belki ilginizi çeker
  1. · nikahına beni çağır sevgilim
  2. · ümit besen
  3. · genç werther in acıları
  4. · eski sevgilinin davet beklemeden düğüne gelmesi
  5. · sevgiliye söylenebilecek en ağır söz
  6. · pain in any language
  7. · üçüncüye şiir yazmak düşer
  8. · zaknafein
  9. · düğünün varmış
  10. · eski sevgilinin evlenmesi
gündem
  1. · colin kazım richards
  2. · aşk ı memnu
  3. · aklidengegorecelibikavramdir
  4. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  5. · tunceli alevileri dinsizdir
  6. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  7. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  8. · seawinds
  9. · yapma sakın

nikah masası  

sayfa  / 2
  1. genelede beyaz ve ya bordo ortu olur ustunde. bunun yesil ortululeri var bi de onnara kumar masasi denir. ailenin selameti icin uzak durulmalidir. nikah masasinda kazandigini kumar masasinda kaybetmemek gerekir.
    (maherl, 06.03.2004 19:16)
  2. güner ümit'in kötü adam rolünün çok iyi oynadığını düşündüğüm klasik fakir gencin sesiyle üne kavuşması olayının anlatıldığı film. ümit besen küçüklüğünden beri banu alkan'a yazıktır. işleri de olur olmasına banu alkan vermeye razıdır ama o güner ümit parayı basıp banu ablamı satın alır ve ümit besen de ünlü olup parayı bulunca dur ben bu karıya dersini vereyim der ve olaylar gelişir(ben izledim siz izlemeyin diye anlatıyom)
    (baba, 09.03.2004 19:58)
  3. yenikapı'ya kordon restoran'a gidip canlı dinlenip bir küçük devirilesi şarkı.
    (bkz. tutmayın beni)
    (togisama, 24.03.2004 17:37)
  4. (bkz: genç werther'in acıları)
    (togisama, 13.10.2004 13:17)
  5. ümit besen'in unutulmaz şarkısı.
    (hellhammer, 08.12.2004 00:35)
  6. (bkz: nikahına beni çağır sevgilim)
    (new mohican is walk on water, 08.12.2004 12:51)
  7. sarp'ın ilk albümünde coverladığı ve tam manasıyla sıçtığı şarkı.
    (headfucker, 08.12.2004 12:53)
  8. nikahına beni çağır sevgilim
    istersen şahidin olurum senin
    bu adam kim diye soran olursa
    eski bir tanıdık dersin sevgilim

diye şarkıya giren, damar sözlere sahip parçadır.
    (marla singer, 21.03.2005 02:34)
  9. küçükken;

"-nikah masasındaaa osurdun işteee!!!" diyerek söylerken yaratıcılığın doruk noktasına vurduğum şarkı.
    (bkz: yanlış anlaşılan şarkı sözleri)
    (absent, 01.01.2006 02:45)
  10. sims versiyonu için;

http://www.youtube.com/...
    (guenhwyvar, 02.10.2006 01:17)
  11. bilmediğim için, "ne masası olucak olsa olsa mutfak masasıdır" diyip çığırttığım daha sonra alay konusu olduğum, şarkı...
    (seqtomik, 03.02.2007 03:42 ~ 03:42)
  12. şahitliği geçerli olmayan cansız bir varlıktır.
    (headfucker, 03.02.2007 05:32)
  13. ne gelin ne damat umrundadır.ne de nikah memuru.bir sandalyedir tüm istediği.
    (headfucker, 03.02.2007 05:36 ~ 29.11.2007 05:08)
  14. bu şarkı bana bir zamanlar çok duygusal, süper bir şarkı olarak gelirdi.
    ama zaman içinde daha çok mizah şarkısıymış gibi gelmeye ve beni güldürmeye başladı.
    dinleyince gülesim geliyor (acaba herkeste böyle midir?). bunun sebebini ben araştırırken siz sözlerle ilgilenin:

nikahına beni çağır sevgilim
    istersen şahidin olurum senin
    bu adam kim diye soran olursa
    eski bir tanıdık dersin sevgiim

hayaller kurardık biz yıllar önce
    hiç yoktu hesapta ayrılık bizce
    bilirsin ne kadar görmek isterdim
    beyazlar içinde seni öylece

garibin biriysem sevemez miyim
    aşkla karın doymaz diyen ben miyim
    şimdi çok zenginsin ben ayrı garip
    sana bir buket gül veremez miyim

