- bir girisini okuduktan sonra aklıma bir soru işareti düşüren ve içimdeki araştırmacı ruhu ortaya çıkaran, girilerinde yaptığım araştırmalar sonucu tanıdığım biri olduğunu keşfettiğim, çeviri bürosundan dedektiflik bürosuna geçme fikrini aklıma sokan, aynı ortamda bulunduğumuz zamanlarda hep kapşonlu sweatshirt'i ve kulaklıklarıyla gördüğüm, kendi halinde sakin biri olarak bildiğim bosna-hersek semalarından bildiren nesildaşım yazarcan.
(şekspirin sonesi, 08.09.2008 08:09 ~ 09.07.2010 15:36)
- bir an evvel karnını doyurmasını sabırsızlıkla beklediğim beşinci nesil, pek sevgili arıdır. ayrıca anladığım kadarıyla tembeldir de. sağdan soldan yemek tarifleri toplayarak gizliden püf noktalar mı öğrenmeye çalışıyor yoksa gerçekten aç mı ya da aç ama tembel mi emin olamıyorum. bu konuda şüphelerim ve araştırmalarım devam edecek. aslında belki kendisi sahrap soysal ve gençlik üzerinde yemek yapma kültürüne dair bir çeşit sınavdan geçiriyor bizleri.
(bkz: komplo teorisi)(kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 25.12.2008 23:01)
- kanka listemdeki tek yazardır kendileri. boşnakçası da çok iyidir aynı zamanda .
(leon de bruxelles, 14.05.2009 19:43)
- kirvemdir.
5. nesil olmasına rağmen nick altına da kimse yazmamış kirvemin daha, ayıp.(adnan kemal rahatkan, 13.03.2011 17:54)
- (bkz: nocturnal illusions)
(mihman, 13.03.2011 20:20)
- sırlarımız olan biricik yazardır, sevilir.
(bitterz, 22.08.2011 02:16)
- "orospu çocukluğunu şiar edinen fenerbahçe taraftarı" gibi tuhaf açıklamaları var. (bkz: @9111851)
politik bir tarafı olsa hak vereceğim de -konu az çok toplumsal ve ciddi çünkü-, top peşinde koşan 22 adama dair eğlence hususunda bu raddede aklını yitirmek için, yitirilmesi gereken aklın kayda değer bir miktarı olmaması gerektiğini düşündürüyor. 1 tl'yi kaybetmek gibi hani.(liam effing ix, 22.06.2012 16:45)
- çaylakların, aşırı solcuların ve bölücülük yapan kürt milliyetçilerin ne fikirlerini ne de buradaki mevcudiyetlerini ne de şahsiyetlerini zerre siklemeyen ve onların saçma sapan kafa yapılarına bok atmaktan çok zevk alan yazardır.
(nokturnal mania, 13.07.2012 21:40)
- @3261406 nolu girisinin sonundaki notları başa almasının gerekli olduğunu düşündüğüm yazardır hikayenin sonunda sözlükten soğudum resmen bikaç dakikalığına...selam ederim saygılar sevgiler
(bkz: mesaj atıcaktım vazgeçtim)(yanmış sushi, 13.09.2012 04:39)