nobran ne ya   

adana çık aradan

1. iyi yazar, cesur yazar.
    yeni geldi daha; hoş geldi, ama kesinlikle boş gelmedi.

eminim ben.
    (marius, 26.10.2007 11:46)

2. gelir gelmez, ayağının tozuyla sözlükler arası tespit savaşı yapmaya başlamış sevgi pıtırcığımız, barış elçimiz.

(bkz: http://img26.picoodle.com/...)

üstteki uludağ sözlük, alttaki itü.
    (thedewil, 26.10.2007 18:41 ~ 18:46)
  3. uludağ sözlük, itü sözlük arasında veri alış verişi yapan yazar, kendisini bir entrysi ile orada bir girisi ile burada görmek mümkündür.*
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 26.10.2007 19:04)
  4. şimdilerde herkese itusozlukte "beni tanıdılar sen kaç" diyen yazardır. casus ilan etmişler baksana.
    (nobran ne ya, 30.10.2007 09:40)
  5. canım cicim, suskun cümlelerim...konuş be, yaz bee, kim tutar seni...

edit : nobran ne ya arkaşıma giri de mi yazamıcam ; ne eksiliyorsunuz...kıskananlar var galiba...
    (ninatta, 20.08.2008 16:45 ~ 16:52)
  6. kültürlü adam vesselam. bayağı kitap okuyor gibi. özellikle kendisiyle güzel kafayla siyaset konuşmak çok keyifli. bir de ankaradaki gece hayatından şikayetçi kendisi, ama bu durumu en yakın zamanda halledilecekler listesine yazdım.
    (maglor, 22.09.2008 02:45)
  7. gün içindeki mesajlaşmalarda derin konulara giren, bir gazla yazdığınız yedi paragrafla varoluşsal tespitler yapmanıza sebep olan, sonra da utanmadan 'hmmm anladım', 'peki' 'tabii' gibi cevaplar yazan bir meşgul mühendis kişisidir.

ankara bana zirve yap zirvesinin ilk bir saatinde karizmatik tavırları ile ortamı yavaştan yavaştan tartmıştır. (bkz: bir karizma nesnesi olarak sigara) ancak endişeye mahal yok; bir saatin sonunda ortamın sıcaklığıyla çözüldü bu sahte karizması da , rahatladı.*

bu zirvede kendisine pek ilgi gösterememiş, uzaktan gülüp geçmişim; bir dahakine sohbet sözüm olsun da kim kimin kafasını yorar onu bilemem.

not: sıla hasreti çekmektedir; zira herkese yüzünde kocaman bir gülümseme ve umut dolu bakışlarla "eskişehir'de mi okudun?" diye sormaktadır. sevdiricez biz ankara'yı kendisine. kısmet yeni zirvelere.
    (zinkafnun, 22.09.2008 11:22)
  8. kafa dengi, güler yüzlü, karizmatik yazar. çok sevdim.
    (berkcel, 22.09.2008 11:38)