|
|
- her mühendislik dalında, sınıfta bir kaç tane olan gerzeklerin yapacağı eylemdir.
be mına koduğum diye başlanıp sülalesine sövdürürler. bunların abi sınavlarda kötüydü yaaa diyip 4.00
ortalama getirenleri de mevcuttur.
- sınavdan çıkıp kötü alıcam/kaldım/öldüm/yandım ben vb. açıklamalarda bulunup çanı yükselten tiplerdir. günde şifa niyetine 10 posta dövülmeleri tavsiye olunur.
- (bkz: hiç çalışmadım deyip 100 alan insan modeli)
- türkçe dışında aa getirememiş şahsımın 9 kredilik matematik finali öncesi görüp, tepesindeki sinirini ulaşılamaz yükseklere çıkartan insanların söylediği laftır.laftadır.
(bkz: ybsg)
- " sopa istiyorum " imasıdır.
- bi siktir git denilesi durum...
- halk* dilinde karşılığı ''bana tecavüz etmek isteyen yok mu?'' olarak bilinir. tabii farklı bir deyişi daha mevcut aslında.
(quench, 26.05.2008 01:01 ~ 05.07.2008 04:47)
- 2 saat çalıştım ba aldım diyen insanlarda bulunan hastalık. meşe odununun hastalığa iyi geldiği deneylerle gözlemlenmiştir. bilgilerinize
- kafası güzel olan bir öğrencinin sarfedebileceği cümle. sınavları belli olup, dönem sonunda aa almasına rağmen hala kalmaktan bahsetmektedir zira.
- ısrarla "bırakılmaya" işarettir..
zaten bunu diyen kalsındır da aklı başına gelsindir..
- (bkz: devamsızlık)
- bu adamın sadece derslerle değil hayatla bir problemi vardır. böyle adamların ailelerine allah yardım etsin yoksa çok kötü şeyler olabilir.
- notları f olup hala geçicem diyeni örnek alması konusunda baskı yapılabilecek hareket
|