belki ilginizi çeker
  1. · normal şartlar altında
  2. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  3. · 2nci cemre biraya düştü zirvesi
  4. · futbol hakkında konuşmayı sevmeyen erkekler
  5. · 24 ocak 2009 sivasspor galatasaray maçı
  6. · ideal insan olmaya çok yaklaşmış sözlük yazarı
  7. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  8. · attila the hun
gündem
  1. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  2. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  3. · yılmaz özdil
  4. · ales
  5. · geniş aile
  6. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  7. · itü sözlük yazarlarından şiirler
  8. · gamze özçelik
  9. · eulogy

normalşartlaraltındaveodasıcaklığında  

1. nşa'nın açılımı. deniz seviyesinde 0, oda sıcaklığında 25 santigırat.

alışkanlık olmuş sık kullanırım.

+nşa'da gelmem de hadi seni kırmayım
    -neşea?
    + s...r et. geliyorum.

(bkz: normal şartlar altında)
    (foxmuld3r, 19.09.2008 17:53 ~ 23:30)
  2. hoşgelmiş yazar.
    (annem bana git ekmek al dedi, 19.09.2008 18:23)
  3. rakı soframın artık dile gelip selam söyle ona benden dediği, yazar.
    (oyunbozan, 04.01.2009 15:48)
  4. acaba kimya bölümünde mi okuyor diye de düşündürten yazar*
    (kırmızıdenizyıldızı, 04.01.2009 16:24)
  5. össdeki soruların vazgeçilmez damgası nşa
    (mor mephisto, 04.01.2009 19:58)
  6. bazı eski kitaplarda (bkz: ramazan karakale) nk şeklinde de geçerdi, normal koşullar altında.
    (sarc, 04.01.2009 20:01)
  7. galatasaray tribün müdavimi olmasının ötesinde galatasaray'la ilgili hiç bir öğretim kurumunun arka kapısından bile geçememiş,sırasıyla;düz ilkokul,düz ortaokul,düz lise ve dümdüz bir üniversiteyi (o da sidik zoruyla) bitirmiş,elle,cosmopolıtan,marie clarıe gibi dergilerin bırakın herhangi bir sayısını,dandik bir fanzine bile kapak olamamış yazarımsı!
    (normalşartlaraltındaveodasıcaklığında, 08.01.2009 13:22)
  8. taraftarlık vicdanına sahip, futbolu dışarıdan vicdani bir bakışla kavrayabilme becerisini gösterebilen yazarımız.
    (kaltwinter, 20.02.2009 11:49 ~ 11:54)
  9. herkes de burda dedirten kişi..

(bkz: @3199907 )
    (leon de bruxelles, 09.03.2009 18:55)
  10. zirvenin başlarında pek kimseye pas vermeyen, ağır takılan ancak söz ercan saatçi'nin leş spor (!) yazılarına gelince kendini tutamayıp isyan etmesiyle ercan saatçi karşıtlığı temelinde tanıdığım yazar. ilerde çeşitli zirvelerde yine görüşmeyi dilediğim, tanımaktan dolayı memnun olduğum güzel insan.
    (attila the hun, 06.04.2009 14:07)
  11. @3397935 nolu girisiyle beni benden alan yazar.sanırım bugüne kadar itü sözlük'te okuduğum en etkileyici giriye imza atmıştır kendileri.ne diyeyim ki, susmaktan başka.
    (mücrim, 30.04.2009 04:40 ~ 04:44)
  12. @3499036 girisiyle döktürmüş, düşüncelerimize tercüman olmuş yazar. takip edilesi, okunasıdır. bu tip başarılı girilerinin devamını bekliyorum.
    (no reply, 25.05.2009 12:37 ~ 27.05.2009 12:04)
  13. @3517574 nolu girisiyle hele bi soğuklan yiğenim demek istediğim yazardır. o değilde yazacak bir şey kalmamış.

(bkz: emeğe saygı)
    (bkz: terazi ellerinden öper)
    (sözlüğe ek kontenjandan dahil olmuş insan, 29.05.2009 02:20 ~ 02:20)
  14. (bkz: keyif adamı)
    (lenore, 26.06.2009 01:05 ~ 01:05)
  15. girilerini beğeniyle takip ettiğim yazar. kendisini kişisel olarak tanımasamda renkdaş olmamız ve galatasaray hakkında girilerini çok beğenmem sebebiyle harbiden sevdiğim yazardır.
    (mokaryus, 21.08.2009 02:15 ~ 02:48)
  16. serdar ortaç sevdalısı yazar.

hemi vallahi hemi de billahi.

ayrıcana da beni tanımayan yazar. bilmiyor ki ben laf altında kalmam. ölürüm daha iyi.

