an itibariyle, grup vitamin nostaljisiyle nostaljinin en şukelasını yapan program.
not: bu arada aradığınız adam sözlükte be kardeşim. bir mesaja bakar.
issmaaaiilll...
ilginç bitti bu program. komik bitti ama sinir bozucu bi komiklikle bitti. trajikomik bitti. itü sözlük radyo'sunun bi dj'i çok dinleyici kazandı da diğeri kaybetti baya bi sanırsam.
uykusuz bırakan programın yayınlanmasını iple çekiyorduk ki bir müjdeli haber geldi. evet ailemizin ropdöşambırı ( evet biz fakir bi aileyiz bi tane hepimize yetiyor sırayla giyiyoruz) bu gece 12 de başlayacakmış. heyecanla bekliyoruz.
heyecan aksiyon kahkaha dolu serinin ikinci bölümü göz dolduruyor.
deyli nivs
doğma büyüme izmirli bünyeleri akbilnedir nasil ses çikarir gibi konularda aydınlatmış olan geyik program.
izmirliler olarak kentkart sesi de istiyoruz. yalniz öyle tamda ayri öğrencide ayri afilli sesler çikarmiyo bizim kentkart.
birazdan yeniden konuk olmayı düşündüğüm seviyesiz program, az önce oldum, istediğim tepkiyi alamadım, açtım, doyup bi daha deneyeceğim şansımı. dinlenmeli bence.
o kadar akbil sesi yayınlamalarına rağmen şu yüzümü kızartan, otobüsteki hoş kızlara rezil olmama neden olan akbilde yeteri kadar kredi olmadığında çıkan sesi çalmayarak beklentilerimi gerçekleştirmeyen program.
gençkan-kendimi kontrol edemiyorum çalarak kaliteli radyo programları listeme girmeyi başarmış program. eğer prens adnan'ı olmadı kont adnan'ı yahut en azından başka başka doksanlar manyaklarını hatırlatırlarsa bir adet malbuş yollamayı planlıyorum.
gerizekalı sevgilim çıkartmasıyla, gönlümde taht kurmuş bulunmaktalar an itibari ile. gece gece duygulandım...
kendilerinden bir ''demirbaş'' isteğim vardı fikret kızılok'tan ona ne oldu acep? bekliyorum.
amatör ruhlarıyla, bu güne kadar radyo dinlemekten pek hoşlanmayan beni radyo dinlemeyi sever bir insan yapmış olan program.ayrıca perşembe sabahına fizik dersi almanın çok büyük bir hata olduğunu anladım sayelerinde.