nikah masasına oturdun işte
    dayanmak çok zormuş böyle sevince
    sana mutluluklar sözüm kardeşçe
    at artık imzanı git bir an önce
    (tabudeviren, 06.04.2007 22:49 ~ 22:50)
  15. temel gürsü'nun yönetmenliğinde çekilmiş, başrollerinde ümit besen, banu alkan ve güner ümit'in bulunduğu yeşilçam filmidir. ümit besen'in bakışları çok fecidir. aynı senaryo ile canısı adli başka bir filme de kaynak olmuştur.
    (dünyayı kurtaran adam, 11.04.2007 22:55 ~ 23:01)
  16. bunun hemen ardından arif susamdan nikah memuruve cengiz kurtoğlundan gelin olmuş gidiyorsundinlenirse komalık eder.bi nevi triodur bunlar.
    (sear me, 24.07.2007 20:47)
  17. ümit besen bu şarkıyı kızını beyaz gelinlikler içinde düşlediği bi anda bestelemiştir.sevdiği insanın beyazlar içinde başkasının kollarında hayal edince dökülmüştür dizeler yüreğinden.
    (bkz: ben buna içerim arkadaş)
    (bitanesindenbitanesine, 07.08.2007 17:21)
  18. baş köşeye yerleştireceğimiz şarkı bu olmalı. bilirsiniz, önce yalvarır, hatta şahit olmak ister, eski günlerini yad eder ama şarkının ilerleyen dakikalarında gerilim dozu artar ve son dizede noktayı koyar. sanki az önce orada olmak için yalvaran o değildir ve ortama zorla getirilmiştir: at artık imzanı git bir an önce!
    (sezenehir, 14.02.2008 00:07)
  19. çevresinde gelin,damat,nikah memuru ve iki adet şahidin oturduğu masa.
    (mutitoyo, 05.03.2008 21:57)
  20. birçok şarkıya da neden olmuş tahta moleküllerinin bileşimidir.

(bkz: hava su toprak ve birşey daha ama önemsiz)
    (atgibikosarkenorumcegedonusenkurbaga, 05.03.2008 22:04)
  21. eski sevgilinizin evleneceği haberini aldığınız zaman istem dışı olarak kulaklarınızda çalan parçadır.
    bundan birkaç ay önce evlilik planları yaptığınız birinin evlilik haberini alınca, önce elleriniz titremeye başlar, ardından derinlerden bir yerlerden ümit besenin sesinden nikah masası parçası hüznünüze eşlik eder. böyle anlarda efsunlu bir parçadır nikah masası.
    (amedian, 14.07.2008 19:39)
  22. dağdan gelip bağdakini kovan eski sevgili teması nedeniyle hakkında kafa patlattığım efsane şarkıdır. nedir o eski sevgilideki cesaret, yüz ve istikrar. bir de bas imzayı git demez mi, hey allahım.
    (sakura, 21.09.2009 00:34)
  23. sadece nikah defterine değil, bir iki kağıda daha imza atılan masa.

-şuraya da imza atın, sonra şuraya da.
    -ben sadece deftere imza atılıyor sanıyordum.
    -sağlam oluyor bu işler. (salondan kahkahalar)

evet, kağıt üzerinde gerçekten sağlam. boşanma kararından sonra bile, boşanmanın kesinleşmesi için temyiz süresi bekleniyor. o süre bitmeden, eski soyadınıza dönemiyorsunuz.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 21.09.2009 00:45)
  24. hiç eskimemesi nedeniyle her duyduğunuzda geçmişinizden bir anıyı aklınıza getirebilecek şarkı. bursalı bir arkadaşım vardı, orada yerel bir radyo yayınına her gün bağlanan bir adam hep bu şarkıyı istermiş, onu anlatmıştı bir keresinde. vay be!.. son günlerde vodafone reklamında duymamdan mütevellit ' neden bilgisayarımda yok ' diye indirdim hemen. sonra şu yukarıdakini hatırladım. adama yazık.
    (üşütük, 25.09.2009 22:19)
  25. ümit besen'in röportajına göre bir sabah rüyadan uyanıp 20 dakikada yazdığı bir şarkıdır. yaşanmış aşklar, başkasıyla evlenen sevgili hikayeleri ve o sıralar çekilen "ıslak mendil" filminin senaryosundan bir parçasından etkilenerek yazmış bu şarkıyı.
    bir de youtube videosu var; amatör bir çalışma ama kötü koca çok sempatik:

http://www.youtube.com/...
    (sirona, 03.10.2009 10:46)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil