görseller
not too latenot too late
not too late 
belki ilginizi çeker
  1. · 1 ağustos 2007 norah jones istanbul konseri
  2. · sinkin soon
  3. · until the end
  4. · not too late
  5. · my dear country
  6. · not my friend
  7. · little room
  8. · be my somebody
  9. · the fall
  10. · norah jones
gündem
  1. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  2. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  3. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  4. · günün tek şarkılık özeti
  5. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  6. · demokratik sol halk partisi
  7. · sözlük yazarlarının itirafları
  8. · sake
  9. · baba beni kocaya gönder

not too late  

1. (sycrone one, 17.12.2006 23:07)
  2. ocak 2007' de çıkmış olan norah jonesalbümü. albüm gayet başarılı olmuş. özellikle bazı parçalarda gitarın duru soundu açık seçik hissediliyor. gayet başarılı. aferin sana norah.
    (kayıp patika, 16.01.2007 22:16)
  3. yaklaşık 3 ay'ı aşan dinleme sürem sonrası bir şeyler yazmaya karar verdiğim norah jones'un son stüdyo albümü.

efendim; yanlış hatırlamıyorsam yılbaşı civarı geçti albüm elime. o sıralar pek dinleme şansım olmadı ama son 1 aydır mp3 çalarımda sürekli dönen bir albüm oldu kendileri. albümü betimlemek gerekirse tam bir sonbahar albümü olmuş diyebiliriz. aslında norah jones albümlerinin hangisi ilkbahar albümüdür ki? gene bildiğiniz norah jones, gene bildiğiniz şarkılar. ama enstrümental anlamdaki gelişmeleri hemen farkedebilirsiniz. özellikle trompet ve ağır aksak drum ezgileri öne çıkıyor.

albümün ilk klibi thinking about you demiştik, bundan sonra 2 klip daha çekmiş bunun üzerine; biri sinkin soon diğeri ise until the end. (kliplere youtube ve kendi sitesi www.norahjones.com dan ulaşabilirsiniz)

ilginç bir bilgi vermek gerekirse, bu albüm amazon.com'da albüm çıkmadan en çok sipariş alan albüm olmuş. zaten satış rakamları da oldukça yüksek. türkiye'de bile müzik marketlerde en çok satan yabancı albümdü en son baktığımda.

megavizyon'da falan bir de deluxe versiyonu vardı.49 ytl'lik bu versiyonda bir de dvd var cd'ye ek olarak ki içinde çok güzel şeyler mevcutmuş şimdi gördüm de... aslında paraya kıyıp alabilirim. bilemiyorum...

neyse boş boş konuştum şarkılar hakkında yorum da yapmadım. gözüme takılan parçaları sıralamak gerekirse; sinkin soon, my dear country, thinking about you, be my somebody gözüme ve kulağıma takılan parçalar. özellikle sinkin soon son 2 haftamı yedi diyebiliriz. evde, yolda her yerde bunu dinliyorum. umarım buraya geldiğinde de eşlik ede ede dinleriz kendisinden bu parçayı...

(bkz: 1 ağustos 2007 norah jones istanbul konseri)

başka da bir şey demek istemiyorum.
    (sycrone one, 05.04.2007 10:21)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil