görseller
nintendo wiinintendo wii

belki ilginizi çeker
  1. · viii
  2. · nunchuk
  3. · playstation 3
  4. · yeni başlayanlar için id software
  5. · henry viii
  6. · wiimote
  7. · manhunt 2
  8. · teknoplay
  9. · wii
  10. · yeni neslin en çok beğendiği grup
gündem
  1. · 2012
  2. · okan bayülgen
  3. · prison brake
  4. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  5. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  6. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  7. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  8. · diyarbakırlılar ter kokuyor
  9. · şarkı söylerken gözleri kapatmak

nintendo wii  

sayfa  / 2
  1. wireless, user friendly görünümü ve ergonomisiyle psp'nin koltuğunu sallayabilecek oyun konsolu olabilir. tabii mario brosla sınırlı kalmazlarsa
    (man on the moon, 10.05.2006 23:47 ~ 23:47)
  2. nintendo'nun yeni oyun konsolu. kontrol aygıtı* eğer e3'te yayınladıkları reklamlarındaki gibi ise, piyasının tozunu atacaklar gibi. adı gibi devrim bir alet, hayırlısı.
    http://revolution.nintendo.com
    (azureel, 20.05.2006 04:24)
  3. eğer star wars oyunu çıkarırlarsa o kontrol aletleriyle ciddi başarı kazanacak yeni nesil konsol
    (dragut, 13.07.2006 19:36)
  4. herkes play station 3 ü konuşurken bir anda piyasayı allak bullak edecek satışlarda patlama yaratacak konsoldur. oyunda 3 boyutlu oynanabilirlik özelliği ile oyuncunun özellikle call of duty 3 gibi oyunlarda kendini adeta oyunun içinde hissetmesine olanak sağlayacaktır. oynanabilirlik açısından play station 3 ten çok yüksek bir kapasiteye sahip olacağı söyleniyor. nasıl bir şey olduğunu merak edenler için;

http://www.youtube.com/...
    http://www.youtube.com/...
    (dna, 29.11.2006 14:58)
  5. türkiyede 800 ytl'ye bulabileceğiniz oyun konsolu.taksim megavizyonda gidip görülebilir.
    (sycrone one, 09.12.2006 23:52)
  6. xbox 360'dan sonra alacağım konsol. ilk defa bir nextgen konsol oyun tarzında değişiklik yaratarak çığır açıyor.
    (ben bilmem beyim bilir, 14.12.2006 22:18)
  7. akıllı ev teknolojileri olarak tek bir kümede birleştirilen sistemi kontrol edebilecek bir yapıda olan oyun platformu..bu demek oluyor ki insanlar wii'nin kablosuz kumandası wiimote ve ekrandaki flash arayüzünü kullanarak evin aydınlatmasını, termostatını, güvenlik kamerasını, müziğini, havalandırmasını, kablolu dvr’ını ve dahasını kontrol edebiliyor..
    (zeus, 27.12.2006 09:54)
  8. kendisi opera browser barındırdığından sözlüğe bile login olup giri yazabilirsiniz. hatta hertürlü bankacılık işlemlerinede izin vermektedir.
    ayrıca kullancılar internet çıkışı sayesinde multiplayer olarak oyun oynayabilmekte. chat yapabilmekte.
    her ne kadar türkiyede oyunları 100-150 ytl ye satılsada yinede güzel oyuncak.
    (winsome, 01.01.2007 18:13)
  9. south park'ın go god go bölümünde eric cartman'ın çıkmasına 3 hafta kala dayanamayarak kendini dondurup 3 hafta sonra çözmesi için butters'a baskı yaptığı oyun konsolu
    (gladis, 01.01.2007 18:36 ~ 18:36)
  10. hayallerimi süsleyen alettir kavuşacağım inşallah bu sene içinde.. uçak kullanmak istiyorum en çok onla ben... hayaller falan kuruyorum..ellerimde bir uçak. rüzgar vuruyor yandan. sarsılıyoruz biraz. hafifçe sola çeviriyorum kumandayı. önümde bembeyaz bulutlar. burnumu aşağıya indiriyorum. suların üstündeyim şimdi. masmavi suyu hissediyorum. birazcık daha iniyorum denize doğru.

sonra hapşuruyorum. kumanda yerde.. uçak balıkları izliyor...

(bkz: amca yolla wii mi)
    (the killer, 06.03.2007 21:23)
  11. sevgilimin bana ne yılbaşında, ne sevgililer gününde ne doğum günümde inatla almadığı muhteşem alet.
    (coeurduroi, 18.03.2007 23:33)
  12. gün itibarı ile bir gencin psp de oyunlarını çalıştırabildiğini gösterdiği nintendo platformu. ne mübarek icat şu psp be.

edit: haberi tekrar okudum. oyunları değil cihazın kendisini psp de çalıştırmış.
    (rise of legend, 25.03.2007 20:54 ~ 23:42)
  13. kesinlikle alınması gereken oyun konsoludur.twinkle ile beraber yaptığımız denemelerde bu konsolun bağımlılık ve gaz yaptığı kanısına vardık. ben teniste boris becker , o boxta rocky edalarına büründü.

(bkz: eye of the tiger)
    (bkz: rocky müzikleri dinleyip gaza gelmek)
    (bkz: adriaaaaannnn teyzeye selam olsun)
    (dark elven, 23.05.2007 23:23 ~ 23:27)
  14. bugün markette yaşadığım deneyimim ile bayıldığım, özellikle wii sports ile arkadaş ile oynarken alınacak zevki hiçbir konsolda yaşayabileceğimi düşünmüyorum.
    (bosvermis bunye, 02.06.2007 20:40)
  15. belirtmekte fayda var nintendo wii olarak lanse edilmesi yasakmış. sadece wii demek gerekiyormuş, demişlerdi nintendodan. ama sonra coca cola nintendo wii deyip durdular. yediler bizi herhalde.
    (yuziko, 05.06.2007 19:40)
  16. harika olay.
    (bkz: tek cümle ile iş bitirmek)
    (volkanat, 09.06.2007 00:35)
  17. oynarken konsola ait kumandayı fırlatıp güzelim koca ekran lcd/plazma televizyonu kıran da varmış; elini kolunu sallarken kolunu, omzunu çıkaran da.

bir çılgınlık oluşturmuş, yansımaları da gelmiş. bu da wii robotu :(bkz: http://www.wiihaveaproblem.com/...)
    (ornitrin, 09.06.2007 01:05)
  18. almak için delirdiğim, aldığımda hayatla ilişkimi minimuma indirip kendisi ile çok samimi olacağım, görüntüsü bile negzel olan oyun konsolu, daha fazlası *
    (littlemy, 25.06.2007 22:38)
  19. en iyi oyunları arasında resident evil 4, warioware smooth moves, rayman raving rabbids ve the legend of zelda twilight princess bulunan oyun konsolu. başlangıçta alınacak oyun ise ya rayman ya da resi olmalıdır, zira ikisi wii'nin hedeflerinin iki usta manifestosu gibidir.
    (acyberexile, 05.07.2007 00:30)
  20. eve alınınca ps2 'yi bi köşeye attıran, eve xbox 360 alınınca kendisi bi köşeye atılan nintendo konsolu
    (nasihat, 19.07.2007 01:38)
  21. wee kelimesinin ingilizcede çiş anlamına gelmesi nedeniyle dalga konusu olabilen alet. hatta amerikada "hold your wee for nintendo wii" yani " wii için çişinizi tutun " diye bir yarışma düzenlenmiş, yarışmacılara olabildiğince su içmeleri ancak tuvalete gitmemeleri söylenmiş, ve yarışmacı bir kadın su zehirlenmesinden ölmüştür.
    (rüzgara karşı 5 metre işeyen adam, 21.07.2007 10:58)
  22. coca cola içerek çekilişlede kazanabileceğiniz nintendo nun yeni oyun konsolu.şanşım yoktur çekilişle kazanamam diyorsanız sıfırını 800 ytl ye ikinci elini ise çeşitli yerlerden 300-400 ytl ye bulabileceğiniz oyuncak.
    (deathsqeeze, 23.08.2007 18:52 ~ 28.09.2007 17:47)
  23. hiç bir şüphe olmadan söylenebilir ki, piyasada bulunan tüm oyun konsollarını solda sıfır bırakan konsol.
    tabi sorulması gereken soru şuysa eğer: amaç mükemmel çözünürlükte ama sıradan kontrollerle oynayacağımız sıradan oyunlar mı ? yoksa eğlenmek mi?

yeni almama rağmen ve çoğu ayarını yapamamama rağmen aldığım zevki kelimeler ile ifade edemiyorum. (ayar yapamama sebebim makinenin japonca olması)
    wii sports; iki kişi olunduğunda vücutta tükecek tek bir kalori kalmayana dek oynanabilecek leziz bir olay.
    amerikan futbolu; henüz pek oynamasam da kontrolleri zor ama alışıldığında çok olanaklar sağlayan bir oyun.
    medal of honor: vanguard; hayatımda ilk defa bir oyunda seneryo oynamamı sağlayacak kadar eğlenceli. siperin arkasına yatarken kafayı saklamaya, eğilmeye sebep olacak derecede oyunun içinde hissedilebiliyor. iki kişi oynama imkanı da var fakat ekran ikiye bölünerek oynanıyor tabi ki.. ne derece zevk verir bilmem.
    (warbringer, 02.10.2007 19:30)
  24. bana alacak sevgili bulsam hanımı boşayacağım hediye.

(ahanda eksilenmiş. bizim kayınço sözlüğe yazar mı oldu ne...)
    (chaghdash, 28.10.2007 15:44 ~ 15:53)
  25. keşke bana da sevgilim böylesine bir hediye alsa dediğim pahalı alet. hatta uzun ve meşakatli sevgili arama çabalarımda arayacağım ilk kriter olacak. bana bunu alacak gadın her koşulda sevgilimdir diyebilirim. varsa böyle biri msn versin. *
    (chixculub, 29.10.2007 08:44)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil