ekşi sözlük dışında hemen her sözlükte başlığı açılmış ve 10 dakikalık şöhreti tüm sözlüklerde tatmıştır.
yanılmıyorsam da en kısa sürede en çabuk şöhret olan şahıs ünvanını elde etti.
bu kadar hızlı kopyala yapıştır bile yapamayacağını düşünüyorum. bence kenarda duruyordu hepsi. canlandırıyor. başlıkları 6 sayfa geriden okutuyo ki ondan başkasına rastlayalım.
o değil adamın girileri tamamen legal.. atsan atılmaz, satsan satılmaz.. adam belkide devrim yaparak sözlük fasilitilerini değiştirecek.. helal koçuma..
krallar'ın 2. sezon 19. bölümünü ekşi sözlükte oynatmakta olan yazar. http://sozluk.sourtimes.org/... girisindeki tüm başlıkları tamamlayarak misyonunu tamamlayacaktır.
itü sözlükte olsa en fazla 5. kral zımbırtısından sonra uçurulurdu. ,'ohh geçti gitti bitti' derdik. nik altına böyle bir yazar aslında yok yazardık falan da filan..
ssg uyuma sözlüğüne sahip çık diyorum naçizane...
itü sözlük te bile nickinin altına bir şeyler yazdırabilmeyi başarmış, ekşi nin ağzına sıçmış kişi.
beni bile rahatsız etti. ekşi yazarlarına allah sabır versin.
ekşi sözlük'ü rahatsız eden falan değildir.
gayet legal bir şekilde üstelik bizim dinimizin de kabul ettiği bir inancın kutsal kitabından* bölümleri paylaşan yazardır. iyi etmektedir. sözlüklerde bir çoğumuz geyik çeviriyoruz ama bir şekilde birileri de böyle paylaşımlarda bulunmayı seviyor demek. zaten herkes geyik çevirecek diye bir kaide yok.
isteyen okur, isteyen okumaz.
bu kadar basit.
hof bıktım bu ekşi manyaklığından. yeter ya valla yeter. bize ne! bana ne! author'dan da bana ne idi, o da geldi mk, ekşi ne lan?! zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış, adamların nesi varsa çenenizi yoruyor kardeşim yeter be!
tematik ve dolayısıyla fevkalade işe yarar bir şey yapan bir ekşi yazarıdır ve gerizekalı sözlük yazarlarının buna niye böyle sikilmişcesine tepki verdiğini bir kez anlayamamamda fevkalade büyük rolü vardır.