belki ilginizi çeker
  1. · teenage mutant ninja turtles
  2. · pizza kamplumbağalar
  3. · ağlarsa anam ağlar gerisi ninja kaplumbağalar
  4. · michalengelo
  5. · transformers
  6. · n harfi ile başlayan hayvan isimleri
  7. · teknodrom
  8. · casey jones
  9. · çocukluk idolleri
  10. · x boyutu
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · dersim katliamı
  2. · tunceli alevileri dinsizdir
  3. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · domuz gribi
  6. · bir kadının bilmesi gerekenler
  7. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  8. · jackson rr1
  9. · robbiefowler

ninja kaplumbağalar  

1. (bkz. teenage mutant ninja turtles)
    (spyder, 30.07.2004 07:06)
  2. (bkz: pizza kamplumbağalar)
    (parpali, 14.03.2007 22:30)
  3. çocuklu yaşlarda sırta kemer vasıtasıyla bağlanan yastıklar eşliğinde logar kapağının altında bir yaşam sürmeye yönelik hayaller silsilesidir.
    (neprirodan, 16.05.2007 11:45 ~ 17.05.2007 09:07)
  4. canlarım. nikimin direği, arım, balım peteğim onlar benim.
    ayrıca da çocukekken yaptığım bilumum salaklıkların***kaynağıdır bu mutantlar.
    (ninca, 26.06.2007 13:11 ~ 13:11)
  5. [caney caney müziği eşliğinde]

"derelerde değil denizlerde yüzer
    iyilerin dostu, kötüleri üzer
    hepimizin piri usta splinter
    amman amman dağlar ninja kaplumbağalar"

diye geyiği yapılmıştı kendilerinin. odtü talebeleri yapmıştı sanırsam.
    [bunu sanki başka bir giride yazmıştım ama...]

edit: bir ninca eseriymiş. ayakta alşıklarım. lol

edit 2: o'nun eseri değilmiş. ayakta yemiş beni. her şeye inanır oldum.

edit 3: rezerve edit şeysi. buraya "yok lan hakkaten o'nun imiş" yazacam.

edit 4: intihar notu için edit şeysi. rezerve yine.
    (eksiksizuyum, 26.06.2007 13:26 ~ 13:47)
  6. (bkz: eksiksizuyum en hassas duyguların insanıymış)
    (ninca, 26.06.2007 13:51 ~ 20:38)
  7. bir neslin çocukluk fenomenidir. büyüdükçe yapanlara daha bi hayranlık duyduğum bişeydir.

ulan tee yıllar evvel, nerden aklına geldi de farklı bir boyut tasarladın, bunlar nası adamlar ki bilmedikleri bir boyut hakkında ihtiraslar içindeler, o yeri delen alet nerden aklına geldi, mutasyon mevzuunu işlemişsin, ne iş??

lan böyle bi konu, böyle bir amaç, böyle bir fenomen olur mu ya, sendeki yaratıcılığı ben ayakla alkışlamayıp napayım, o nasıl bir göt ki bu derece uydurabiliyor, milyonları kendine hayran bırakabiliyor. vay be.
    (cocojambo, 09.07.2007 11:12)
  8. küçükken ince kaplumbağalar sandığım.
    (alchemilta, 07.08.2007 15:32)
  9. bir dönemin çocuklarına ilk pizzayı öğreten kaplumbağalardır.
    ayrıca herbiri birbirinden farklı karizmaya sahipti bu kaplumbağaların.
    aşıktım. çocuktum.
    (bkz: michalengelo)
    (mavi kalem, 09.05.2009 01:16)
  10. küçükken introsunu izlerken fena gaza geldiğim çizgifilm. öyle ki sırf başlangıcını kaçırmamak için 10 dk öncesinden tv karşısısnda ki yerimi kafama bağlanmış mor bez ve oklavaya geçirdiğim mor bantla donatelloya benzemiş halimle alırdım. benim gibi introsunu sevenler için gelsin.

http://www.youtube.com/...
    (bitti dagilin, 14.06.2009 03:09)
  11. türkçe seslendirmesi orjinalinden daha iyi olan çocukluğumun efsane çizgi filmi *
    (ne fatih öldü mü olamaz olamaz kesinlikle olamaz, 14.06.2009 03:11)
  12. hayatımı, kendimi gözden geçirmeme neden olan yaratıklardır. çocukken böyle power ranger olsun ay savaşçısı olsun her türlü karaktere özenirdim kendimi onun yerine koyardım falan. işte bi ara bayağı abarttım olayın bokunu çıkardım. kendimi kaplumbağa zannetmeye başladım. lan bi de ninja ayağına abuk sabuk hareketler falan yapıyodum. evdekiler çok endişelendi o sıralar. ama sonra geçti. şimdi sadece rangerım.
    (hepinizidöverimulen, 14.06.2009 03:22)
  13. her birinin ismi ressamlardan, heykeltraşlardan gelmektedir. bu yönüyle bile çok kreatiftir. kült bir çizgifilm olur mu derseniz, olur derim, ninja kaplumbağaları örnek veririm.
    (sihirlikabak, 14.06.2009 04:05)
  14. sahip siplinter gibi süper bir takım koçları bulunan 4 genç delikanlı kaplumbağa.
    (sistre cila, 22.06.2009 15:06)
  15. mahalle maçlarında ortasahada oynayan ve kırtasiyeden aldığı dandik kaptanlık bandını takmadan sahaya çıkmayan, bir yere gidileceği zaman genelde önden yürüyen çocukların leonardo,

