belki ilginizi çeker
  1. · sözlükteki güzel kızlar
  2. · ruzgara karsi 30m iseyen adam
  3. · metal meeting
  4. · sözlükteki izmirliler
  5. · sınıf temsilcisi
  6. · hanimiş benim güzel maskem
  7. · stunnchuck
  8. · amphioxus
  9. · konseptsiz zirve
  10. · sinirliyim ezelden in gençlik partisi
gündem
  1. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  2. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · disko kralı
  5. · ugg
  6. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  7. · ezel
  8. · 911
  9. · gayrisafi yurtiçi hasıla

notokord  

1. ilkel canlılarda iç iskelet görevi yapan sırt ipliği. traştan omurga.
    (rafael, 09.02.2007 01:58)
  2. o cüssesine rağmen bi pencereyi açamayan insan. yazıklar olsun. ama neyse, onu da böyle kabul ettik, hoşgeldin aramıza dedik.
    (amuda kalkan imam, 08.02.2009 22:49)
  3. (bkz: amphioxus)
    (opsekik, 08.02.2009 22:54)
  4. itü sözlüğe izmir den katılan ve deathcomp tan sonraki ikinci metalurji ve malzeme mühendisi yazar arkadaş. six feet under tişörtüyle resmen sükse yaptı ama bu sessizliğini kapamaya yetmedi. tebrik ettim kendisini buradan dinleyerek sevdirdi kendisini.
    (uzayi kurtaran dunyali, 08.02.2009 22:59)
  5. kafa yapan zirve de rookie idi. başta böyle uzak uzak durdu falan, hatta arada sarfettiği kelimelerden karakter tahlili falan da yapmaya çalıştım. ama sonradan açıldı gibi köşe iyi geldi buna herhalde masada. öyle ki amuda kalkan imam ile kurmak istediğimiz dergaha mütir toplama işinde diğer bir konyalı sözlük katılımcısı düttür dünya ile ele vermeye karar verdiler. neyse ki ilerleyen saatlerde kafa yapan zirvenin etkisiyle kafa bulup ağız kaslarını fazlasıyla çalıştırdı. temiz çocuk lan.
    (wildboy, 08.02.2009 23:09)
  6. önümüzdeki zirveye* kadar çene egzersizlerini düzenli olarak yapması gereken yazar. acilen çene-cüsse oranını sağlaması gerek. daha votka içecez karşılıklı. geçen zirvede* benden sonra söyledi, saymam onu.
    (van den budenmayer, 05.03.2009 22:36)
  7. metal meeting programının yapımcısı. ilkini dinleyemedim ama o kadar beğenilmiş ki acayip pişman oldum
    (stunnchuck, 12.03.2009 11:23)
  8. zirvelerdir konuşmayı istediğim ancak ne hikmetse bir türlü konuşamadığım, konuşturamadığım yazar.. gördüğüm an aklıma susam sokağındaki minik kuşgeliyor nedense.. * bir dahaki sefere kuş gibi ötmesini diliyorum yoksa ellerimle o narin boynuna biraz baskı uygulayıp öldürebilirim..
    seviyorum evet.. *
    (evolet, 25.03.2009 15:47)
  9. sinirliyim ezelden gençlik partisinde sesini sonunda duyabildiğimiz yazar. oh be yaa dünya varmış diyoruz. sus sus nereye kadar kardeşim.
    (guenhwyvar, 18.04.2009 01:29)
  10. votka-portakalda beni yalnız bırakmayan güzel insan.
    (van den budenmayer, 18.04.2009 12:01)
  11. samimi bakışlarıyla konuşmadan da iletişim kurabilen güzel insan.
    dev görünüşünün perdelediği o masum çocuğu görmemek için kör olmalı insan.
    hep sevdik, seviyoruz da.
    (sinirliyim ezelden, 18.04.2009 12:09)
  12. sonunda dsi ya kavuşan yazar. en kısa zamanda dsi dan girilerini bekliyoruz
    (stunnchuck, 04.05.2009 18:26)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil