belki ilginizi çeker
  1. · ninn worx meyhanesi
  2. · le petit prince
  3. · joyeux anniversaire
  4. · rumca şarkılar
  5. · suomi
  6. · itü sözlük radyosu
  7. · sözlük yazarlarının itirafları
  8. · anlık hüzünlerin ağır bedelleri
  9. · ada şarap
  10. · seri artı oy veren delikanlı
gündem
  1. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  2. · author gibi erkekler
  3. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  4. · ugg
  5. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  6. · 14 kasım 2009 metrobüs zammı
  7. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  8. · fesat
  9. · alamanca

ninn worx  

sayfa  / 3
  1. beşinci nesil çaylak....

hoşgelmiş sefalar getirmiş....
    (orochimaru, 03.06.2008 18:59)
  2. sözlüğün ihtiyaç duyduğu büyük insan... usta yazar... ne yazıkki şu an için çaylak...
    (orochimaru, 04.06.2008 23:18 ~ 23:29)
  3. avrupa' nın önemli sözlüklerinden cazip teklifler alan çaylak...

asparagas haber ajansı(aha)' ndan aldığımız bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde "itüsözlük' ten başka bir sözlükte yazmak istemiyorum." demiş...
    (orochimaru, 06.06.2008 02:12)
  4. itüsözlük' le yıllığı 5 kuruşa, ucu açık bir kontrat imzalamış yazar. aha' dan aldığımız habere göre, sözlük yöneticileri, hakkında: "taraftarımız çok istedi, getirdik. bizim bu taraftar için yapmayacağımız şey yoktur." dediler. beklentileri karşılayıp karşılayamayacağı konusu sorulunca ise "beğenmezsek kapının önüne koyarız" dediler...
    (orochimaru, 07.06.2008 23:30)
  5. ilginç kişilik. sanırım benim gibi suomi aşığı . ileride ingilizce bilgisinden yararlanacağım gibi bir hissiyat uyandı içimde ancak onun bundan henüz haberi yok . ayrıca da nightwish'e powerımsı metal demesi beni derinden etkilemiştir ...
    (pakanajuhla of boreat, 10.06.2008 23:03)
  6. yok ortalarda bugün, nereye gitti kim bilir... özletti, merak ettirdi kendisini...
    (orochimaru, 14.06.2008 20:12)
  7. yalnızlığımda chat ortamında bana arkadaş olmuş iyi insan, tekrar teşekkürler.
    (küçük çocukların balonlarını patlatan cani herif, 28.07.2008 04:52)
  8. antalya' ya gitti, antalya yandı... muğla' ya gitti, muğla yandı... evine dön ulen....
    (orochimaru, 10.08.2008 13:23)
  9. antalya'yı, muğla'yı, orayı burayı yaktıktan sonra evine (en azından öğrenci evine) döneli haftalar olmuş. ama hala ruhu, kalbi ve aklı bambaşka yerlerdeymiş gibi; ait değil bu şehre, bu insanlara.. insanlara.

en kötüsü de bu ya:
    ait hissedememek.

hangi şarkıda geçiyordu o? creep..

- what the hell am i doing here?
    i don't belong here.
    (ninn worx, 11.10.2008 13:47)
  10. eleştiriye açık olması sayesinde nickini aklımı bi köşesine yazdığım yazar...

böğürerek karşı gelmektense eleştirimi dinlediği için tekrar teşekkür ediyorum...

not: bundan sonra her girisini eleştiricem, bi sktir git dedirtene kadar..sçtı haberi yok*
    (insansevmeyenhayvan, 16.10.2008 19:56)
  11. içten gülmesini, mutlu olmasını istediğim insan...

o kadar konuşuyoruz ediyoruz, mutlu bir anını yakalayamadım daha... mutluymuş gibi görünüyor ediyor ama değil gibi; bir şeylere kafası takılmış, birisi sinirini bozmuş gibi sürekli...
    (orochimaru, 28.10.2008 18:09)
  12. ayarcı insan... bir düşüneyim ne yazacağımı, nasıl yazacağımı yazacam ulan... alla alla...
    (orochimaru, 12.11.2008 22:33)
  13. efenim bakıyoruz ne yazabiliriz... bu adamın doğum günü 10 kasım, kalkıp bana neden 10 kasım' da yazı yazmadın diyor..

be insaf!.. ben nasıl bir psikolojik durumdayım sen de biliyon nasıl yazayım 10 kasım' da doğum günü yazısı... öyle bir günde doğmuşsun ki be kardeşim, yılları devirmeye başlayan bir arkadaşlığın üzerine kuru bir kutlu olsun mu diyeyim o gün o haldeyken ben....

zaten iki kelimeyi bir araya getirmekte zorlanıyorum normalde... alla alla ya...

geçen gün kapıda kalmış valla üzüldüm. otellerde falan yatmak zorunda kalmış.. ondan beri de adam gibi de görüşemedik zaten...

hmm.. bilmiyom valla... her neyse bugünlük bu kadar saçmalama yeter... daha sonra devam ederim...
    (orochimaru, 16.11.2008 13:22)
  14. agalloch seven yazar. kendisi için bu soğuk ve yağmurlu sonbahar gecesinde the lodge kadar anlamlı bir hediye olmadığını düşünüyorum.
    (poltergeist, 22.11.2008 03:37)
  15. yoda olmuştu geçen... şimdi post modern antika olarak gözüküyor... kişilik çatışması yaşıyor anlaşılan...

eskisi gibi bir muhabbet edemedik gitti imkansızlıklardan....

sözlük radyosuna dj olacak sanırım şimdi de... yarın öbür gün mod da olur böyle giderse...

edit büdüt: bu arada, agalloch' dan önce empyrium-sevicidir kendisi.... ölüsevici gibi oldu bu da böyle de...
    (orochimaru, 24.11.2008 21:53 ~ 21:57)
  16. itü sözlük radyosu dj lerinden nesildaş yazar. oldukça zevkli playlistler hazırlayarak sözlüğün müziksel nabzını tutan kişilik. an itibarıyle yayınlamakta olduğu programında pop çalmış ve oldukça beğenilmiştir. pop mu çalıyorsun bik bik bik mesajlarımı bile olgunlukla karşılamış dinler kitlesine ihanet etmemiştir. tebrik edilesidir.
    (critical, 18.12.2008 00:47)
  17. disiplinli dj. an itibarıyle psychedelic dreaming programını dinleyicilerine ulaştırmak için elinden gelen çabayı göstermekte olup,on airdır.
    (critical, 03.01.2009 17:31)
  18. öpüyorum yanaklarından kendisini... our fortress is burningçaldığı için....
    (orochimaru, 03.01.2009 17:39 ~ 17:39)
  19. kaliteli insandır kendisi. aynı zamanda itü sözlük radyosu dj'lerindendir.

(bkz: ninn worx'ten imzalı resim almak)
    (anti tartar, 04.01.2009 17:52 ~ 17:53)
  20. ilk nick altı girimi yazıp beni sevindiren yazar. iyi de yazıyormuş. ayrıca sadece yazar olmakla kalmayıp itü sözlük radyosu'nda da dj olup, coşturuyormuş.
    bir takipçi daha kazandı.
    (berry joe, 05.01.2009 14:41)
  21. abim olacak yaştadır. küçüklerini sevmesi gerekirken utanmadan etmeden mal dedi bana. evet. sensin mal diyemedim. niye diyemedin senin elin armut mu topluyor diyenler çıkacaktır, hayır ondan değil. peki niye diyemedim. çünkü mal değil. peki niye değil? şimdi anlatırdım ama bu konular çok teknik olucak, hiç girmiyorum. kendisine de iki sözüm var söyleyip gidiyorum: koskoca radyo programını bir dakkaya sığdırmışsın bu biiir. olmadı galiba bu giri, bu da ikiii.
    (galear, 05.01.2009 22:01 ~ 22:05)
  22. kendisini yazarlığından önce radyo programı ile tanıdım. sesi mikrofona öyle yakışıyor ki bunu her defasında belirtmeden geçemiyorum. radyo programı sırasında konsepte aykırı bahanesini öne sürmeden tüm isteklere cevap vermeye çalışması nedeniyle her defasında borçlanıyorum kendisine. teşekkürler.
    (jassmine, 06.01.2009 01:41)
  23. itü sözlük radyosu'ndan sesi gayet iyi gelen diicey.
    biraz daha yüksek sesle konuşması daha şık olur gibi ancak bu saatte bu kadarını duyduğumuza şükretmeliyiz sanki.
    (dirtypain, 08.01.2009 03:16)
  24. an itibariyealtıncı nesli sevmeyenler arasına kattığım psychedelic dreaming programının sevgili dj'i...
    (anti tartar, 10.01.2009 18:17)
  25. hakkında ortaya atılan "altıncı nesli sevmeyenler arasındadır" iftirası tamamen yalandır, kuru iftiradır, kuyruklu yalandır.

kendisi altıncı nesilleri bağrına basmış ve hatta artı oylara boğmuştur ki kendilerini yabancı hissetmesinler. bu iftira üzerine de çok kırılmış. öyle diyordu en son. iftira atmayın bari lan!

zorunlu edit:
    anti tartarla herhangi bir alıp veremediğimiz yok. aksine; tanırım kendisini, iyi çocuktur, kafa adamdır.
    küçük bir "üçüncü şahıslara anlamsız gelen giri" olayı var ortada sanırım. radyo yayını sırasında (bkz: psychedelic dreaming) msn'den karşılıklı konuşmalar sonrası girilen giriler bunlar.

yanlış anlaşılmalara mahal vermiş sanırım. düzeltmek gerekir ki; anti tartar sırf kendinden bahsetmiş, msn'den yazdıklarıyla yayın sırasında beni deli ettiği için* böyle yazmıştır.

böyleyken böyle.
    (ninn worx, 10.01.2009 18:25 ~ 07.04.2009 10:12)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil