belki ilginizi çeker
  1. · punk
  2. · so long and thanks for all the shoes
  3. · new happy birthday song
  4. · what s the matter with parents today
  5. · my vagina
  6. · heavy petting zoo
  7. · pop punk
  8. · idiots are taking over
  9. · please play this song on the radio
  10. · franco un american
gündem
  1. · author
  2. · marjinal isim meraklısı aile
  3. · ismail yk
  4. · domuz gribi
  5. · yeşim salkım
  6. · okan bayülgen
  7. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  8. · hoşlandığını belli etmemeye çalışmak
  9. · starbucks bardağına farklı isim yazdırmak

nofx  

1. son albümleri war on errorism ile george w bush'a ayar veren punk grubu.
    (reino, 16.03.2004 23:14)
  2. dinlediğim en eğlenceli grup , bir de mongollar var.
    (togisama, 11.07.2004 21:33)
  3. fat mike ın vokal ve bass ta yer aldığı newschool punk gruplarının önde gelenlerinden.(şahsi sebeplerden dolayı hiç hazetmem ama bunun sözlükle ne alakası var tartışılır.)
    (katil sincap, 24.10.2004 00:46)
  4. ilk albümlerini 1983 yılında çıkarmış olan, sahne performansları en az kayıtları kadar iyi olan bir newschool punk grubu.
    son dönem "teenager" popülasyon tarafından fazla rağbet görmelerinden olsa gerek, her yerde gerek tişörtlerin üstünde, gerek komunite sitelerindeki bilimum profillerde, gerekse rockbar performanslarında fazlasıyla karşımıza çıkan bi grup oluvermiştir.
    aslen nofx=no fuckin straightedge anlamına gelir. o halde "i wanna be an alcoholic" diye bagırmalarını şaşkınlıkla karşılamamalıyız.
    ayrıca;
    (bkz: shindo)
    (bkz: straight edge)
    (bortu bocuk, 24.10.2005 13:17)
  5. isimlerini grubun gitaristi eric in eski grubu negative x ten almışlardır. gayet sağlam temellere oturmuş ve sonucu değiştirecek kapasitede gördüğüm bir newschool punk rock grubudur. ayrıca decline gibi 15 dakkalık ayar şarkısına sahip bir gruptur.
    (plastiklahana, 01.11.2005 11:36)
  6. 18 nisan'da wolves in wolves clothing isimli albümü çıkartan grup.
    (reino, 11.07.2006 22:34)
  7. bob adında çok meşhur bir şarkıları vardır.
    (ortamcı, 05.01.2007 19:58)
  8. yazdıkları sözler ,farklı giyim tarzları ve uyuşturucu hakkındaki düşünceleri ile nofx .bu punk grubunun dinlenmesi müzikal açıdan tavsiye edilir.yok ben dinlemem diyenlerede eyvallah denilir ve yola devam edilir.
    (pink panther, 23.05.2007 05:09)
  9. nhl 2007 oyunun da wolves in wolves' clothing adlı şarkısı çalan grup. çok coşturucu.
    (aslan kraldır, 12.07.2007 23:01)
  10. 8 eylül 2007'de bronx'da sahne alacak punk grubu.alt grup oalrak çıkacak olan second'un myspace bulletin'i aynen şöyleydi ;

"8 eylül 2007
    yer : bronx
    nofx konseri
    alt grup:second

şaka gibi...

görüşürüz..."
    (the ghost of tom joad, 13.07.2007 02:46)
  11. çok sağlam punk grubu. müziği olduğu gibi hissettiriyorlar. içiniz kıpır kıpır oluyor, bir bakıyorsunuz ki kendinizden geçmişsiniz. lan, lan ben naapiyorum oluyorsunuz.

(bkz: punk is not dead)
    (spark, 16.08.2007 17:25)
  12. istanbul'a gelerek büyük bir hayalimi gerçekleştirmiş ve bana hayatım boyunca unutamayacağım bir gece yaşatan gruptur.
    canlı izlenmelidir. seyirciyle ilişkileri tavırları müthiştir.
    bir de cd'den çalar gibi çalmaktadırlar ki bu da ayrı bir zevktir.
    (yazar kafa, 27.03.2009 15:17)
  13. 2009'da cd versiyonunun adı coaster, lp versiyonunun adı frisbee olan yeni albümlerini çıkarmışlardır. albüm kitapçığında grup elemanlarının sabi sübyan fotoğrafları yer almaktadır.
    (reino, 24.08.2009 23:20)
  14. taksimdeki bronx bar da verdikleri konserde ortalığı uçuran godoman abiler. yahu bu enerji bu yaşta! ne içirdiler size kuzum? he tabi cannabisler gırla gidiyor amcamlarda. yoksa drugs are good diye şarkı yapmazlar elbet. sonuçta istanbul konserleri çok güzel idi. second da iyiydi bu kadarını tahmin edemiyordum. ama kayıtlara baktığımda seslerle çok oynanmış neyse konumuz o değil. he bir de kendini bilmezin teki vokal abimiz fat mike ın suratına tükürdü konser esnasında. sonra aralarda sıvıştı gtti. yoksa eline verecektik. yani ıı şey. tüküreni. fat mike ın eline. pataklasın diye canım.
    neyse. konserde kusanlar, yerlere içki dökenler, köşelerde sevişenler, ve havaya atılıp asılı kalan bir sütyen aklımda kalan ilginç enstanteneler.
    bir de izleyenle sığmadı o konsere. evet cidden sığmadık o bara. resmen tıklım tıklım. balık istifi konser izledik. bir daha geldiklerinde daha rahat koşturup hoplayabileceğimiz bir yer ayarlamaları dileği ile...

edit: unutmadım tabi ki. sevdiğimi ilk o konserde görmüştüm. tabi orada sadece merhaba merhaba idi. pehey kim bilirdi bu konserden bir aşk filizlenecek.
    (captain oi, 11.09.2009 01:48 ~ 01:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil