görseller
nokia şarzınokia şarzı

belki ilginizi çeker
  1. · şarj
  2. · alkol ikindisi
  3. · yazar nicklerinden meslek tahminleri
  4. · dinde horlama yoktur
  5. · sözlükçülerin doğmuş olmayı diledikleri yıllar
  6. · seçim zamanı oy isteme yavşaklığı türleri
  7. · gelecekteki eski sevgiliye mektup
  8. · itü sözlük belediyesi
  9. · sahanda sıpa siki
  10. · nokia şarj aleti
gündem
  1. · 2012
  2. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  3. · yazarların yapmak istediği saçmalıklar
  4. · kurban bayramı vahşeti
  5. · yaran diyaloglar
  6. · thierry henry
  7. · sözlük yazarlarının itirafları
  8. · microsoft
  9. · derste yapmaya göt isteyen çılgınlıklar

nokia şarzı  

1. gözlem yeteneği süper olan 4. nesil yazar. eski dost
    (ben de öyle biliyordum, 15.01.2007 21:12)
  2. nikinin doğrusunun nokia şarjı olduğunu bildiğini umut ettiğim yazar.
    (karamelize ekmek, 03.04.2007 00:19 ~ 04.03.2009 23:24)
  3. en fazla aranan şeylerden biri.
    (transistör kazancı, 09.04.2008 18:59)
  4. (bkz: şarj)
    (ellisande, 09.04.2008 19:01)
  5. vakit kendisi için her daim alkol ikindisi sanırım. içine mesafeleri sığdıran yazar.
    (karanlıkta, 02.02.2009 13:09)
  6. bir türk'ün son isteğidir.
    (ahead full, 15.05.2009 12:07)
  7. geçen gün bana attığı mesajlarla bana yeniden yazma ilhamı vermiş süper yetenek . ayrıca konsepte aykırı yazıları'da daş gibi. umarım hep buralarda olur.
    (jimmy, 26.07.2009 22:35 ~ 22:36)
  8. konsepte aykırıdaki yazılarının müdavimi olduğum çok sevgili sözlük insanı..bugünlerde telaşı almış başını yürümüşse de herşey çok güzel olacak söledim ona biliyor*
    (delilergibiözledim, 28.07.2009 09:53)
  9. her evde, ofiste, elektriğin olduğu heryerde olması gereken bir cihazı kendine nick eylemiş yaratıcı insan.
    (delikedi, 21.08.2009 19:00)
  10. sabah kalkarsınız. akşamdan kalma hali, çıldırtıcı susuzluk. toparlanma evreleri, kahvaltı mahvaltı. bilgisayarı açarsınız, konsepte aykırı'da takılasınız gelir. güzel bir yazı çarpar gözünüze; okudukça heyecanlandıran. yüzünüzde kocaman bir tebessüm oluşturan yazarın nickine bakar, diğer yazılarını okursunuz iştahla. günün kalanının nasıl geçeceği az çok bellidir artık.
    iyi ki varmışsın demek istediğim yazar.
    (raspberryswirl, 24.09.2009 08:00)
  11. bir tanesi, daha doğrusu, sözlüğün güzide yazarlarından bir tanesi, girilerimi alfabetik sırayla eksi oyluyor. ve ben bu yazarın kim olduğunu çok merak ediyorum. hayır, kızgın değilim. aksine müteşekkirim. çünkü eksi statü isimlerini çok daha eğlenceli buluyorum. ve açtığım birkaç duyuruyla da bu yazara tanışma çağrısı yaptım, fakat bir sonuç alamadım. neyse. esrarengiz takılıyor olabilir. fakat azminden dolayı kendisini gönülden kutluyorum. az değil, bin üç yüz küsür giri. uzun iş. zaten henüz g harfinde kalmış. harfleri günlere yaymış sanırım. fakat bu durum, sözlüğe, en azından konsepte aykırı dışında kalan sözlüğe yazma şevkimi kırdı. bundan sonra da konsepte aykırı'da yazdıklarım dışında hiçbir şey yazmayacağım. kendimce bir sürü nedenim var. fakat ne sözlükteki yazarlara, ne de sözlüğün kendisine bok atmak istiyorum. ayrıca, aslında tüm girilerimi tek tek silmek geçiyordu aklımdan, fakat bu sıkı takipçimin azmini de boşa çıkarmak istemiyorum. saygı duyuyorum kendisine.

bu girimin, sözlüğün kaliteden sorumlu kıdemli yazarları tarafından karikatürize edilmesi, ya da sizin taribinizle, daşşak konusu olması beni çok üzer. çok da sikinizde değil gerçi, ama ben böyle düşünüyorum. neyse. zor da olsa, fikrim değişebilir.

edit: fikrim değişti.
    (nokia şarzı, 12.10.2009 23:52 ~ 06.11.2009 23:55)
  12. farmville de komşum olacak yazar tabi net izin verirse.
    (hipokondriya, 15.10.2009 22:40)
  13. kendisi farmville komşum olur. sözlükteki statüsüyle ( yüzü gülen çiftçi), farmvilledeki durumu birbiriyle uyuşuyor. bugün ona patlıcan yollayacaktım;ama param yetmediği için kiraz ağacı yollayabildim. kiraz ağacı büyüdükçe ahmet altan 'ı hatırlar artık. *
    (mar adentro, 20.10.2009 00:23)
  14. habere göre, çarpma tehlikesi olduğundan, 14 milyon orjinalinin nokia tarafından toplanarak, yenisiyle ücretsiz değiştirileceği şarjın, sözlüğümüzdeki bir harf farklı temsilcisidir. nokia'ya yapılacak başvuruda şarjların yanısıra, "nokia şarzı"nın da bu kapsamda olup olmadığı öğrenilecektir.

http://www.hurriyet.com.tr/...
    (ben bunu bilir bunu söylerim, 10.11.2009 10:42)
  15. "ben aşkta da, mutluluğu değil, aşkı aradım" diyor a. breton
    tanrım! bugün söyleyeceğimi , bir başkası dün söylediyse , benim elimden ne gelir .
    "dene" diyor bir ses.
    deniyorum: ben mutlulukta bile mutluluğu değil, aşkı aradım.
    *
    (mar adentro, 11.11.2009 21:50)
  16. an itibariyle doomgünü çocuğu olan yazardır efendim..kutlu ve mutlu olsundur*..
    (delilergibiözledim, 17.11.2009 12:03)
  17. konsepte aykırı bölümünden takip ettiğim, harika yazıların sahibidir kendisi.
    doğum günüymüş kutlu olsun.
    selam ederim.
    (40ıncıharf, 17.11.2009 12:08)
  18. çok deli insan.sohbeti, yazıları her şeyi çok fazla hayatın içinden. bugün dünyaya gelmiş yıllar önce. insan bir kasım günü dünyaya gelince bu kadar mı depresif bir gerçekliği içinde büyütür. iyi ki doğmuş, iyi ki yaşıyor ve yazıyor.
    (karyatid, 17.11.2009 12:14)
  19. unutan
    ama olsun, yaşasın uzun uzun.
    (özlemce, 17.11.2009 12:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil