noscho 

adana çık aradan

1. an itibariyle lise anıları depreşmiş nesildaş..
    (dzingis, 05.07.2007 19:29)
  2. @1789197girisiyle hislerimize tercüman olmuş yazardır.*
    (leda, 06.08.2007 19:20)
  3. an itibariyle makina mühendisi olmak için ilk adımı atmış, aşırı mutlu yazar.
    (noscho, 16.08.2007 11:03)
  4. tabu ve trivial pursuit oyunlarındaki yeteneği dikkatimi çekti. iyi bir adam, güler yüzlü. kahve vereyim mi?
    (great dilemma, 24.02.2008 15:47)
  5. birazdan atacağım mesajla delirecek sözlük yazarı.

iş bu giri: biraz olsun sempatiklik çabasıyla atılmış olup,sinir katsayılarını düşürmek amaçlanmıştır.

"ı ıh olmadı,hocam yine aynı hata"
    (dereotundannefretederim, 26.02.2008 23:11)
  6. +miss page* i don't mean to interrupt but you ve got a scene shoot at nine and script meeting at one. you have no time for this.

e: ok, just give us a little privacy, sir what were you saying...?
    n: çok göt bir gün...
    e: you look pale...
    n: süper kombolu fatality çeken bir gün de, ondan.
    e: can i help you with something, i would love to if i could...?
    n: şu an zamanı olduğunu sanmıyorum. amerikan filmlerinde kırmızı kabloyu keserken izleyicinin yüreğinin ağzına geldiği süre, işte ne bileyim altın gol beklemek falan gibi... ben sana söylerim sonra.
    e: would you like to eat something with me for breakfast, you may feel better, or maybe i should give you one more cup of coffee?
    n: yok sen bak keyfine. ben bugün cheese cake yaptım güzelim. kahve de içtim yerken.
    e: i've got to go... you don't look good... are you sure you are leaving now...?
    n: evet canım.
    e: we could have coffee you know, after the shoot maybe... whatever... this is ellen by the way...
    n: lanet olsun, ben noscho.
    e: gotta go..
    n: bye
    (ceyza, 27.02.2008 00:06 ~ 16:01)
  7. beirut aşkıyla galeyana gelmiş bünyeye sunduğu "abi iki ismail yk at, iyi gelir" tavsiyesi ile beni benden almış yazar..evet, tavsiyesini geçtim, en azından anlamış yani nasıl bir düzeyde bir sevgi beslediğimi beirut'a..sunduğu tavsiyede de bir o kadar ters köşe hani, bravo..işe yarayan tespitlerin adamı sıfatını da haketmesi için büyük bir adımı geride bıraktı..
    (zeus, 04.04.2008 12:34)
  8. hayatı zindan eden insan. *
    (topal penguen, 11.04.2008 01:30)
  9. özellikle elektronik müzikle ilgilenenlerin takip etmesi gereken bir yazar kendisi. bu konuda yazdığı giriler giderek artıyor, iyi de oluyor.
    (iao, 19.04.2008 23:36)
  10. where is the party ve 4. yılda tanıştık kendisiyle. eğlenceli adam, şirin insan. bu aralar dersler((bkz: calculus) (bkz: seriler)) biraz sıkıntısı olsa da istanbulda yaşamanın verdiği olanaklardan yararlanmakta hayatın tadını çıkarmaktadır. last.fm sever, kotalı internet kullanır, zıplar hoplar, eğlenir. sinemayla da ilgilenir, junoyu pek bir sever. bilmedikleriniz için özel msj kullanarak aradığınız cevapları kendisinden alabilirsiniz.
    (wildboy, 19.04.2008 23:57)
  11. birinci geleneksel pazartesi sendromu zirvesi'nde tanıştığım, trivial pursuit isimli genel kültür oyununda co-pilotluğunu üstlendiğim ve birlikte final keyfi yaşadığım yazar. tam bu noktada "tom cruise vanilla sky filminde birlikte oynadığı hangi güzel yıldıza, gerçek hayatta vurdu?" şeklinde bir soru yaktı bizi. cameron diaz dedik ama penelope cruz çıktı. sonrasında "bu cameron'u da yemiştir" tartışmasını da yaptıksa da, penelope uzun süre küfürlerimizden sıyrılamadı. tabi hasbro yetkilileri de...
    (ceyyar kermit, 22.04.2008 11:10)
  12. müzikten aldığımız zevk konusunda beraber o last fm'in profil sayfasındaki taste-o-meter'in kadranı patlatacağımıza inandığım bi genç..

"your musical compatibility rating with noscho is"
    ______________überdivine_______________
    you share some artists in common, including her bi bok!!
    (zeus, 08.05.2008 23:38)
  13. ilk yayınını, her türlü aksaklığa, hava muhalefeti ve kara trafiğine karşın zevkle, keyifle, tebessümle dinlediğimiz diicey!..
    (dirtypain, 10.05.2008 23:31)
  14. ilk yayınında bize şahane müzkler dinletmiş olan, sesini duyamasak da müzik zevkine hayran kaldığımız yazar ve diicey.
    (delicaponcadı, 11.05.2008 19:38)
  15. çok geç olduğunun farkında olmama rağmen kendisini "club simulator" isimli mükemmel programıyla farkettiğim ve daha sonra bir zirvede tanışarak çaldığı parçalar kadar hem dinlendirici hem coşturucu olduğunu farkettiğim,hem yazılarını hem de itüsözlük radyosundaki programını dört gözle takip ettiğim eğlenceli yazar..
    (torbaci sirin, 15.05.2008 23:19)
  16. gitmemin bir anda hayal oluverdiği, pek heyecanla beklediğim kylie minogue konseri için, ansızın umutlarımı yeşertti, yardım etti, başardı.
    i confide in* him.
    (palanthaser, 15.05.2008 23:23)
  17. seviyorum programını . ilk yayınında playlistinle takdirimi kazandı kendisi , mikrafondaki performansını da bekliyoruz ama öyle görünüyor ki yaptığı programla baya bir renk katacak itü sözlük radyosuna.
    (blondestorm, 15.05.2008 23:24 ~ 23:26)
  18. derin çizgi roman bilgilerine sahip yazardır. çizgi romanlar hakkında değişik ayrıntılar ve taktikler vererek süper hareketlerde bulunmuştur, mutlu etmiştir beni. ayrıca hem x-men hem de cyclops severdir. x-men the last stand hayal kırıklığından sonra içinde psylocke barındıran 4. filmi haklı olarak beklemektedir.
    (cyclops1988, 23.05.2008 22:30)
  19. müzik zevkine ve radyo programına hasta*olduğum sözlük yazarı. gece gece kulaklarımızın pasını silip, ruhumuza, yüreğimize cila çekmenin yanı sıra hafiften de olsa melankoli denizde kulaç atmamıza vesile olmuştur.
    (luis alberto salvetiera, 24.05.2008 23:37)
  20. programında* time is the enemy'i çalarak beni benden alıp götürmüştür..
    (zeus, 24.05.2008 23:45)
  21. bi' ayarı hak etmiş yazar.
    takipçisiyim.
    (natalya casta, 02.07.2008 21:00)