belki ilginizi çeker
  1. · az kişi tarafından bilinen şaheser filmler
  2. · 79 uncu oscar ödülleri
gündem
  1. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  2. · ugg
  3. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  4. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  5. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  6. · günün tek cümlelik özeti
  7. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  8. · host
  9. · amel defterinin sol taraftan verilmesi

notes on a scandal  

1. judi dench'in oyunculuğun kitabını yemiş bitirmiş bir insan olduğunu gösteren şahane film.
    (eglaia, 11.03.2007 23:51)
  2. ilgi çekici bir öyküyü hemde nasıl sıradanlıkla işleyen film
    (maslow, 16.03.2007 19:02)
  3. yaşlı lezbiyenlerin 10 kaplan gücünde piyasanın amına koyabileceğini gözler önüne seren film. buradan ingiliz mercilerine sesleniyorum: yaşlı lezbiyenleri çiftleştirin bilader!

(bkz: biraz da yiğrenelim)
    (keyif pezevengi, 05.04.2007 03:41)
  4. sanki hızlandırılmış, belli bir zaman dilimine sığsın diye uğraşılmış film. ayrıca bu filmdeki rolüyle oscar'a aday gösterilen judi dench gerçekten rolünün hakkını vermiş, fakat cate blanchett'i de yabana atmamak lazım.
    (chikusho, 20.04.2007 18:44)
  5. oldukça yavaş ve sıkıcı bir şekilde ilerleyen bir film olmasının yanısıra bana imdb ye pek fazla güvenmemem gerektiğini gösteren film olmuştur.

http://www.imdb.com/...
    (grasp, 23.08.2007 21:47)
  6. bence çok ilginç,bugüne kadar alışkın olduğumuz konuların dışında güzel bir konuya ve akıcılığa sahip film.
    (ceyus, 09.02.2008 18:43)
  7. filmde judi dench'in canlandırdığı karakter tüm sinema tarihinde gelmiş geçmiş en kıl, en iğrenç, en pislik, en şerefsiz, en göt, en kötü karakterlerden biri olabilir. sağolsun yengemiz de bu karakterin hakkını vererek oynuyor. bunun dışında ortalamanın biraz üstü bir film gibi geldi bana.

edit: yazmadan geçmeyeyim, cate blanchett sen ne güzel kadınsın.
    (noscho, 11.08.2009 02:16 ~ 02:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil