|
|
- (bkz: nyx)
- eskiden westwood imzalı yanılmıyorsam bu isme sahip bir rpg oyunu vardı..hatta kendisi diablo 1 ve diablo 2 arası o 5 yıllık fetret dönemi arasında piyasaya çıkmıştı..herkes rpg'ye aç iken baya bir kan yapmıştı..orada baş düşmanımız olan orasından burasında birşeyler çıkmış cadı hatunun da ismi nox idi*..
çok da fantastik bir başlangıcı vardı..(zeus, 06.02.2006 19:57 ~ 21:15)
- stargate sg1'da bulunan, teknolojileri aşmış, barışçıl, ilginç kıyafetli millet.
- harry potter'da asadan ışık çıkarmaya yarayan lumos büyüsünün tersi.
- yiğit özgür hayranı ve her olaydan bir karikatür esprisi çıkarabilecek kadar geniş bilgi haznesi olan ;son derece karakterli ve başlığıma benim hakkımda ilk ve tek giriyi yazmış,aynı zamanda sözlük danışmanım kaliteli insan...
- (bkz: nos)
- latince'de "gece".
(bkz: clavicula nox)
- 4. nesil arkadaşım, hoşgelmiştir. burda benden önce olması beni şaşırtsa da başarılarının devamını dilemekteyim kendisine.
- başak-yay* kombinasyonu.
- "mono-nitrojen oksit"lerin genel adı
(bkz: http://en.wikipedia.org/...)
- havaya karışan egsoz gazları, yani azot ve oksijenli bileşiklerin genel ismi. marpol ek 6, gemilerden havaya karışan egsoz vb zararlı gazlarla ilgilidir. bu ek "nox code" diye de bilinir.
- stargate sg1'de bir ırk görünüş olarak mağara adamlarına benzerler,barışcıldırlar.
http://stargateremember.free.fr/...
- duygularını aldırmış bir insan izlenimi verdi birkaç yazısı. "gerçekleri söylüyorum" komedisine saklanmamasıysa tek temennim. ofset duyarlıklardan daha çok tercih edeceğim bir tavırdır gerçekçilik ama bazılarının duygularına derinden temas eden mevzular hakkında konuşurken daha dikkatli olunmalı kanısındayım; zira robotlaşan bünyeler kadar tehlikeli bir şey daha düşünemiyorum.
- perde takmak başlığı altına girdiği giriden anladığım kadarıyla gaziantep'li olduğunu düşündüğüm yazar. o da nerden çıktı? dediinizi duyar gibiyim.
- nitric oxid'in kısaltılmışı.
- mağara adamına benzeyen barışçıl bir gaz bulutudur. benim bu girilerden anladığım budur..
(nox, 03.07.2008 20:17 ~ 20:25)
|