belki ilginizi çeker
  1. · paz vega
  2. · eduardo noriega
  3. · unutulmaz film replikleri
  4. · koltuk altı kıllı kadınlar
gündem
  1. · ibrahim üzülmez
  2. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  3. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  4. · apertura 2009
  5. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  6. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  7. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  8. · 21 haziran 2008 pink floyd istanbul konseri
  9. · kings of convenience

novo  

1. fransa-ispanya ortak yapımı bir film. 10 dakika önce yaşadıklarını bile unutabilen yakışıklı bir eleman ve onu sürekli düdükleyen azgın patroniçesi. ama ne zamana kadar ? tabi ki esas kızımız iş başvurusu yapıp aynı firmada çalışmaya başlayana ve eleman ona şirketi gezdirene kadar. anna mouglalis'in güzelliği bir kez daha tescillenmiştir bu filmle.
    (pablo, 16.08.2005 19:42 ~ 19:43)
  2. ----az spoilerli----

2002 yapımı güzel bir film. dikkatimi çeken şey onca olaya rağmen sagopa kajmerin terapi parçasının sonunda yer alan;

"üşüyorum,
    hala üşüyorum,
    ayakta daha az üşüyorum,
    biraz yürüycem,
    biraz daha yürüycem
    yürümeliyim. "

replikleridir. pablo ya da graham doktoruna bu sözleri söyler ve en sonunda penceren dışarıya atar kendini. korkmayın birinci kat.

hafıza kaybı olayı ekseninde örülmüş güzel bir hikaye. belki de gerçek bir aşk. ancak +18 öğeler de içerir. güzel evet güzel, izleyin...

ekleme: film google a yazıldığında erotik film izle başlığı altında görülür. bu tarz filmleri sadece erotizmden ibaret görmek bana çok yanlış geliyor. sadece bunu paylaşmak istedim. saygılar...

----az spoilerli----
    (idiot, 01.07.2009 02:15 ~ 02:22)
  3. hiç bir halt anlatmayan film, sıkıcı.
    (agnodice, 06.09.2009 18:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil