|
|
- parfüm şişesinde bayıltıcı bir gaz çeşidi, ruj görünümünde el bombası, sessiz yürümek gerektiğinde tavşanlı pofuduk terlikler kullandığımız bir fps modeli. silahlardan anlaşılacağı üzere bayanız bu oyunda. yine kalaşnikof ve kanas var olayda, aksiyon yüksek düzeyde. senaryo da fena sayılmaz*
- film tadında bir fps. ikinci bölümü de çıkmıştır.
ayrıca kate archer da dijital alemin en çıtır kızıdır.
gizli ajan kate archer olarak dünyayı tehdidt eden terörist örgüt harm'ı çökertiyorsunuz.
- her canlı ölümü tadacaktır. * *
- (bkz. who wants to live forever)
- yapay zekası oldukça yüksek olan, eğlenceli diyalogara sahip fps oyunu.. özellikle soundtrack'leri bir harikadır..
(cellman, 20.01.2005 01:27 ~ 31.07.2005 02:22)
- yıllar önce oynadım. (2000) bitirdim.
sonra çok özledim ve yıllar sonra tekrar oynadım. (2006) tekrar bitirdim.
aklım oyunda geçen bir müzikte kaldı. o müziği kesinlikle bulmalıydım.
her yeri aradım ama müziği bir türlü bulamadım. tek çare olarak oyunu bir daha yükledim. (2006) ve berlin bölümüne kadar gelip, o müziği oyundan kaydettim. çok kötü kayıttı, tatmin olmadım.
bugün bir kez daha uğraştım bu müzik için. yaklaşık 1 saattir sountrack albümünü internetin heryerinde aradım. ve nihayet soundtrack albümünü buldum. (2008)
peşinde düştüğüm müzik "the escape" imiş. şimdi onu dinleyerek bu giriyi yazdım. (2008)(cellman, 08.03.2008 08:32 ~ 08:33)
- zamanının şahane bi oyunu.yıllar sora bi şekilde tekrar elime geçti,aynı tadı alabilirsem mesut öleceğim.
bitirdikten sonra edit:nostaljik amaçlarla tekrar oynanan oyunlar,izlenen filmler genelde hayalkırıklığı yaratır ama bu öyle olmadı.şahane şahane ötesi hala eskimemiş bir oyun.
|