belki ilginizi çeker
  1. · ninatta nın bileziği
  2. · attanin
  3. · alarm saatini ertelerken söylenen sözler
  4. · geçen zirvenin en beğenilen kızları
  5. · yak gel
  6. · aşkın f hali
  7. · coca cola nın 102 lik dedesi
  8. · yaran başlık yönlendirmeleri
  9. · lamazi gogo
  10. · les chants de maldoror
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  2. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  3. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  4. · uludağ sözlük
  5. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  6. · aşk ı memnu
  7. · tunceli alevileri dinsizdir
  8. · yaşar duran
  9. · gündelik kelime teorileri

ninatta  

sayfa  / 2
  1. 5. nesil yazar. hoşgelmiş.
    (loş ışıkta nazlı yar diye komidini öptüm kokladım, 07.07.2008 17:43)
  2. yazar olalı bir hafta olmadan sözlüğü bakınız manyağı eden yazar.
    (obi two kenobies, 13.08.2008 21:41)
  3. 5.nesil yazardır kendileri,buna rağmen üşenmedim baktım 759 adet girisi mevcuttur.yatıp kalkıp giri girmekte sanırsam kendileri iyide yapmaktadır tebrik ederiz...
    (bkz: hele otur bi soluklan yiğenim)
    (tırtıklı tırt tırtıl, 29.08.2008 16:44)
  4. nerden ve nasıl başlayıp sürüp gitti bilmiyorum ama arada iboshow vardı, bir ara bayhan, en çok sahibi vizelere çalışmadı diye kendini bozuveren laptop kablosu işgal etti mesaj kutumu, tarafından. bir de teorem sözü aldı benden.
    ve okan bayülgen, evet.
    (6lti, 07.11.2008 20:16)
  5. girilerinin kelime adedini biraz daha uzun tutması halinde yakaladığı ironik ayrıntılar daha da göze çarpacak olan eğlenceli yazar.
    (maxistrable, 22.12.2008 15:48)
  6. (bkz: ninatta nın bileziği)
    (bkz: ahmet ümit)
    (yok, 22.12.2008 19:21)
  7. yine yazdım, yine imgelere sığınabildim. yine edebiyata damga vurmuş, yazarların ilham kaynakları olan hayali şahıslara benzettim. mâmafih bu sefer sildim.
    sözün özü;
    kendisi bana göre 'half life'taki mavi takım elbiseli adam'dır. beni her ne kadar deşifre etse de, benim onu etmek istemediğimdir...
    ''iyi nedir?
    ninatta'dır...''
    (massimo idiotto, 09.01.2009 02:02)
  8. ağzımı burnumu kırabileceğini söyledi, niye daha önce bu yönünü söylemedin?*
    (spitzer, 21.01.2009 17:50)
  9. uzun bir aradan sonra geri gelmiş yazar. özletmişti kendisini, bir daha böyle uzun aralar vermesin diyoruz.
    (spitzer, 15.02.2009 19:03)
  10. yanosu 3.86 ganosu 3.56 olan inek yazar.ayrıca 2 tane bişey almam gerektiğini inatla ısrar eden ama benim ne alacağımı hatırlamadığım ve bunu söyleyemediğim yazar kişisi.
    (bkz: itiraf ediyorum)
    (yineyenidenkobalamin, 18.02.2009 14:10)
  11. hiç kimseyle, hiçbir kavramla bir girisinde dalga geçmemiş, tepkisini belirtmiş yazardır. asıl başlık dalga geçer tarzda olup, bunun bizi hiç ilgilendirmediği ve hayatının bundan oluşmadığını da belirtmek isterim.
    (eni, 18.02.2009 14:28 ~ 06.03.2009 19:13)
  12. ilk olarak dün akşam ondan habersiz tesadüf ettiğim ve "kimdir bu" diye kendisini meraklara saldığım, bugünse tanışmaktan büyük keyif aldığım güzel yazar. yazılarını okurken birçok ortak noktada buluştuğum ve ardından sohbetiyle daha bir sevdiğim, müptelası olacağımdan korktuğum*, zekasına hayran bırakan takip edilesi yazar.
    (sharliey, 26.02.2009 23:33 ~ 23:33)
  13. rastgele bir girisine takıldıktan sonra(rus kızlar muhabbetiydi sanırım), tüm girilerini tek tek okumaya kadar gazlayan ölçüde şeyler yazan bir yazardır.

neyse ki "bulunan başlıklar: 1000 tane" yazısını/uyarısını gördükten sonra, "oha olm git işin gücün var" diye kendimi dürtüp kurtulmuş bulunmaktayım.

kendisinin ankarada ikamet ettiğine yönelik şüphelerim bulunmaktadır, [(bkz: melih gökçek)]

hürmetler eder, iyi giriler dilerim.

