21 mayıs 2012 pazartesi
günün başlıkları: 980 tane
günün başlıkları: 980 tane
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·faiz haramdır (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·bim vs migros (13)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·aldi vs rewe (4)
- ·
- ·
- ·
- ·wondrous (2)
- ·nutella (3)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·21 mayıs 1864 (3)
- ·marcus brewer (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·istanbulizm (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
nokia 3310
- fiyat-performans ya da ilginç bir pazarlama tekniğinin ürünü olması sebebiyle en çok satılan telefon.
(bkz: nokia) - nokia nın aşırı pahalıya satıp halkı kazıkladığı gülle gibi telefon
- 3315 pili takılırsa hissedilir derecede hafifleyen telefon
- ben diyim buzdolabı sen de... ama buna rağmen kendinden sonra piyasaya sürülen telefonlara öncülük etmeyi bilmiştir, kutluyoruz
- otobüs veya başka bir toplu taşıma aracında telefon çaldığında tüm ahalinin aynı anda ceplerini yoklamasına sebep olan telefon modeli
- üç bin üç yüz on diye okunması gerekirken otuz üç on denilen telefon modeli.
- nokia'nın 5110'dan sonra piyasayı vurup geçtiği modeli. genel bir arıza olarak, hazır mesajlardan doğum günü pastası olanında mesaj yazılıp kaydedilmek istendiği zaman telefon kitlenmektedir.
- sağlam telefondur. çok hor kullanmama rağmen bana 2 sene dayandı şimdi pedere hizmet ediyor.
- 3210'un veliahtı
- 6. senesini dolduruyor emektar. onca mesaja, ısınınıp ısınıp biten bataryalara, çalıp çalıp açılmayan aramalara, bilimum sinir harpleri sonucu yerlerde sürünmelere dayandı. yetmedi parçalandı. atomlarına ayrıldı neredeyse.. bi kez, kışın, beylikdüzü ayazından, buzundan sonra sıcak eve girince ekranı çatladı, değiştirdim, gene zehir gibi. bi' kaç kez suya düştü, birinde anneannemin deterjanlı halı yıkama suyuna.. kuruttuk, gene taş.. ama artık açılmamaya başladı. koydum çekmeceye.. ama aklım hala ondaydı. açtım bi' ay sonra, yuh artık! yeni gibi. ne ses sorunu var, ne bişi. tatil iyi gelmiş.
- nokia'nın türk milletine en büyük hizmeti.
- alem buysa kral 3310 diyeceğim telefondur. kaç senedir kullandığımı hatırlamadığım ama güneş yağmur çamur demeden her türlü "buna bişi olmaz aaabbbiii" diye kullanabildiğim, yok çalınır yok çizilir diye korkmadığım, "aman tuşlarına çok sert basma yeni telefon o" dedirtmeyen efsane telefonum.
(bkz: kız alacaksan tokyodan telefon alacaksan nokiadan) - 5 senedir kullandığım 400 küsur saatlik konuşmaya tık bile demeyen.nokia nın ürettiği belki de en sağlam telefon.ayrıca bonuslu snake oyunuyla bizi ilk ve son defa tanıştıran telefondur.
- türkiyede en çok tutan nokia telefonlarından biridir.
5110
3210
3310
6230i
ençok gördüğüm ve piyasası olan yegane telefonlardır. - yıl 2008 hala cebimde bulunan telefon.üstüne 3. telefonumu aldım diğerleri tırt olurken bu yadigar beni telefonsuz bırakmamıştır.yıldız kare 0000 kare yapınca 2001 yılını gösteriyor yuh diyorum başka da bişey demiyorum.
- dünyanın en rahat mesaj yazılan telefonu.
+ hey gidi hey neydi o günler.. - günümüz cep telefonu teknolojisine uyarlanmış hali için:
(bkz: http://img144.imageshack.us/...) - şimdiye kadar görülen en sağlam nokia modellerinden biridir. yok arkadaş ya öyle bir telefon,atsan kırılmaz,düşürsen kırılmaz,üstünden arabayla geçsen * yine kırılmaz.sağlamdır vesselam.
- bir ara feci salgın yapmış telefondu yolda gördüğünüz her beş kişiden altısında vardı bu telefon bazılarında ikişer bazılarında üçer bazılarında da on ikişer tane vardı birini çıkarıp birini sokuyorlardı korku filmi gibiydi lan..
- geçen yıllara inat, hala masaya koyduğunuzda bakışların size dönmesine sebep olan telefon.
- yılan oyununun evrim geçirmiş hali bulunan ilk nokia telefonu.
- halen daha vazgeçemedim kendisinden. bırakamıyorum, garip bir duygu bu. bedenim onunla bütünleştiği sürece bir ömür boyu ayrılmak da istemiyorum. ona ilk şarz aletini soktuğumda kendimi hastasına serum takan hemşire gibi hissetmiştim... (bkz: ingiliz hasta) * o arızalandığında günlerce başında bekledim. sabahlara kadar gelen çağrılara nasıl inilediğini ama kontörsüzlükten bir türlü geri dönemediğini gördüm ve ağladım...
en çok korktuğum şey ise bir gün şarj aletini arkasına taktığımda dengesiz şarj dolumundan dolayı patlaması idi...
korktuğum başıma geldi...
dostlar sağ olsun... - ilk telefonumdur. tuvalete düşürmemle beraber yenisi alınmıştır. ama kullanışlıydı be sözlük. özledim..
- 3330 versiyonu da çıkmıştı aynı kasaya sahipti ve wap özelliği vardı. kimsenin umrunda değildi bu özellik dönem tabi... fakat hazır resimli mesajlarının animasyon haline getirilmesi insanı heyecanlandırıyodu gerçekten.. amma velakin hiç tutmamıştı...
- yanlış hatırlamıyorsam türkiye'deki altın yılları 2002-2003 yılları olan telefon.