görseller
nil karaibrahimgil ile maden suyu reklamı 

belki ilginizi çeker
  1. · seda sayan lı pepsi reklamları
  2. · bok iç boook
  3. · içiyorsam sebebi çok
  4. · bi siktir git dedirten reklamlar
gündem
  1. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  2. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  3. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  4. · apertura 2009
  5. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  6. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  7. · günün tek cümlelik özeti
  8. · adana
  9. · 10bininci başlık

nil karaibrahimgil ile maden suyu reklamı  

1. bir kaç gündür televizyonda görünen reklamdır. nil karaibrahimgil'in içinde bulunduğu en berbat iştir aynı zamanda. görüntü süper, klâsik nil izliyoruz. hanım kızımız hopluyor şişelerin üzerinden, dönüyor fırfırlı eteğiyle, şahane. fakat söz konusu şarkıya gelince, inceden bir çikita muz ajdar seziyorum fena oluyorum a dostlar... herşey kabusa dönüyor ve şu sözleri duymaya başlıyoruz;

içiyosam sebebi çok
    çok enerjim çok
    cildim güzel çok
    sağlıklıyım çok
    neşeliyim çok
    dişlerim beyaz
    dudaklarım kiraz
    mineralim çok
    çokum işte çok
    içiyosam sebebi çok
    maden suyundan

şimdi de proğramımıza ajdar'ın çikita muzuylan devam ediyoruz...
    (triangle, 02.06.2009 23:43)
  2. pepsi'nin, maden suyu kadar olamadığını gösteren reklamdır.
    (bkz: seda sayan'lı pepsi reklamları)
    (göğem, 02.06.2009 23:46)
  3. çok hoşuma gitmiş reklam. maden suyu üreticileri derneğinin bir reklamı. reklamın ardından iki şişe maden suyu içtim iyi geldi. nili seviyorum... onun reklamından sonra soda içmek anlam kazandı. * *
    (azsxb, 02.06.2009 23:47)
  4. (ageylan, 02.06.2009 23:48)
  5. http://beleshvideo.blogspot.com/...

reklam filmini yukarıdaki linkden ulaşıp indirebilirsiniz.

soda "maden suyu'nun faydaları, reklamla şarkı ancak bu kadar uyumlu olabilirdi...
    (snake619, 04.06.2009 18:51 ~ 18:52)
  6. henüz izleyemedim ama yorum yapmaktan kendimi alıkoyamıyorum. aklıma hazırkart reklamlarında oynayanözgür kız tiplemesi geliyor. özgür kızın sırtında heybesi bir elinde harita, içi geçmiş bir şekilde maden suyu içiyor. faydası iyi tabii, güzel kız oynatmışlar reklamda da cildi güzelleştirir, sivilcelere iyi gelir.
    (simliboya, 04.06.2009 18:55)
  7. izledikten sonra maden suyu içme isteği uyandıran reklam.

yazarın notu: hiç sevmememe rağmen içmeye başladım lan!
    (zeynepp, 16.06.2009 21:11)
  8. o şarkıyla neden maden suyu reklamı olduğu anlaşılamayan reklam. müzik biraz arabeske bağlansa çok güzel alkol reklamı çıkardı bundan.

''içiyorsam sebebi çok
    yok enerjim yok''
    (kizilotesi, 16.06.2009 21:18)
  9. şarkıyı duyduğum an, reklam müziğini ajdar'ın yaptığını sanmama neden olan reklam.

"içiyosam, sebebiii çooook,
    çoook sebebii çooookk."

nil, beni neden yoruyosun.
    (elpinoras, 16.06.2009 21:20)
  10. bu reklamın tesiriyle kızılay sodası ndan lipton ice tea ye döndüm.böylece günde aşağı yukarı iki buçuk litre işediğim zamanlar geri geldi.şöyle pek şen şakrak bir seray sever li ice tea reklamı çıksa da eski sağlıklı günlere yeniden yelken açsam.gülben ergen falan da olur.hem o da şarkıcı bak.
    (hammerfoot, 13.07.2009 23:09)
  11. maden sucu abilerin, genelde erkeklerin içtiği bu ürünü kadınlarında içmesini sağlamak ve satışları artırmak amacıyla yaptırdığı, bilgi küpü şeklinde maden suyunun bin bir maharetini öğrendiğimiz, bıcır bıcır bir kız çocuğunun oynadığı reklam.
    (coldjoke, 13.07.2009 23:39 ~ 15.07.2009 23:21)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil