nokia'nın tasarım harikası olarak nitelenebilecek telefon.üretimden kalkmasına rağmen hala bir çok kişinin temiz kullanılmış 8310 aramasına şahit olduğum ulen bu ne sevgidir dedirten alet.
v3rüzgarına kapılıp kardeşime verdiğim bugüne kadar kullandığım en güzel telefon.şık olmasının yanı sıra yeni çıkan telefonlarda bile kolay bulunmayan özelliklere sahiptir.
küçük, sevimli ,radyolu, çift hat hadisesine uyumlu gibi genel geçer özelliklere sahip olmasına rağmen sebebini bilmeden yıllardır kullandığım. çok defa fiyat biçilen fakat benim asla vazgeçmediğim telefonum.
2003 yılından beri kullandığım, 6100 ile birlikte nokia'nın en iyi modeli olarak düşündüğüm, o beni bırakmadıkça benim onu bırakmayacağım cep telefonudur.
ses kayıt, radyo, gprs, kızılötesi özellikleri, aynı boyutlarda olmasına rağmen nokia 8210'un aksine son derece kullanışlı tuşları ve gece karanlıkta ışıl ışıl parıldamasıyla vazgeçilmez telefonum.
zamanında lacoste'un kılıf ürettiği, bir adet de annemde olan fakat sonra yeni telefonlar alınınca köşede kaderine terkedilen telefon. zamanında direk prestij sebebiydi oysa ki.