(bkz: @3864522)

işbu giride, hazratleri, serdar ortaç şaheserlerinden bir tanesini ezbere yazma "becerisi"ni göstermiş ve akşam akşam beni sandalyeden düşürtmüşlerdir. valla ben bunun bu kadar "fanatik" olduğu bi galatasaray bilirdim, ama görünen o ki yanılmışım...

kendisine "ne sandıınnnn, serdar ortaç a değil ama sana mektup döşenirim" diye höykürmek istiyorum, şööle ciğerimden ciğerimden.

bi de hediye hazırladım yollıycam, "90 lık serdar ortaç karışık kaseti"

eeee yaş itibariyle, karışık kaset e alışkındır bu serdar ortaç sevdalısı yüce şahsiyet.

kendisine, son aşkı serdarla mutluluklar diler, saygılar sunarım efendim.
    (artık yeni birşey söylemek lazım, 26.08.2009 00:19 ~ 00:20)
  17. tribün emekçisi. çarşı ve optik başkan için yazdığı güzel yazılar nedeniyle kendisine teşşekür eder ve bir gün bu anıları canlı dinlemeyi dilerim.
    (şişş bak bi, 06.09.2009 20:58)
  18. p.v=n.r.t formülünün anlam kazanmasını sağlayan şartlar.
    (yoğurdu çökmüş ayran, 15.09.2009 23:09)
  19. bi' gün bana "yılmaz özdil'den daha fazla boşluk bırakarak yazan birini görüceksin ilerde" deselerdi kıçımla gülerdim.

artık gülmüyorum.
    (marchus, 15.10.2009 03:40)
  20. bir gün biri bana buna nick altı yapacaksın deseydi kıçımla bile gülmezdim.

şimdi gülüyorum.
    (mental retardasyon, 15.10.2009 03:44)
  21. bir gün bana ;

'' kendisinden farklı düşünene verecek cevap bulamayanlar şahsına çok ironikçe giydirdiklerini sanacaklar ''

deselerdi:

en azından; ''buna'' tabirini kullanmayacak kadar saygılı olurlardı diyebilecek kadar çoluk çocuk gütmüş şahıstır kendileri...

( az boşluk bırakmışım çocuklar şimdi farkına vardım!

telafi edeceğim...

şimdi istikamet;

geriniz...

marş marş!

dağılın çocuklar!)
    (normalşartlaraltındaveodasıcaklığında, 15.10.2009 03:59 ~ 04:09)
  22. renklerimiz farklı olsada tribün kültürünü bilen yazardır ve optik başkana hürmetinden dolayı kendisine saygım sonsuzdur.
    (dextare, 15.10.2009 04:30)
  23. altına

(giri)

girdiği

başlıkları

okuyamıyorum.

!
    (yenisekme, 15.10.2009 08:43 ~ 08:44)
  24. harbi galatasaraylıdır.. "galatasarayımın üzerine yemin ederim ki..." der..

taraftar bilincimi gözden geçirmemi sağlamış yazardır.. çok girimi değiştirdim onunla tanıştıktan sonra..

ve tabii hayatımın en zor gününün uzaktan takipçisidir.. söylemleriyle güç verendir.. kanka listemin incisidir, dosttur, abimdir..

şimdi nerden esti de yazdın derse baştan söylemiş olayım ki; teşekkürü kendime bir borç bilirim*
    (dişikartal, 11.11.2009 15:01)
  25. sanki biraz gregor'dum.. sanki fazla ya da eksik!

bir gece yattım, sabah uyandım ama kalkamadım!

düpedüz kafkaesk bir sendromdu bu.anlatmaya çalıştığım tam da buydu işte hamam böceklerini soluksuz anlatırken.tamamı bilimseldi oysa.neyse.. ne bir meczup ne de kontrolsüz bir yalancıyım.olsa olsa kötü bir şaka olabilirim alkol kokulu!
    duyargalarımı oynatabildiğim sürece sorun yokmuş gibi davranabilirim.

bu da bir şey değil mi?

şimdi herhangi bir gecenin içinden herhangi bir serzenişe yol alıyorum.belleğimde hep bir temmuz özlemi.
    sonra eski rüyalar, salaş meyhaneler, damağımda ki kan tadı...
    hayata dair herhangi bir işlevimiz yok.bu kendi tercihimiz.
    baksana mesafeler ne çok azalıyor ve sonra yine nasıl da kocamanlaşıyor....
    deniz yağdığı zamandı kar kenarına, biraz daha ısındı içim
    biraz daha çoğalttım hayatı... seni...
    kırgınlıkların arasında eski mektupları karıştırdım vakit geçsin diye.
    vakit biraz daha hızlı geçsin diye!
    yazdığın bilmem kaçıncı mektubun,bilmem kaçıncı sayfasındaki gölge sanki biraz kısıtlanmıştı,biraz mahsun:

''dur durak bilmeden yaşadık.bokunu çıkardık.son içtiğim kadeh dönüşüm oldu belki de.artık geçmişe sahip çıkma zamanı. utanmadan,ezilmeden.sokaklardan kimsesiz düşler geçiyor.düşler kadar olamazsak yuh bize! yürekteki o kekremsi tat biraz hüzün, biraz tat verir.
    burada hep kar yağıyor gonca' ların üzerine...''

...

vakit geçti.biraz daha hızlı geçti.hep geçer zaten.
    akreple yelkovanın telaşı değildir aslında bu.biliriz... bilirsin işte..
    hem artık iri sözlerim de kalmadı söyleyecek.öylece dingin dikiliyorum hayata karşı özleme acı vererek.

...

ne demiştim?

baştan alalım iyisi mi;

bir gece yattım,sabah uyandım ama kalkamadım!düpedüz kafkaesk bir sendromdu bu.anlatmaya çalıştığım tam da buydu işte hamamböceklerini soluksuz anlatırken.

tamamı buydu işte!

''zaten bir rüyaymış bu rüya''

tüm hikayesi bu olan 5.nesil itü sözlük yazarıdır.
    (normalşartlaraltındaveodasıcaklığında, 19.11.2009 03:07)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil