anfiye girip telefonuyla o aptal "işte ünüversteliyiz biz biz ünüversteliyiz" şarkısını çalarak dersi iki dakkada mundar eden kızdır.dersteki bütün denyolar da kardeşim kapat şu telefonu demiyolar da ona ayak uyduruyolar.zati bu reklam da üniversite gençliğini aptal yerine koyan reklamlardan biri.
şarkılarındaki alt yapıdan hoşlansam da, solo bir albüm yapmasını hata olarak kabul ettiğim, vokal olarak daha başarılı olacağını düşündüğüm sempatik hatun.
konuk olduğu bir tv programında napıyım işte ben de kendi çapımda farklı giyinmeye çalışıyorum sözleriyle beni kendinden soğutan, buna karşın albümlerini severek dinlediğim şirin yaratık.
son klibi için nesrin topkapıdan dans dersleri alan, verdiği bir röpörtajda artık kendi boyadığı önlükleri giyme hevesini kaybettiğini, daha kadınsı görünmek istediğini beyan etmiş, assk cafede takılmayı seven hatun kişisi.
kendisi çok ilginç bir karakterdir.müzisyen bir aileye sahiptir.kıyafetlerini kendisi tasarlar.hatta bir keresinde bir programda birgün mutfak önlüğünün çok yakıştığını düşündüğünü ve ardından kendisinin veya annesinin aldığı düz mutfak önlüklerinin üzerine o günkü ruh haline göre birşeyler karalayıp giydiğini açıklamıştır.bazıları çok salak,yapmacık,şımarık bulurken bazılarıysa çok tatlı,samimi,başarılı bulur (bkz. ben).
hemcinslerini aşağıladığı falan yoktur.aksine kadınların da erkekler gibi istediklerini yapabileceklerini anlatmaya çalışmaktadır,zaten kadınları aşağılasaydı eğer kendi tarzına,fikirlerine söylediklerine ters düşmez miydi diye sorasım gelir.son albümü nil fm le aynen bir radyoda olduğu gibi birçok müzik türünü bir araya getirmiştir.
özgürlüğü fizikteki yerdeğiştirme(displacement) ile aynı algılayan dolayısı ile bu yanılsama sonucu hayatı boyunca gezmeyi özgür olmak olarak anladığı için seven , hamburger neslinin son derece sempatik ve özgür bulduğu , aklından süphe ettiğim şarkıcı.