- bu maçlarda adam eksikliği yaşandığında çağrılan, kendisine "defansta dur yeter" denilen ve mutlaka gözlük takan çocukların donatello ,( gözlük takan her çocuk potansiyel bilim adamıydı o dönemler)

- yine bu maçlarda ilerde beleşte bekleyen ama top geldi mi golunü atan, eğer ki kaçırırsa " ayakkabı şey oldu lan" diyen, izleyen büyüklerin " tam tanju gibisin haaa" dedikleri çocukların michalengelo ,( bunu kendimden biliyorum )

- genelde sessiz sedasız duran ama asla korkak olmayan, ne yapacağı önceden kestirilemeyen, bu bahsettiğim maçlarda nereye koysan oynayan ve ileride mühendislik okuyan çocukların ise rafael ile kendilerini özdeşleştirdikleri fantastik dörtlü.
    (vanguard, 03.08.2009 00:14 ~ 00:23)
  16. "ağlarsa anam ağlar gerisi ninja kaplumbağalar" özdeyişiyle özdeşleşmiş çizgi film kahramanları.
    (poetisa, 03.08.2009 00:55)
  17. yaratıcıları kevin eastman ve peter laird olan 4 kaplumbağa ve usta fare splinterle çocukların sevgisini kazanan çizgi film. kaplumbağalar ; donetello en bilimsel ve şiddeti en az kullananı, raphael en saldırgan ve hırçını, leonardo takımın lideri,michelangelo takımın en komik, en haylaz ve oburudur. pizza yemeye bayılan bu kaplumbağalar içinde benim favorim michelangelo idi, zaten en çok o yerdi . diğer kız çocuklarını bilmiyorum ama ben severek izlerdim , hatta karakalem resimlerini çizmeye çalışırdım. dün aklıma geldiler, özlemişim , e bari yazayım dedim.
    (maviden siyaha, 27.09.2009 17:45)
  18. çok uzun yıllar sonra jenerik şarkısını anlayınca orada da geçiyor, rafael bize göre hiç bir özelliği olmayan bir karakterdi, kimse oynarken rafael olmak istemezdi ama onun hırçınlığı varmış. ya ben çok saftım farketmiyordum ya da sonradan vazgeçti yapımcılar çizgi filmi yaparken.
    benim hatırladığım hiç bir özelliği yoktu onun, takılırdı diğerlerinin yanında.
    tineyç mutın ninja törtil, iveniza hapşur, tortoy
    (regulus, 27.09.2009 17:50 ~ 17:50)
  19. pizza'yı sevmemi sağlayan; çocukluğumun çizgi filmidir. bir pazar sabahı babamın teknodrom oyuncağıyla eve gelmesi ise bu çizgi filmin hayatımda çok daha özel bir yere sahip olmasını sağlamıştır...*
    (victor van dort, 27.09.2009 17:54 ~ 17:54)
  20. ilk çıkan çizgi filmlerinden sonra hard versiyonu yayınlanmış. daha az laubali olsa gerek.
    (xanobachewsky, 27.09.2009 18:11)
  21. bir tasarım ve kurgu katliamı faciadır. yazan vatandaşlara sorarım ninja yapacak tospadan daha hımbıl bir hayvan bulamadınız mı? var aslında ninja sümüklü böcekler olabilirdi mesela. hadi elemanları tospadan imal ettiniz ulan hocalarını bari biraz karizma yapın sensei deyip önünde el pençe divan durdukları mahlukat sıçan bildiğin sıçan. bu japon kültürüne hakarettir resmen kınıyoruz. aynı zihniyet yarın öbür gün tapir yeniçeriler ya da armadillo akıncılar daha olmadı karınca yiyen levendler diye bir hadise yumurtlarsa şaşmam...
    (han solo, 23.10.2009 22:11)
  22. usta splinter'in karate'yi nerden öğrendiğini merak ettim çizgi filmdir.
    hadi tosbalara o öğrettide,ona kim öğretti be adam.
    şaolin fare falan mı ?

(bkz: turuncu giynen şaolin fare)
    (bkz: tibetten gelen fare)
    (bkz: pis fare,lağım faresi)
    (sonbahardaacanciceginustunebasanadam, 23.10.2009 23:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil