|
|
- lazio gibi ırkçı bir takımda oynamış sırp futbolcu.hiç şaşırtıcı gelmiyor nedense...
- maçı anlatan spikerlerin ismini söylemekten en çok zevk aldığı isimdi zamanında. "nikkolaaaa lazetiiiiiiiiğğğççççç" .
- önünde sürüklediği toptan hızlı koşarak topu kaybetme yeteneğine sahip nadir oyunculardandır. fenerbahçe'de oynadığı süre boyunca pek çok kez sürmesi gereken topu geçerek ceza sahasına inmiş ama top çoktan başka bir oyuncu tarafından alınmış olduğundan bu çabası bir işe yaramamıştır. dost meclislerinde çokca iyi oyuncu ama birde topu arkada unutmasa geyiklerine konu olmuştur.
- (bkz: mateja kezman)
- mustafa denizli dönemi fenerbahçesi'nin kilit adamlarından biriydi nikola lazetiç.hızı ve süratiyle dikktat çeken bir futbolcuydu.sonra bir ara lazio da oynadı.şu anda zico'nun elinde olsa büyük olasılıkla bir üst seviyeye sıçrama yapabilirdi diye düşünüyorum.
(nyksss, 08.01.2008 17:43 ~ 17:43)
- erdal acara pek benzeyen geldiği dönemde sırp olduğundan neredeyse hiç bahsedilmeyen topçu.
- vakti zamanında ben ve benim gibi zevksizlerin "tarkaaaan" kıvamında ismini haykırdığı bir insan evladı..
şüphesiz ki, kendimden biliyorum..
- torino'dan ülkesinin takımı kızılyıldız'a transfer olan oyuncu.
- sıkça penaltı kullanan futbolculardan biriydi. ancak penaltıcı diyemem kendisine. zira penlatıları hep aynı noktaya atardı. +-1 m fark ederdi atışları. iyi bir penaltıcı penaltı kullandığı köşeyi kalecinin hareketine göre değiştirebilecek tekniğe sahiptir.*
|