|
|
- an itibariyle 17 yazar ve 9 çömez yazarı bulunan en yeni klon.
akıbetini takip ediyoruz efendim.
ayrıca niyet sizsiniz sloganıyla da bünyede tahribat yaratmıştır.
www.niyetsiz.com(ibrik, 24.05.2007 20:51)
- hazır sözlük scripti ile yapıldığı url'lerinden anlaşılan klon.
- manifestosu isminden belli olan sözlük.ayrıca bugün kurulmuş.
(ouzbal, 24.05.2007 21:24 ~ 21:27)
- künye* bölümünde bulunan message of the day başlığında çarşı her şeye karşı yazan sözlük.
- giri numaraları firefox'da sıçmaktadır. nasıl efendim hemen anlatayım giriler şu şekilde gözüküyor: (atıyorum)
1. güzel sözlük, şöyle sözlük böyle sözlük
(ilk giriyi yazan yazar | 41.13.2561)
²bıdı bıdı bıdı
(ikinci giriyi yazan yazar | 42.13.2561)
yani başka bir deyişle; ilk giriden sonraki giri numaraları superscript görünüyor.
- niyetsiz oldugu için yazılan yazılar gerçeği yansıtmamaktadır. ayrıca klavye'ye su döktüğünüzde yazılarınız silinebilir.
(bkz: allah korusun)
- 15 dakikada yazar olunabilen,kendi kendinize özel mesaj atabildiğiniz sözlük.
- hızlı tema seçimi'nden "çok pis" adlı temayı seçtiğinizde sol üst köşede "ekşi sözlük" yazısı çıkan sözlük.
(bkz: ilginç)
(bkz: babaya tükürülür mü oğlum)(drummy, 26.05.2007 17:57 ~ 17:58)
- ara tuşuna bir şey yazmadan tıklandığında "müneccimmiyim ben ?" sorusu çıkan sözlük. peh ki ne peehh. ben bile sonradan öğrenme türkçemle miyim'in ayrı yazılması gerektiğini bilirim.
(bkz: çüş artık)
(bkz: imam osurursa cemaat sıçar)
- çok çılgın bilgi paylaşımlarının döndüğü sözlüktür. dikkatimi çeken bir kaç hususu sizinle de paylaşmak istiyorum.
http://img510.imageshack.us/...
- şu sıralar bakım nedeniyle kapalı olan sözlük. master efendisi , sözlüğün bir daha kapanmamasını temenni etmiş. hadi bakalım hayırlısı.
- (bkz: yalan olmuş gidiyorsun)
(ibrik, 01.06.2007 15:07)
- mailime takma ad ve bi şifre yollamış sözlüktür, noluor huleyyyyyyynn, kim yaptı söleyin..
- lafla yürüyen peynir gemisi sloganıyla yaklaşık 230 yazar 380 de çömez yazarın bulunduğu sözlük. her an bir yerden öğrenebilirsiniz; itüsozluk olmadı ; msn falan. hatta hayal gücümün sınırlarını zorlayarak sokakta yürürken suratınıza yapışan bir reklam kağıdında " niyetsiz sözlük hadi bahim bekleriz " de yazabilir. ilginç
ayrıca;
http://www.niyetsiz.com
- niyet sizsiniz gibi değişik bir slogana sahip sözlük.
- çoğu sözlük klonundan farklı olarak seri eksi oy veren ibne'nin bulunabildiği sözlüktür. istatistiklerinde "en çok eksi oy veren yazar" kategorisi bulunmaktadır çünkü. şu anda birinci olan yazar 30000+ eksi oya sahip, rakiplerine kat ve kat fark atmış durumda.
(bkz: wondrous duy bizi)
edit: teması hoş bir klon. yalnızca bu. biraz daha büyümesi ve gelişmesi gerek.(noscho, 04.10.2007 20:36 ~ 20:41)
- moderatörlerinin bazı yazarların tarafında olduğu sinir bozucu sözlük.
- an itibariyle niyetli olmacak yazarlar bulundurduğunu gösteren sözlükcük. o kadar mı az online kişi olur lan sahur vakti.
not: şaka lan şaka. vurma.
|