belki ilginizi çeker
  1. · nilüfer catering
  2. · kolaya rakip içecekler
gündem
  1. · okan bayülgen
  2. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  3. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  4. · domuz gribi
  5. · 29 kasım 2009 sivasspor beşiktaş maçı
  6. · ezel
  7. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  8. · üniversitelerin ülkücü yuvası olması
  9. · informatik

nilüfer meyve aromalı içecek  

1. bir nilüfer catering mucizesi. adı tam olarak bu olmayabilir, her yerine ayrı bir şey yazmışlar kutunun. adeta anne eli değmiş gibi yaptıkları nilüfer kekle birlikte ikram ediyorlar. hiç mi sevmiyorsunuz ya bu insanları. adam dağıtırken ağlıyor lan. bakla filan ikram edin oldu olacak. bu nasıl bir tat allahım. hani tamam, kola var mı ya diye sorunca bu otobüsten içeri asitli içecek giremez demesini biliyosunuz, hani meyve suyundan filan da geçtim. tang verin bari. oralete bile razıyım ya. bi de ayran kutusuna koymuşlar böyle ahaha. ayran diye yola çıkıp eldeki imkanlara göre portakala yöneldiler sanırım. tadını merak edenler için içindekileri de yazıyorum. gerçekten yapabilirsiniz evde ha. portakal yoksa şeftali de koyulabiliyor. yellow'u çok kaçırmayın ama.

şeker, su, şeftali(portakal!) özü, fruktoz şurubu, glukoz şurubu, asit düzenleyici !, kıvam artırıcı, antimikrobiyel madde(na ! banzanat), vitamin c, doğala özdeş şeftali (portakal!) aroması, renklendirici, yellow(sarı gıda boyası)

geçmiş olsun.
    (entourage, 12.05.2009 23:28)
  2. ilk yolculuğunuzun ardından sadece çay ve kahve opsiyonlarınızın olduğunu öğretir.

tanım: içecek değil.
    (kerk, 12.05.2009 23:31)
  3. kimya öğrencileri için bulunmaz nimet,güzel bir araştırma nesnesi olabilir.votkayla karıştırılsa ne olur mesela, düşünüyorum,diyelim meyve suyu zannedip karıştırdık içtik,varsaydım canım.otobüste deneyip gelmeyin bana.
    (düttürü dünya, 12.05.2009 23:54)
  4. (aglayankek, 13.05.2009 00:12)
  5. nilüfer catering kalitesi ile sunulan bu ah şah içecek sadece içerken değil, bittikten sonra kutusunu koklarken de sizi büyülüyor. öylece çekiyorsunuz içinize, kedi sidiği gibi değişik kafa yapıcı bi şeyler var içinde.

evde yaparken asiti düzenlemenize veya kıvamı arttırmanıza da gerek yok, onlar sonradan bozuluyor zaten.

son olarak da nilüfer cateringden poğaça ile tüketmenizi tavsiye ediyorum. pişman olmayacaksınız. bitince de koklamayı ihmal etmeyin, arkanızdan ağlar. görsel de ekleyeceğim daha.
    (yaşlı çocuk, 13.05.2009 13:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil