nokia 20 lives   

adana çık aradan

1. nokia'nın yeni atraksiyonu. kayıt olunduktan 5 dakika sonra sabahın 5'i gecenin 3'ü demeden phil blitz amca tarafından cepten aranıyorsunuz.
    (wondrous, 08.09.2005 02:00)
  2. yeni yaşam tarzı oluşturduğunu savunan nokia'nın oyunu. oyun demosu süper hazırlanmış. onparmak bilenler için bazı avantajları var tabi. patrondan zam isteyecek en uygun zamanı yaratmaya çalışıyorsunuz. kayıt olduktan sonra aranma durumu ise oldukça güzel. ilk arandığımda sapık sanmıştım ayrıca.
    (uzay fatihi, 08.09.2005 02:03)
  3. sürekli takılması sebebiyle umudu kestiğim, yönlendirmesinin, ipuçlarının oldukça yetersiz olduğu, teoride güzel, pratikte kabusa dönüşebilen, nokianın internet üzerinden oynanan oyunu.... oyunun ikinci hayatı sarah nichols'ü oynayıp başarısız olduktan sonra "benden star olmaz" düşüncesine erişmem de kişisel bir farkındalık yaratmıştır.....
    (cheetosyiyenpenguen, 20.09.2005 18:03)
  4. bu kadar güzel olacağını tahmin edemediğim oyun. gerçekten bütün hayatlar birebir, keşke birisini bitirebilseydim.
    (akaydo, 21.09.2005 20:45)
  5. 19 eylül'de karakterlerin açıldığı ve herkese farklı karakterlerin düştüğü oyundur.şu ana kadar david ross,linda connoly,victor connoly,andrew rossi,sean martin,gonzo barber,sarah nichols,ellen fisher karakterleri açılmış durumda.her gün için farklı karakter açılıyor,yani 20 gün boyunca oynuyorsunuz.size birkaç tane görev veriliyor,genelde bu görevler hatırlama,bulma veya mantıkla ilgili oluyor.eğer o günün hayatını başarıyla bitirdiyseniz o oyunun hediyesini kazanma şansı yakalıyorsunuz.gün hediyeleri telefonlar oluyor,o karakterin telefonu diye geçiyor ve dolyısıyla her karakterin farklı telefonu var:nokia n90,7280,9300,7710,7270,6680,6230i,6101,5140i ve3230.oyunun sonunda finalde ise scooter,çok ünlü bi şeften ders,paraşütle atlama,kamyon şoförlüğü dersleri,bodyguardlık eğitimi gibi oynadığınız hayatları yaşama imkanı veren hediyeler var.
    bana ilk iki günde linda connoly(aşçı) ve david ross(limuzin şoförü) çıktı.max. 10 dk sürüyor ve gayet kolaylar.
    (bettyboop, 21.09.2005 21:38)
  6. türkiye versiyonunun saçmalıklarla dolu olduğu oyun. kim tercüme ediyor anlamadım ama bir lise öğrencisi bile daha iyi tercüme edebilirdi kesinlikle. adam bass diyor; altyazıda altyapı diyor. adam plak şirketi sahibi- record company- altyazıda rekor sahibi diyor. soru ekleri ayrı yazılmamış, türkçe namına hiçbirşey doğru değil. nokia gibi markanın prestiji zedelendi gözümde...
    (akaydo, 30.09.2005 18:02)