itüsözlük' le yıllığı 5 kuruşa, ucu açık bir kontrat imzalamış yazar. aha' dan aldığımız habere göre, sözlük yöneticileri, hakkında: "taraftarımız çok istedi, getirdik. bizim bu taraftar için yapmayacağımız şey yoktur." dediler. beklentileri karşılayıp karşılayamayacağı konusu sorulunca ise "beğenmezsek kapının önüne koyarız" dediler...
ilginç kişilik. sanırım benim gibi suomi aşığı . ileride ingilizce bilgisinden yararlanacağım gibi bir hissiyat uyandı içimde ancak onun bundan henüz haberi yok . ayrıca da nightwish'e powerımsı metal demesi beni derinden etkilemiştir ...
antalya'yı, muğla'yı, orayı burayı yaktıktan sonra evine (en azından öğrenci evine) döneli haftalar olmuş. ama hala ruhu, kalbi ve aklı bambaşka yerlerdeymiş gibi; ait değil bu şehre, bu insanlara.. insanlara.
içten gülmesini, mutlu olmasını istediğim insan...
o kadar konuşuyoruz ediyoruz, mutlu bir anını yakalayamadım daha... mutluymuş gibi görünüyor ediyor ama değil gibi; bir şeylere kafası takılmış, birisi sinirini bozmuş gibi sürekli...
efenim bakıyoruz ne yazabiliriz... bu adamın doğum günü 10 kasım, kalkıp bana neden 10 kasım' da yazı yazmadın diyor..
be insaf!.. ben nasıl bir psikolojik durumdayım sen de biliyon nasıl yazayım 10 kasım' da doğum günü yazısı... öyle bir günde doğmuşsun ki be kardeşim, yılları devirmeye başlayan bir arkadaşlığın üzerine kuru bir kutlu olsun mu diyeyim o gün o haldeyken ben....
zaten iki kelimeyi bir araya getirmekte zorlanıyorum normalde... alla alla ya...
geçen gün kapıda kalmış valla üzüldüm. otellerde falan yatmak zorunda kalmış.. ondan beri de adam gibi de görüşemedik zaten...
hmm.. bilmiyom valla... her neyse bugünlük bu kadar saçmalama yeter... daha sonra devam ederim...
itü sözlük radyosu dj lerinden nesildaş yazar. oldukça zevkli playlistler hazırlayarak sözlüğün müziksel nabzını tutan kişilik. an itibarıyle yayınlamakta olduğu programında pop çalmış ve oldukça beğenilmiştir. pop mu çalıyorsun bik bik bik mesajlarımı bile olgunlukla karşılamış dinler kitlesine ihanet etmemiştir. tebrik edilesidir.
ilk nick altı girimi yazıp beni sevindiren yazar. iyi de yazıyormuş. ayrıca sadece yazar olmakla kalmayıp itü sözlük radyosu'nda da dj olup, coşturuyormuş.
bir takipçi daha kazandı.
abim olacak yaştadır. küçüklerini sevmesi gerekirken utanmadan etmeden mal dedi bana. evet. sensin mal diyemedim. niye diyemedin senin elin armut mu topluyor diyenler çıkacaktır, hayır ondan değil. peki niye diyemedim. çünkü mal değil. peki niye değil? şimdi anlatırdım ama bu konular çok teknik olucak, hiç girmiyorum. kendisine de iki sözüm var söyleyip gidiyorum: koskoca radyo programını bir dakkaya sığdırmışsın bu biiir. olmadı galiba bu giri, bu da ikiii.
kendisini yazarlığından önce radyo programı ile tanıdım. sesi mikrofona öyle yakışıyor ki bunu her defasında belirtmeden geçemiyorum. radyo programı sırasında konsepte aykırı bahanesini öne sürmeden tüm isteklere cevap vermeye çalışması nedeniyle her defasında borçlanıyorum kendisine. teşekkürler.
itü sözlük radyosu'ndan sesi gayet iyi gelen diicey.
biraz daha yüksek sesle konuşması daha şık olur gibi ancak bu saatte bu kadarını duyduğumuza şükretmeliyiz sanki.
hakkında ortaya atılan "altıncı nesli sevmeyenler arasındadır" iftirası tamamen yalandır, kuru iftiradır, kuyruklu yalandır.
kendisi altıncı nesilleri bağrına basmış ve hatta artı oylara boğmuştur ki kendilerini yabancı hissetmesinler. bu iftira üzerine de çok kırılmış. öyle diyordu en son. iftira atmayın bari lan!
zorunlu edit: anti tartarla herhangi bir alıp veremediğimiz yok. aksine; tanırım kendisini, iyi çocuktur, kafa adamdır.
küçük bir "üçüncü şahıslara anlamsız gelen giri" olayı var ortada sanırım. radyo yayını sırasında (bkz: psychedelic dreaming) msn'den karşılıklı konuşmalar sonrası girilen giriler bunlar.
yanlış anlaşılmalara mahal vermiş sanırım. düzeltmek gerekir ki; anti tartar sırf kendinden bahsetmiş, msn'den yazdıklarıyla yayın sırasında beni deli ettiği için* böyle yazmıştır.