görseller
nokia 7610 

belki ilginizi çeker
  1. · 1152x864
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  2. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  3. · darwin i bitiren balık
  4. · ugg düşmanı ezik kızlar
  5. · annelerin yakışıklı anlayışı
  6. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  7. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  8. · age of empires 3
  9. · gol atan futbolcunun yüzük parmağını öpmesi

nokia 7610  

1. nokia'nın yakında çıkaracağı ilk 1 megapiksel fotoğraf çekebilen telefonu. 10 dakikaya kadar video'da kaydedebiliyor. telefonun şekli, özelliklede tuş takımının dizaynı çok abuk geldi bana.

ayrıntılı bilgi için (bkz. http://www.nokia.com.tr/id54665.html)
    (creepingdeath, 05.04.2004 15:07)
  2. 1 milyar 133 milyona piyasaya çıkarılan nokia modeli.şu anda piyasada olan kameralı telefonlar arasında en iyi kameraya sahip ve en kaliteli fotoğraf çeken telefondur.biraz büyük olsada özellikleriyle bu büyüklük sorununu kapatabilir.gönül ister ama çok pahalı.
    (bettyboop, 27.07.2004 17:18)
  3. ilk megapiksel kameralı cep telefonu. 1152x864 px ebatlarında, çok net resimler çekebiliyor. özellikle siyah renkli olanında, kırmızı ve metal şeritlerin gelişi, kıvrımları, telefonun genel dizaynı harika görünüyor. tasarımında tüm eşitlik ilkelerine karşı çıkılmış, simetri için değil rahatlık için düzenlenmiş.

symbian işletim sistemi kullanıyor ve sadece nokia pc suite aracılığı ile bluetooth üzerinden pc ile ortaklaşa birçok işlem yapılabiliyor.

telefonum kendime özel olsun diyen programcı kişilikler java kullanarak kendi programlarını yazabilirler, daha bir güzel olur.

kvk garantisi şart diye tepinilmediğinde 740 milyona bulunabilir.
    (aqua, 22.11.2004 02:30 ~ 07.04.2005 19:57)
  4. kimi zaman durup dururken ışıkları yanan, bir süre sonra yine kendiliğinden sönen telefon. ayrıca orijinal pilleri kısa zaman içinde sapıtıp kullanıcısına sürpriz yapabilir.
    (aqua, 05.03.2005 20:35)
  5. tüm nokialarda olduğu gibi eğer orijinal alınmaz ise baya büyük sorunlar çıkabileceğini kanıtlamış cep telefonu..
    (zeus, 05.03.2005 21:09 ~ 21:09)
  6. symbian işletim sistemi, yetersiz rami ve işlemcisiyle, sony ericsson'dan* vazgeçmemek gerektiğini ispatlamış olan telefonum.insanın hafızası bomboşken yavaşlamasından dolayı duvarlara fırlatası geliyor.k750i'den sonra, kaplumbağaya benzettiğim nokia ürünü.mono ses çıkışıyla hayal kırıklığı yaşatmasından, absürd tasarımından* bahsetmiyorum bile.bahsetmişim sağlık olsun.
    (clvclnx, 03.07.2007 15:47 ~ 15:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil