bilgisayarı durduk yere kasan ve 2de 1 hata veren bir programdır bu. kullanması oldukça zor. ya ben anormalim ya o.
nokia 6600 ile beraber kullanıldığında herhangi bir sorun çıkarmayan program.eldeki filmleri ve müzikleri telefona yükleyip dinlemek ya da seyretmek mümkün.kendi özel dönüştürücüleri ile filmleri .3gp formatına,müzikleri ise .wav formatına çevirip telefona yükler,boyutlarını küçültür.
7610 ile kullanırken, insanı hasta eden yazılım.sürekli hata vermesi, yedeklerken alakasız bir şekilde kapanması eksi özellikleridir.artı özelliği ise hızlı çalışmasıdır.
nokia 6230i ile kullanmaya çalıştığım, dünyanın en gubidik yazılımlarındandır bu. gprs bağlantısı kurmayı beceremedi, yetmedi, takvim notlarını ve numaraları senkronizasyon yaparken hata verdi ve bilgilerin bir kısmı kaybetmeme neden oldu. yetmedi, bir de bilgisayarımda kurulu kaldığı kısa zaman dilimi içerisinde bit kadar olan işlemci kaynaklarımı %200 sömürerek beynimin kulaklarımdan akmasına neden oldu. ya kardeşim koskoca nokia'sın, madem suit diyeceksin adam gibi bişeyler yap!
o derece kızgın oldugum dandik suite.
an itibarıyla telefonumu pc'ye bağlatmamak üzere and içmiş allahsız yazılım.
nokia 6280 ile berbat çalışan, daha doğrusu çalışmayan şerefsiz yazılım. pc suite kullanmasam bile pc ile basit bir usb bağlantısı kurmaktan bile aciz telefon. aynı şey bluetooth bağlantısı için de geçerli. bi de update ediyorlar bu pc suite'i ama sike sürülücek şey değil.
ne 6600'da ne de n70'de hiç bi sikime yaramayan siktiriboktan sinir bozan gerzek program. telefonla birlikte verilen cd'yi hiç bilgisayarınıza takmadan direkt kırın, yemin ediyorum hiç bir şey kaybetmeyeceksiniz.
sırf backup için kullanmaya çalıştığım maymunlar tarafından yazılmış software. onu da yapmak için timsah sabrı gerekiyor. o kadar sürüm yayınladılar hiçbiri adam edemedi şu pc suite'i.
nokia e50 üzerinde kullanmak amacıyla pc suite 7.1'i kurup denedim, neticede "fevkalade bir programmış, bunca yıldır boşa küfretmişiz" demekten kendimi alamadım. ha, bilgisayarı biraz kasıyor, o ayrı.
yeni 2009 yılında güncellenen versiyonu ile süper derecede hızlanan, pc yi kasmayan ve kullanım kolaylığı getiren bir program olmuş. artık telefona elimi bile sürmüyorum. telefon öbür odada ben öbür odada. mesaj gelir uyarır, arayan olur uyarır ve siz tüm bunları telefona dokunmadan yanıtlayabilirsiniz. kısacası süper bir programdır.
telefonu bilgisayardan yönetmenin keyfine vardırmakta. helede mesajlaşmak konusunda elleriniz çok dert çekiyorsa işte bu program süper bir çözüm oluyor. klavye üzerinden çatır çatır yazıyor, gönderiyorsunuz. netten bir iki program, oyun falan bulup kuruyorsunuz, resimleri alıp siliyorsunuz... valla bir tek arama yapamıyoruz sanırım.
(pyros, 02.11.2009 21:12)
bu sürünün tüm yapabildiğini yapan bir nokia ürünü de;
(bkz:
nokia ovi suite)