- panthera nick altı giri servisi sundu
    (panthera, 27.02.2009 14:46)
  14. aylardır nick altı giricem aklımdan çıkıp gidiyor, unutuyorum demek istediğim... sözlükte ilk nasıl tanıştığımızı dahi hatırlamadığım sağ frame de kankalarımda online olduğunu gördüğüm de ''heh sözlük tamam işte'' dediğim yazar. olmadığında garip bir eksiklik varmış gibi hissettirdi bana... iyiki varsın ninatta uğruna şarkılar yapılası bir ismi vardır kendisinin, bitanedir...
    (starforsaken, 01.03.2009 21:14)
  15. adıma şarkı yazan ilk insan (uyarlama da olsa çok etkilendim) * kendisine hediye vermek istiyorsanız büyük boy cips ve kolayla çok mutlu olacağını düşündüğüm yazar.ayrıca takipçinizim.
    (bir martıyım ben, 10.03.2009 22:37)
  16. shift+enter müdavimi, cınım yazar cicim yazar.
    baştan beri ara ara konuşuyoruz, her zaman aynı tatlılık aynı sevimlilik.
    eskişehir'e gidersem ev sahipliği yapacak bana, öyle konuştuk.

şimdi farkettim hala adını bilmiyorum yavhu.
    (kimyasalıgüzelinsan, 16.03.2009 18:36 ~ 18:41)
  17. o bir nin-atta. doğum günümü kutlamasıyla başladı tanışıklığımız aslında ama erkek memesinin işlerliğiyle pekişti. ilginç bi insan. böyle anlatılcak gibi değil. yok efendim ders çalışması gerekirken sözlükte takılmalar, ama vakitten tasarruf olsun diye su içmeye koşarak gitmeler falan. olmuyor böyle nin-atta. iyice sinirlendirdi bugün beni. hayır yani susıyım susıyım diyorum da bi yere kadar. şeytan diyo tüm sırlarını dök sözlük ortamlarına. cık cık cık. yok efendim neymiş heyecanlanınca tişi geliyomuş. yok artık olcak şey değil. heyecanlanınca değil, korkunca gelir bi kere o. her neyse diğer sırlarını dökmiyim buraya. çok gizli planlar onlar.

(bkz: fısıltıyla konuşmak)
    (supo, 23.03.2009 00:17)
  18. yalnız olmayan, yalnız olmadığını da bilmesi gereken kibar yazar. takibindeyim bundan sonra*.
    (sofsotik, 28.03.2009 14:27)
  19. kendisi çok tatlı ve bir o kadar da güzel yazan yazar. çoğu konuda aynı fikirde oluşumuz da sevindiriyor beni. ne diyeyim allah yolunu açık etsin.
    (ev yapımı domates sosu, 28.03.2009 14:55)
  20. şu aralar sözlükteki seri eksici ibneyle başı dertte olan yazar...ayrıca düğününde takı töreni istiyor, kendisini alabilmek için 10bin liralık altını gözden çıkarmak gerektür.
    (brain damage, 31.03.2009 10:35 ~ 10:36)
  21. ''azizim, siz giri girmeyin, sadece ayar verin, hep ayar verin''
    (massimo idiotto, 01.04.2009 01:20 ~ 01:22)
  22. ya hala süper loto'yu tutturamadı ya da çok pis fakir numarası yapıyor.
    (aksamustune dogru kis vakti, 07.04.2009 22:44)
  23. istemeden, fark etmeden kırdığım, özrün efendisi olup, ayaklarına kapandığım yazar. ben hedef olarak onu görmedim ama oldu bir kere. çok üzgünüm be sözlük. iş işten geçti bir kere.
    (kurdeşendöken, 12.04.2009 18:24)
  24. bana kargoyla sinek göndermeyi teklif eden yazar. kafası güzel sanırım. karşı ödemeli yollıycakmış bi de. çük kadar sineğin parasını da bana ödeticek yani. dedim o zaman kolbastı zirvesinde yanında getir sen onu öyle ver. para mı vericem bi de sineğe?kim garanti etmiş ki hem bana sınav falan kazandırıcağını, benim yapamadığımı cibiliyetsiz sinek mi yapıcak?

sempati ötesi, tanışmadan da bi şeyler paylaşılabilen cinsten. öyle de bi sıcaklık sanki. üçbuçuktan dört, sevdim evet.
    (mandalinaya parmağımı soktum parmağım şişti, 24.04.2009 20:35)
  25. beni muhabbet sarhoşu yapan yazar. sözlükte tanıştığım en tatlı dilli kişi ayrıca.

ben gidecektim iki gün sonra, oldu mu şimdi?
    (senin olmaya geldim, 26.04.2009 03:13)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil