bunları kendine dert etmeye değer mi programında yaptığı "bütün sporlar olacak" vaadini hatırlatır, icraat beklediğimi bildiririm.
    (phoarbix, 23.05.2008 11:06 ~ 11:07)
  17. formula 1 ve premier league maçlarının yayınlanmayı hakettiği yer.amerikan futbolu nfl ile amerikan buz hokeyi nhl maçlarınıda birsüre sonra yayınlanmaya başladıklarında şaşırılmaması gereken kanal.
    (axu, 23.05.2008 11:28)
  18. (bkz: maç biter ntvspor başlar)
    (alfaeksi, 30.05.2008 01:33)
  19. cumartesi günü kablolu yayına geçecek olan kanal
    (fizban, 13.06.2008 09:35)
  20. euro 2008'de görevli olan muhabirlerinin** hiç susmamacasına konuştuğu spor kanalı. ne zaman isviçre'ye bağlansalar, sözü alan kişi uzattıkça uzatıyor. söyledikleri de farklı haberlerden ziyade aynı haberlerin tekrarı şeklinde. kısacası izleyici açısından tam bir eziyet ntvspor'un euro 2008 programlarını takip etmek.
    (flavius, 14.06.2008 21:16)
  21. kablolu tv'de yayına başlayan kanal. açtım izliyorum oh mis.
    (eomer, 17.06.2008 01:43)
  22. sadece ankara istanbul ve izmir'de kablolu tv den izlenen kanal.
    (kaan zender, 17.06.2008 01:50)
  23. arjantin ligi maç yayınlarıyla övgüyü hak eden kanal.
    (peter bardens, 17.06.2008 13:50)
  24. kablolu tv olan heryerde yayın yapmayı becerememiş televizyon kanalı artık geçsede farketmez zaten.
    (meetpa, 17.06.2008 14:05)
  25. kablolu tv'de pilot bölge uygulaması yaparak benim hayallerimle oynamış spor kanalı. umarım bu şehirleri yakın zamanda genişletirler ve antalya'yı da bir an önce bu zevkten mahrum bırakmazlar. en azından yeni sezona beraber gireriz ntvspor'la.
    (jugador, 17.06.2008 14:18)
 sayfa  / 2